L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca

Witam !

mam pytanko, z moją EX nie żyjemy razem, ale mamy boską córeczkę, jednak matka mojej córki, wystąpiła do sądu o ograniczenie moich praw rodzicielskich, co zakończyło się dla niej sukcesem. Teraz kiedy malutka jest chora ona wymaga ode mnie żebym za wszelką cenę wziął L4 na dziecko w pracy, albo żebym załatwił sobie lewe L4 na siebie i siedział z dzieckiem kiedy ona jest w pracy. Jak to się ma do rzeczywistości ? czy ja, z ograniczonymi prawami ojciec mam prawo ubiegać się o takie zwolnienie ?? proszę o info.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca

raniczone prawa masz tylko do konkretnych czynnosci (wszystko w wyroku jest wymienione) skoro pomagasz jej przy dziecku to jakim cudem ograniczyla ci prawa?!

3

Odp: L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca

do mfilipinka - konkretnie pani sędzie tłumaczyła że ja mogę współdecydować o rzeczach ważnych dla dziecka takich jak nauka, leczenie na zasadzie do jakiego lekarza iść, itd. jednak nic nie jest napisane nigdzie o L4 na chore dziecko w przypadku ograniczenia praw. Ona ogólnie składała wszystkie wnioski jak leci, żeby mnie dojechać za to że nam nie wyszło, a teraz nagle oczekuje ode mnie żebym był na każde jej kiwnięcie palcem ...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » L4 na dziecko, a ograniczenie praw ojca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024