Ajurweda - dezodorant - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Ajurweda - dezodorant

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Ajurweda - dezodorant

Witam Drogie Panie smile
Ostatnio jestem bardzo zainteresowana naturalnymi kosmetykami bez chemicznych dodatków. Postanowiłam poszukać dezodoranu ajurwedyjskiego nie zawierającego parabenów, które mogą być szkodliwe dla organizmu i powodować raka piersi.
Zatem moje pytanie jest następujące:
Czy któraś z Was spotkała się może już z dezodorantem ajurwedyjskim ? Jeśli tak to bardzo proszę o namiary jeśli chodzi o nazwę i ewentualny sklep internetowy smile

Pozdrawiam
i życzę Wam miłego dzionka smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ajurweda - dezodorant

A mogę się dowiedzieć co to takiego ten dezodorant ajurwedyjski? Ja widziałam w każdym razie, że dezodoranty bez parabenów ma z pewnością Nivea i Neutral. Niestety nie mają one dodatku zapachowego, a bez tego dla mnie dezododant jest nieskuteczny, ale np. mojej siostrze służy.

3

Właściwie sama do końca nie wiem czy istnieje jako tako "dezodorant ajurwedyjski", no ale raczej na etykietce nie będzie tak napisane smile mnie chodzi bardziej o to, żeby ten dezodorant został wykonany według receptur ajurwedy smile i zastanawiam się czy taki dezodorant w ogóle istnieje smile
Ale dzięki za info o Nivea i Neutral wink

4

Witam ja mam dezodorant ''SUPER DEO'' JEST NATURALNYM MINERAŁEM NIE ZAWIERA SZTUCZNYCHkonserwantów alkoholii substancji zapachowych. Ekologiczny i długotrwały w użyciu,zapewnia ochronę i trwale odświeżenie skóry ,pach i stóp.Skuteczny przez cały dzień Testowany dermatologicznie .Wystarcza  na 1 rok kupila mi go kolezanka więc nie wiem gdzie go nabyła ale jak będzie konieczne to sie dowiem.Pozdrawiam i polecam

5

A taki kryształowy to moja mama stosowała, faktycznie starcza na długo, ale on nie przeciwdziała poceniu się, a ja jednak muszę mieć dezodorant z perfumem, hamujący pocenie się. Niemniej jednak dezodorant to jedyny kosmetyk z perfumem, którego obecnie używam, wszystko inne firmy Neutral i Simple, bez parabenów, barwników i zapachów.

6

Znacie dezodorant w sprayu HB? To, że eliminuje nieprzyjemne zapachy to jedno, ale inną sprawą jest fakt, że produkt ten
nie podrażnia skóry, a niestety większość kosmetyków tak właśnie działa ;/

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Ajurweda - dezodorant

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024