Fałszywa przyjażń.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fałszywa przyjażń....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Fałszywa przyjażń....

witajcie ... ech ... opowiem wam moja przyjgode z fajlszywa jak ja kiedys nazywalam przyjaciólka ... a wiec tak znalismy sie od 6 klasy podstawowki i jak to bywa w przyjazni rozmawialismy o wszystkim ... gdy ktoregos dnia przedstawiliam jej swojego chlopaka zczela sie dziwnie zachowywac od razu miala do niego jakies aluzje na poczatku delikatnie ale poznije bylo coraz gozej zaczela mowic na moj temamt straszne glupoty jak by to bylo malo to i rozpowiadala glupooty tez na niego chociaz go tak za bardzo nie znala ... nie wiem co jej siadlo na mozg ech znala moje hasla na fb i nk wszystko mi pozmienila i wysylala wiadosci do osob z ktorymi nie zyla w dobrych stosukach ale z mijich kat .... nie wiem czemu tak sie zachowala bo to bylo swinstwo po jakims czasie dowiedzilam sie wlasnie o tym od znajomego chyba do ktorego przypadkiem wyslal hamska wiadomosc ... on piszac mi na telefon czemu sie tak wulgarna i hamska zrobilanm ja oczywiscie nie swiadoma napisalam mu o co chodzi opowiedzila mi po chwili ...tyle ze nie wiem do kogo ona wypisywala i jest mi strasznie glupio bo nie wiem co a kata kazalam skasowac po powrocie za granicy koledze i od tamtej pory nie zagladam na nie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fałszywa przyjażń....

Witam,
Myślę że Twoja ''przyjaciółka'' nie była w stosunku do ciebie w porządku, ja miałam ten sam problem z koleżanką, przyjechałam do niej z chłopakiem ona od razu była na mnie zła,nie chciała potem nawet ze mną gadać. Nie wiem może była o ciebie zazdrosna, że ty masz chłopaka i ją teraz olejesz. Ale z tym wysyłaniem wiadomości do twoich znajomych to przesadziła. Tak nie robi przyjaciółka. A był już taki przypadek że nie była w stosunku do ciebie nie fair. Odp.

3 Ostatnio edytowany przez Allis1993 (2012-04-01 16:07:09)

własnie byla ale wiesz to bylo przez blachostki .. ale tego co tym razem zrobila jej nigdy nie wybacze ... bo prez to wszystko stracilam przyjaciela i chlopaka w jednym ......... aj wogule od tamtego czasu wszystko mi sie wali nie moge zadnego noralnego zwiazku utrzymac ... moze to ze mna cos jest nie tak sama nie wiem... jak mi na kims zalezy to po chwili zaczyna siemiedzy nami psuc...ostatnio bylam za granica wiesz jestem mloda chce zarobic na siebie i poznalam fajnego chlopaka wtedy tak myslam . w pracy nie byl za mily klimat dziewczyny hmm takie sobie moze dlatego ze czulam sie tam zupelnie sama nie znalam nikogo a kazdy byl w swojej grupie ...Po jakims czasie ten chlopak zaproponowal mi zebym sie do niego przeprowadzila ze znajdzie mi prace i przede wszystkim ze bedziemy razem...zgodzilam sie ... nie byl to dobry pomysl moglam go troszke bardziej poznac ... na poczatku bylo pieknie ale zaczelo sie psuc .. ja siedzilam w domu on pracowal przychodzil z pracy zly jaki i wyzywal sie na mnie a ja stawalam na rzesach zeby go jakos uszcesliwyc... czasem mi sie to udawalo a czem sie az do momentu gd juz mialm dosc jego humorkow ...bo ile mozna wytrzmac ! ... wtedy wzielam swoje rzeczy i spakowalam sie co zrobilam to tez kiedys wczesniej i zagrozilam ze jak nie zmieni swojego zachowanie to wyjade ...szczerze tym razm nie protestowal i moil ze ja i tak juz podjelam decyzje to nie bedzie mnie zatrzymywał... uwiezcie mi ze z oczu leciały mi lzy bo myslm ze mu zalezy na mnie ze bedzie probowal ratowac caly zwiazek ...a on nic wiec zamowilam busa i za 3 dni pojechałam do domu do tego zcasu zamienilsmy moze trzy zdania napisam mu kartke i polozylam na jego luzku w dzien wyjazdu a on byl jeszce w pracy nawet nic mi nie napisal a myslalm ze bedzie chcial zebym wrocila do dzis dnia nic nie pisze a mowil ze mu zalezy ze chce miec ze mna normalny związek ze chce spdzic ze mna swieta przytulal udawal przed wszystkim nie wiem co ja mam o tym myslec mi jednak zalezy na nim kazdego dna o niem mysle pomóżcie co mam zrobic ...:(

