Kiedy ZROBIC przerwe w braniu tabletek???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Kiedy ZROBIC przerwe w braniu tabletek????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Kiedy ZROBIC przerwe w braniu tabletek????

kONcze wlasnie 6 opakowanie tabletek Yasminelle.Kiedy powinnam zrobic przerwe i ile powinna ona trwac?? Slyszalam ze Niektore babki braly ponad rok tabletki i wczesniej nie robily przerwy tylko wlasnie po roku albo i dluzej.A to prawda ze po odstawiemiu mozna szybciej zajsc w ciaze wrazie jakiejs "W"
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy ZROBIC przerwe w braniu tabletek????

Lekarz Ci w odpowiednim momencie powinien powiedzieć "dość". Sama nie majstruj bo cykl sobie całkiem rozregulujesz a i organizm zacznie szaleć- raz są hormony, raz ich nie ma...

3

Sa 2 szkoly- jedna, ze co srednio 2 lata zeby organizm odpoczal, a druga-ze jesli nei ma jakis meczacych skutkow ubocznych i wsyztsko jest ok, to mozna wcale nie robic przerwy

4

ja tak samo jak Ty kończę 6 opakowanie tabletek i muszę iśc do lekarza, który po badaniu stwierdzi, czy nadal mam brać tabletki.

jak masz jakieś watpliwości to idź do lekarza, bo tak jak napisała Cookie nie ma co majstrować.

5

mi lekarka kazała co roku robić miesięczny odstęp. ale od 4 lat już wcale nie robiłam sobie przerwy

6

drabina napisał/a:

kONcze wlasnie 6 opakowanie tabletek Yasminelle.Kiedy powinnam zrobic przerwe i ile powinna ona trwac?? Slyszalam ze Niektore babki braly ponad rok tabletki i wczesniej nie robily przerwy tylko wlasnie po roku albo i dluzej.A to prawda ze po odstawiemiu mozna szybciej zajsc w ciaze wrazie jakiejs "W"
Pozdrawiam smile

lekarz zadecyduje czy robic przerwe czy nie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Kiedy ZROBIC przerwe w braniu tabletek????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024