miłe smsy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: miłe smsy

jestem z facetem 4 miesiące, jakiś czas temu on mi powiedził że mnie kocha, a jak się nie widzimy to nawet nie napisze żadnego miłego smsa w którym by użył słowa skarbie, kotku etc. co poradzić na tą sytacje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: miłe smsy

Przecież używanie tego typu zwrotów nie jest oznaką miłości, a tym bardziej nie jest obowiązek ich używania. Wrzuć na luz.

3

w jakim wieku jest Twój facet? Bo, to naprawdę nic dziwnego wink

4 Ostatnio edytowany przez allegra90 (2012-03-17 00:49:22)

Takie zwroty są też trochę kwestią charakteru faceta, są tacy którym takie słowa przychodzą trudniej albo po prostu nie czują potrzeby ich używania. Chyba, że na żywo tak mówi, a nigdy nie napisze, to możesz mu powiedzieć, że miłoby było coś słodkiego czasem przeczytać. Ale ogólnie nie masz się czym martwić wink

5

Ale masz kobito problem. Powiedz facetowi że lubisz smsy dostawać to Ci będzie pisał. A nawet mu nie powiedziałaś a żalisz się na forum. Ach te kobity zero myślenia.

6

Heniek napisał/a:

Ale masz kobito problem. Powiedz facetowi że lubisz smsy dostawać to Ci będzie pisał. A nawet mu nie powiedziałaś a żalisz się na forum. Ach te kobity zero myślenia.

Dobry jesteś! big_smile
Smsy od mojego męża są krótsze niż raporty wojskowe big_smile Na początku marudziłam: to ja wypisuje "litanie"a twoja odpowiedź to: OK,albo dobrze.... teraz odpuściłam,"nie nauczysz starego psa służyć" jak mawiała moja babcia, ważne że kocha, a bez"kotku" czy"skarbie" jakoś przeżyję.

7

mówi różne miłe rzeczy ale nie pisze, raz może 2 zdarzyło sie mu napisać coś miłego

8

A Ty do niego tak piszesz?

9

Ale pisze do Ciebie w ogole jakieś smsy? Bo jeżeli pisze i odzywa się i tęskni za Tobą to nie ma znaczenia czy używa takich zwrotow, bo niektórzy już tak mają, ze nie są zbyt "pieszczotliwi". Ale jeżeli w ogole sie nie odzywa to coś jest chyba nie tak, bo facet, który kocha tęskni i pisze.

10

zapytałaś się w ogóle dlaczego nie pisze? proponowałaś?

11

I dobrze, że nie pisze, bo lepiej jak będziecie rozmawiać:) nie ma to jak rozmowa twarzą w twarz, wg mnie sms jest dobry do napisania raz na trzy miesiące do dawnej  koleżanki albo do przekazania wiadmości  typu "bedziesz w sklepie, to kup mleko" naprawde nie ma czego załowac i czepiać się chłopka smile

12

To zacznij pierwsza pisac do niego kotku,skarbie moze podchwyci smile

13

każdy człowiek jest inny, niektórzy nie widzą potrzeby pisania w smsach takich zwrotów. jeśli mówi to dobrze, jak nie pisze- trudno. powiedz, że miło by Ci było gdyby tak pisał, ale wg mnie nie ma sensu się tym aż tak przejmować

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024