jak poznać że on kocha na prawdę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak poznać że on kocha na prawdę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez misiopiesek (2012-03-10 23:11:38)

Temat: jak poznać że on kocha na prawdę ?

Jestem ze swoim partnerem od ok 3,5 roku. Róznie między nami bywało, rozstania, powroty itd. w walentynki oświadczyl mi sie i wlasnie kupujemy wspólne mieszkanie. Ja kocham go bardzo nie zależnie od tego co bylo, mam jednak wątpliwości co do niego. Stara sie, od jakiegoś czasu jeszcze przed zareczynami zaczal spedzac ze na wiecej czasu niz wczesniej, dba o mnie, najchetniej calymi dniami tuliłby mnie, zabieral na spacery na ktore wczesniej nie bardzo mial ochote, poprawil relacje z moja rodzina, ale ja coś czuje ze to cisza przed burza i ze ktoregos dnia obudzi sie i stwioerdzi ze to nie to. Jak mogę pozanć czy jego uczucie to prawdziwa miłośc czy tylko zauroczenie? a moze ja wyolbrzymiam sprawe? nie wiem,ale mczy mnie to sad

Co drogie forumowiczki myslicie? a może tez macie takie rozterki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak poznać że on kocha na prawdę ?

smile

oświadczył Ci się mężczyzna, kupujecie wspólnie mieszkanie, okazuje Ci czułość, stara się i to wszystko za mało dla Ciebie? a co musiałby zrobić mężczyzna, czego Twój nie robi, żebyś była pewna jego uczuć?

3

Naprawdę kobiety są dziwne. Jak jest źle narzekają. Jak jest jak w bajce też marudzą?
Ciesz się dziewczyno i nie wymyślaj historii.

4

ja wiem ze to brzmi absurdalnie,ale on zawodzil mnie wiele razy i z dnia na dzien odchodzil i chyba przez to mam obawy ze za chwile znow cos takiego zrobi, choc fakt jest taki ze naprawde sie stara

Mam ten sam problem. Ciągłe rozstania i powroty... jesteśmy ze sobą długo,a boję się tego związku. Boję się,ze znowu będzie kolejne rozstanie,którego bym już nie zniosła. Bardzo dobrze Cię rozumię,ale sama nie potrafię sobie z tym problemem poradzić

6

ciesze sie ze znalazł sie ktoś kto wie o co mi dokladnie chodzi smile kocham mojego A ponad wszystko ale mimo tego ze sie bardzo stara,ze mam pierscionek etc to ten lęk przed jutrem mnie dobija. Nie wiem jak sie przelamac i zapomniec, jak miec pewnosc ze tym razem bedzie dobrze i ze te zapewnienia o milosci nie sa rzucane na wiatr

Ja doszłam do wniosku,że jeżeli znowu się rozstaniemy to nie pozwolę sobie wrócić do tego związku. Póki co staram się aby miedzy mną a moim facetem było dobrze. Stwierdziłam,że życie jest za krótkie na ciągłe zamartwianie się i myślenie o przyszłości czy przeszłości. Trzeba żyć tym co jest teraz i skupić się na sobie i swoich pragnieniach. Życie jest za krótkie żeby nasza uwaga została poświęcona tylko i wyłącznie zamartwianiem się czy facet czegos nie odwali znowu albo czy znowu się rozstaniemy. Ludzie na świecie mają gorsze probemy typu ten cholerny nowotwór,śmierć bliskich osób itp. Warto cieszyć się życiem bo czesto narzekamy,a docenimy dopiero jak pojawią się na prawdę wielkie problemy wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak poznać że on kocha na prawdę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024