kONcze wlasnie 6 opakowanie tabletek Yasminelle.Kiedy powinnam zrobic przerwe i ile powinna ona trwac?? Slyszalam ze Niektore babki braly ponad rok tabletki i wczesniej nie robily przerwy tylko wlasnie po roku albo i dluzej.A to prawda ze po odstawiemiu mozna szybciej zajsc w ciaze wrazie jakiejs "W"
Pozdrawiam ![]()
Lekarz Ci w odpowiednim momencie powinien powiedzieć "dość". Sama nie majstruj bo cykl sobie całkiem rozregulujesz a i organizm zacznie szaleć- raz są hormony, raz ich nie ma...
Sa 2 szkoly- jedna, ze co srednio 2 lata zeby organizm odpoczal, a druga-ze jesli nei ma jakis meczacych skutkow ubocznych i wsyztsko jest ok, to mozna wcale nie robic przerwy
ja tak samo jak Ty kończę 6 opakowanie tabletek i muszę iśc do lekarza, który po badaniu stwierdzi, czy nadal mam brać tabletki.
jak masz jakieś watpliwości to idź do lekarza, bo tak jak napisała Cookie nie ma co majstrować.
mi lekarka kazała co roku robić miesięczny odstęp. ale od 4 lat już wcale nie robiłam sobie przerwy
kONcze wlasnie 6 opakowanie tabletek Yasminelle.Kiedy powinnam zrobic przerwe i ile powinna ona trwac?? Slyszalam ze Niektore babki braly ponad rok tabletki i wczesniej nie robily przerwy tylko wlasnie po roku albo i dluzej.A to prawda ze po odstawiemiu mozna szybciej zajsc w ciaze wrazie jakiejs "W"
Pozdrawiam
lekarz zadecyduje czy robic przerwe czy nie.