nana1981 napisał/a:Ja też tak miałam Kochana! Pamiętam jak ciśnienie mi rosło jak w filmie jakaś laska się rozbierała.Sama byłam dośc atrakcyjna i niby o tym wiedziałam ale jednak miałam jakies kompleksy. Ależ ja tego nie cierpiałam.Wiedziałąm że to głupie i tym zachowaniem tylko go od siebie odpycham ale nie umiałam nic poradzic. Rozstaliśmy się potem a on wspominał mnie jako wariatkę...:) Ale teraz już mam 31 lat i już mi dawno przeszło...Samo...No i w między czasie miałam dużo przygód życiowych i postanowiłam byc soba i miec facetów w d... Wiesz jak to przyciągało? Pamiętam że np.na dyskotekę ubrałam się w ''bojówki'',zwykłą koszulkę i sportowe buty. Ale jak zaczęłam tańczyc i nie zwracac uwagi na facetów to zrobili wokół mnie kółeczko a jak miałam ich naprawdę głęboko... A te panienki które się wystroiły w mini spódniczki i tapety zieleniały z zazdrości.... Fajnie było:)) Byłam taka szczęsliwa i wolna od uczucia zazdrości.Te doświadczenia dały mi dużo pewności siebie i od tamtej pory przeszły mi te napady zazdrości. Fakt że czasem łapię sie na tym że jak z moim facetem oglądamy coś i są jakieś gołe baby to czuję pieczenie na twarzy ale zaciskam zęby i zajmuję się czymś innym.Bo wiem że faceci nie znoszą zakomleksionych świrusek:) Podnieca ich pewnośc siebie.Nawet jak nie masz idealnej sylwetki to oni tego nie zobaczą dopóki Ty o tym nie będziesz mówic.Naprawdę.Oni kochają kobiety pewne siebie,które uwielbiają sex i kochają swoje ciała. nie możesz pokazac że masz komleksy!!! Bużka!!!:)))
Fajnie, że zyskałaś pewność siebie, że znalazłaś sposób. Taki, który pasuje Ci i sprawił, że czujesz się lepiej.
Polemizowałbym ze słowami - "Bo wiem że faceci nie znoszą zakomleksionych świrusek:) Podnieca ich pewnośc siebie. Oni kochają kobiety pewne siebie,które uwielbiają sex i kochają swoje ciała. nie możesz pokazac że masz komleksy!!!"
Powiem, że każdy facet jest inny i każdemu podoba co innego w kobiecie. To co piszesz, jest generalizowaniem. Facet spotykając z dziewczyną widzi jaki ma charakter, widzi wady i zalety. Wie, co w niej uwielbia, a co się nie podoba. Jednemu podoba silna, pewna siebie, innemu słabsza, troszkę zazdrosna... Różnie.
Każda kobieta uwielbia seks, tylko nie każda zdaje sobie z tego sprawę, koleżanko
Autorce tematu - twój facet wie, że bywasz zazdrosna, że wkurza Cię wiele spraw, że są kłótnie efektem. On to przeżyje, bo jeśli kocha, to kocha. Nie patrzy na Ciebie bo zazdrosna, czy robi kłótnie, ale patrzy głębiej. Na to co w Tobie.
Faktem jednak że faceci lubią pozytywne osoby, lubią mieć spokój ze strony dziewczyny, lubią jak jest zazdrosna, ale bez przeginania, muszą mieć pewną swobodę. To wzrokowcy i zawsze patrzą, jak widzą ładne kobiece ciało. Staraj się tonować swoje emocje, by nie było to obsesją. Bo facet jak czuje presję obsesji bierze nogi za pas. Po prostu się zmęczy...