4

Allis1993 napisał/a:

własnie byla ale wiesz to bylo przez blachostki .. ale tego co tym razem zrobila jej nigdy nie wybacze ... bo prez to wszystko stracilam przyjaciela i chlopaka w jednym ......... aj wogule od tamtego czasu wszystko mi sie wali nie moge zadnego noralnego zwiazku utrzymac ... moze to ze mna cos jest nie tak sama nie wiem... jak mi na kims zalezy to po chwili zaczyna siemiedzy nami psuc...ostatnio bylam za granica wiesz jestem mloda chce zarobic na siebie i poznalam fajnego chlopaka wtedy tak myslam . w pracy nie byl za mily klimat dziewczyny hmm takie sobie moze dlatego ze czulam sie tam zupelnie sama nie znalam nikogo a kazdy byl w swojej grupie ...Po jakims czasie ten chlopak zaproponowal mi zebym sie do niego przeprowadzila ze znajdzie mi prace i przede wszystkim ze bedziemy razem...zgodzilam sie ... nie byl to dobry pomysl moglam go troszke bardziej poznac ... na poczatku bylo pieknie ale zaczelo sie psuc .. ja siedzilam w domu on pracowal przychodzil z pracy zly jaki i wyzywal sie na mnie a ja stawalam na rzesach zeby go jakos uszcesliwyc... czasem mi sie to udawalo a czem sie az do momentu gd juz mialm dosc jego humorkow ...bo ile mozna wytrzmac ! ... wtedy wzielam swoje rzeczy i spakowalam sie co zrobilam to tez kiedys wczesniej i zagrozilam ze jak nie zmieni swojego zachowanie to wyjade ...szczerze tym razm nie protestowal i moil ze ja i tak juz podjelam decyzje to nie bedzie mnie zatrzymywał... uwiezcie mi ze z oczu leciały mi lzy bo myslm ze mu zalezy na mnie ze bedzie probowal ratowac caly zwiazek ...a on nic wiec zamowilam busa i za 3 dni pojechałam do domu do tego zcasu zamienilsmy moze trzy zdania napisam mu kartke i polozylam na jego luzku w dzien wyjazdu a on byl jeszce w pracy nawet nic mi nie napisal a myslalm ze bedzie chcial zebym wrocila do dzis dnia nic nie pisze a mowil ze mu zalezy ze chce miec ze mna normalny związek ze chce spdzic ze mna swieta przytulal udawal przed wszystkim nie wiem co ja mam o tym myslec mi jednak zalezy na nim kazdego dna o niem mysle pomóżcie co mam zrobic ...:(

Myślę, że jak by zależało mu na Tobie to by Cię zatrzymał ale najwidoczniej nie byłaś dla niego aż tak ważna. Najlepiej zrobisz jak o nim zapomnisz wiem to trudne, ale tak będzie najlepiej. Pozdrawiam i dużo szczęścia życzę.

5 Ostatnio edytowany przez Allis1993 (2012-04-01 21:01:29)

Ech masz racje ale zajeb...ciezko !!!!!!! i jeszce jak by bylo malo problemow to ta byla przyjaciólka chociaz nigdy nie byla prawdziwa to mi tez namieszała ...sama nie wiem co mam robic ...

6

Cześć! A ile z nim byłaś miesięcy, bo nie napisałaś odp.p.s A przyjaciółką się nie przejmuj po co mieć taką jak nie można jej zaufać ja nie mam przyjaciółki, mam dobrą koleżankę ale nie powierzam jej żadnych tajemnic bo nie wiem czy by komuś nie rozgadała, a już hasła do facebooka albo nk to już w ogóle nikomu nie podaje, ja je tylko znam. Pozdrawiam!

7

Wiesz co to niebyła pzyjażń ta osoba była zaborcza chciała Ciebie mieć tylko dla siebie a tak nie postępuje przyjaciel.Na pewno poczuła się zagrożona i zazdrosna ze strony Twojego partnera ,ale to jak się zachowała to jest nie dopuszczalne ale nawet karalne.Dobrze że już nie jest Twoją przyjaciółką po takich akcjach traci zaufanie do ludzi wiem coś na ten temat bo wielokrotnie sparzyłam się na takich fałszywych przyjaźniach i wiem że przez takich ludzi zamykamy sie w sobie i boimy się nowych znajomości a już na pewno ostrożnie postępujemy w opowiadaniu o sobie.Co jest konsekwencją osamotnienia bo człowiek potrzebuje czasem szczerze pogadać i co zrobić jak tu trudno zaufać.Ale nie można tracić nadziei przecież świat jest pełen ludzi inie wszyscy są źli. Pozdrawiam serdecznie

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fałszywa przyjażń....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024