Kto ma rację ja czy on?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kto ma rację ja czy on??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Kto ma rację ja czy on??

6 lat temu rozstałam sie z facetem on mnie zostawił dla innej. Pózniej się ożenił ma dziecko teraz się rozeszli podobno jego żona ma kogoś na boku akurat w to wierze bo ją znam i wiem z kim się spotyka. On chce wrócić do mnie widać że się stara ale jakoś o rozwodzie niechętnie mówi. Twierdzi ze narazie nie jest mu potrzebny a ja nie chce być w związku z żonatym facetem on chyba tego nie rozumie gdy mu mówie że z żonatym nie będę to on na to że nie ma żony tylko formalnie ale jakoś nie chce tych formalności zmienić. Mówi że chce mmiec ze mną dziecko w przyszłości sie ozenić to zaś to zmieni.Nie jestem z nim spytał mi się czy jak znajdzie sobie inną to czy nie bede zawiedziona że się mało starał o mnie  on twierdzi że mocno się starał a ja go nie chce że to moja decyzja ja mu powiedziałam że najpierw powinien się rozwieść a zaś sie o mnie starać no mam racje czy nie? skończyło sie na tym ze zostaniemy tylko kumplami jakoś o rozwodzie on niezbyt chce rozmawiać i twierdzi że to ja zadecydowałam że nie jesteśmy razem a on nie ma sobie nic do zarzucenia jestem normalnie wściekła jak wy to oceniacie? chyba każda dziewczyna pragnie związku z wolnym nawet formalnie facetem ty, bardziej że już kiedyś mnie zostawił sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kto ma rację ja czy on??

Moim zdanem ty masz racje. Niech uporzadkuje swoje sprawy zanim zacznie pchac lapy w cudze majtki smile
Staral sie wystarczajaco?? Skarbie!! big_smile On po prostu na latwizne poszedl. Jak mojemu mezowi zalezalo to okraglutki rok za mna ganial big_smile Bez wymawiania mi ze "on sie stara i to jeszcze jak bardzo".
Trzymaj sie planu. Jak mu bedzie naprawde na tobie zalezalo to sie rozwiedzie w try miga. A jak za dwa lata sie dowiesz ze nadal nic nie zrobil to wszystko jasne.

3

Szczerze? Jakbym go wyśmiała to w sąsiedniej wsi by mnie słyszeli. Kochana! W ogóle, ale w ogóle nie zaprzątaj sobie nim głowy! To było 6 lat temu! tak starych kotletów nawet odgrzać sie nie da, żeby smrodu nie narobić! Znajdź sobie wartościowego, wolnego mężczyznę i bądź szczęśliwa bez cudzych żon i cudzych dzieci na karku. smile

4

Uśmiałam się.
Jego staranie ograniczyło się do zaproponowania Ci roli kochanki.
Teraz próbuje wzbudzić w Tobie poczucie winy.
Tak jak napisała poprzedniczka: gdyby mu zależało na związku z Tobą to by się rozwiódł.
Wydaje mi się, że w naszej kulturze w związki wchodzą dwie wolne osoby.

5

TY masz rację . Nie daj sobą manipulować. Na Twoim miejscu głęboko zastanowiłabym się czy chcę z kimś takim być ...po raz kolejny, nawet po rozwodzie...
Bez rozwodu ANI RUSZ !!!!

6

dla mnie jest jasne. gosciu cie zostawil dla innej. to ze ona go puscila bokiem i teraz biedny czuje sie poszkodowany to jest jego problem. nie daj mu sie wykorzystywac do roli kochanki.
ja nie mowie, ze nie moze byc tak, ze po jakims czasie ludzie schodza sie znowu. ja kiedys odeszlam od mojego faceta ale nie bylam wtedy z nikim. potem wrocilam i zostalam jego zona. i jestesmy szczesliwi. wiec moze byc dobrze nawet w drugiej rundzie ale trzeba miec czysta karte i wiedziec na czym sie stoi.

nie daj soba manipulowac

Wieczne Masto BG

7

Ty masz racje.

8

Ty masz rację !!! Nie zaczyna się czegoś, kiedy coś innego nie jest skończone. Nie buduje się prawdziwego związku na innym. Nie traktuje Cię poważnie.
Masz wybór : powiedzieć, że po rozwodzie możecie spróbować być razem albo zgodzić się na bycie z nim kiedy On ma żonę ... tylko to trochę wygląda tak, że On sam nie wie jeszcze czego chce. Uświadom Go, że On ma żonę wink bo gada głupoty ...

9

kwiatek, rozsadna babka jestes, ze nie dalas sie zbalamucic, ze zonka to tylko formalnie i takie tam pierdoly. Skoro to tylko glupia niezalatwiona formalnosc to nic prostszego - rozwod bedzie szbybki i bez szarpania sie. A jesli rozwod mu do niczego niepotrzebny, to znaczy, ze nie planuje innego zwiazku, wiec pogon palanta.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kto ma rację ja czy on??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024