kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać...

... pieniądze na wakacje.
Wiele z Was pewnie myśli sobie teraz po co taki temat. Otóż to, warto już dziś się zastanowić w jaki sposób będziemy odkładać pieniądze na nasze wakacje. Inni będą odkładać na pewno do tzw. "skarpety" a inni do skarbonki. I tu jest pytanie - jaką sumę pieniędzy będziemy odkładać na nasz wymarzony i długo wyczekiwany urlop? Niektórzy będą odkładać duże sumy a inni małe. Jednak wszyscy będą chcieli mieć odłożone jak najwięcej pieniędzy na wczasy. Ja wzięłam sobie za cel odkładanie po 10 złoty tygodniowo. Myślicie że to dużo? Otóż dla mnie to wystarczająca ilość, a czasem do skarbonki wkładam więcej smile Jeżeli zainteresował Cię ten temat to zapraszam do rozmowy smile

Pozdrawiam Iza smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać...

Ja mam ułatwione zadanie, bo jestem kelnerką, więc wszystkie moje napiwki gromadzę w skarbonce, bo ze stałej, wypłacanej pensji jestem w stanie spokojnie się utrzymać wink

3

Odp: kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać...

Najlepiej pomaga ułożenie harmonogramu z konkretnymi wydatkami co i kiedy wydajemy - od jedzenia zaczynając na okazyjnych przyjemnościach kończąc (kino, teatry, wypady do klubu etc.). Dobrym pomysłem jest też założenie dodatkowego konta i wpłacanie tam stałej kwoty.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » kieszonkowe na wyjazd wakacyjny - czyli w jaki sposób odkładać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024