cze
jestem tu nowa ale o sobie opowiem nieco póżniej teraz mam chyba problem i przed wizyta u lekarza chcialabym sie Was poradzic
otoz mam dziwne krwawienie teoretycznie to powinien byc okres ale dotychczac moj okres był dla mnie bardzo bolesny tj. umieralam z bolu jajnikow, teraz nic kompletnie nie czuje tyle ze ze mnie leci,
po za tym zanim zaczelo ze mnie tak niby "okresowo" leciec przez 2 dni mialam tylko małe plamienie krwia
ktoras z Was miala cos takiego lub wie co to jest?
hej!
taki okres o jakim piszesz jest dla mnie normą...ale ja mam bardzo nieregularne miesiączki...
u mnie prawie zawsze te 2 pierwsze dni to skąpe krwawienia a potem masakraaa...
często też mam tak, że w pierwsze dni mam obfite miesiączki, potem np.2 dni prawie nic i potem znowu obfite...
ale jak najbardziej lepiej iść do ginekologa i powiedzieć mu o swoich dolegliwościach...
Ja zwykle przez pierwsze dwa dni miesiączki umieram i mam bardzo obfite krwawienia, ale raz zdarzyło mi się coś podobnego. Było to spowodowane ogromnym stresem - śmiercią bliskiej osoby - i chyba nie miałam do tego głowy, żeby zastanawiać się nad bólem. Nie martw się - myślę, że to nic groźnego, ale do lekarza pójść nie zaszkodzi.
wizyta u lekarza nie zaszkodzi a pomóc może... dla swojego wewnętrznego spokoju złóż wizytę u specjalisty
naturalnie że pojde do lekarza chciałam się po prostu uspokoić choć troszeczkę
6 2009-02-20 14:36:57 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2009-02-20 14:58:17)
cze
jestem tu nowa ale o sobie opowiem nieco póżniej teraz mam chyba problem i przed wizyta u lekarza chcialabym sie Was poradzic
otoz mam dziwne krwawienie teoretycznie to powinien byc okres ale dotychczac moj okres był dla mnie bardzo bolesny tj. umieralam z bolu jajnikow, teraz nic kompletnie nie czuje tyle ze ze mnie leci,
po za tym zanim zaczelo ze mnie tak niby "okresowo" leciec przez 2 dni mialam tylko małe plamienie krwia
ktoras z Was miala cos takiego lub wie co to jest?
Takie plamienia przed miesiączka do dość powszechna przypadłość u kobiet.Często jest wynikiem np.zbyt niskiego poziomu progesteronu.
Jeżeli miesiączka nie jest zbyt obfita lub nie występują inne niepokojące dolegliwości , to może nie ma co od razu panikować , tylko obserwować siebie.
Spróbuj wprowadzić do diety suplement magnezu z wit.B.Polecam Lactomag B6.Ma w swoim składzie duże stężenie magnezu w najlepiej przyswajalnej postaci.
Jeanne a czym jest spowodowany ten niski poziom progesteronu?
Cyklem miesięcznym. Po owulacji poziom hormonu spada( jeżeli nie doszło do zapłodnienia oczywiście).
Jeanne a czym jest spowodowany ten niski poziom progesteronu?
Może ten cykl był u Ciebie bezowulacyjny , dlatego poziom progesteronu mógł być niski.Jeśli taki cykl występuje dwa , trzy razy w roku , to jest to norma.Może się tak zdarzyć.