jestem z facetem 4 miesiące, jakiś czas temu on mi powiedził że mnie kocha, a jak się nie widzimy to nawet nie napisze żadnego miłego smsa w którym by użył słowa skarbie, kotku etc. co poradzić na tą sytacje?
Przecież używanie tego typu zwrotów nie jest oznaką miłości, a tym bardziej nie jest obowiązek ich używania. Wrzuć na luz.
w jakim wieku jest Twój facet? Bo, to naprawdę nic dziwnego ![]()
4 2012-03-17 00:48:26 Ostatnio edytowany przez allegra90 (2012-03-17 00:49:22)
Takie zwroty są też trochę kwestią charakteru faceta, są tacy którym takie słowa przychodzą trudniej albo po prostu nie czują potrzeby ich używania. Chyba, że na żywo tak mówi, a nigdy nie napisze, to możesz mu powiedzieć, że miłoby było coś słodkiego czasem przeczytać. Ale ogólnie nie masz się czym martwić ![]()
Ale masz kobito problem. Powiedz facetowi że lubisz smsy dostawać to Ci będzie pisał. A nawet mu nie powiedziałaś a żalisz się na forum. Ach te kobity zero myślenia.
Ale masz kobito problem. Powiedz facetowi że lubisz smsy dostawać to Ci będzie pisał. A nawet mu nie powiedziałaś a żalisz się na forum. Ach te kobity zero myślenia.
Dobry jesteś!
Smsy od mojego męża są krótsze niż raporty wojskowe
Na początku marudziłam: to ja wypisuje "litanie"a twoja odpowiedź to: OK,albo dobrze.... teraz odpuściłam,"nie nauczysz starego psa służyć" jak mawiała moja babcia, ważne że kocha, a bez"kotku" czy"skarbie" jakoś przeżyję.
mówi różne miłe rzeczy ale nie pisze, raz może 2 zdarzyło sie mu napisać coś miłego
A Ty do niego tak piszesz?
Ale pisze do Ciebie w ogole jakieś smsy? Bo jeżeli pisze i odzywa się i tęskni za Tobą to nie ma znaczenia czy używa takich zwrotow, bo niektórzy już tak mają, ze nie są zbyt "pieszczotliwi". Ale jeżeli w ogole sie nie odzywa to coś jest chyba nie tak, bo facet, który kocha tęskni i pisze.
zapytałaś się w ogóle dlaczego nie pisze? proponowałaś?
I dobrze, że nie pisze, bo lepiej jak będziecie rozmawiać:) nie ma to jak rozmowa twarzą w twarz, wg mnie sms jest dobry do napisania raz na trzy miesiące do dawnej koleżanki albo do przekazania wiadmości typu "bedziesz w sklepie, to kup mleko" naprawde nie ma czego załowac i czepiać się chłopka ![]()
To zacznij pierwsza pisac do niego kotku,skarbie moze podchwyci ![]()
każdy człowiek jest inny, niektórzy nie widzą potrzeby pisania w smsach takich zwrotów. jeśli mówi to dobrze, jak nie pisze- trudno. powiedz, że miło by Ci było gdyby tak pisał, ale wg mnie nie ma sensu się tym aż tak przejmować