Mała ściemka - miejsce zamieszkania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mała ściemka - miejsce zamieszkania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Mała ściemka - miejsce zamieszkania

Słuchajcie mam na tapecie kolejną kobietę z portalu sympatia.pl

Poznałem już po niecałym miesiącu tam realnie 3 kobiety.
Rozmawiam już przez GG 3 następnymi.
Wiem zaraz kobiety mnie zaatakują i będą pisać podrywacz itp. ja po prostu jestem wielbicielem kobiet i chce je poznawać (nie tylko o seks mi chodzi)
Chodzi o to że przypadkiem dwie z nich mieszkają blisko mnie ( jedna w tym samym mieście a druga nie daleko)
Jest to 20 tyś miasteczko na zachód od Stolicy.
Nie wiem czemu ale postanowiłem ściemniać, że mieszkam w innym mieście. (Wiecie, moi znajomi nie wiedzą że mam profil na portalu randkowym, a może po to że jak coś nie wyjdzie i narozrabiam aby, mnie nie będą mnie ścigały;))
I teraz pytanie czy powinienem powiedzieć prawdę?
Jak tak to jak wytłumaczyć dlaczego skłamałem? Jaki podać powód.
Obawiam się że jest duże ryzyko, że spotkam którąś z nich na zakupach i będzie wtedy zonk.
Wiem że ściema to ściema. Ale jakbym miał dziewczynę i bym mówił że nie mam to byłby poważny powód.
A z tym miejscem zamieszkania to nikomu krzywdy nie robię przecież. Ale wiem że mogę być przez to mniej wiarygodny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mała ściemka - miejsce zamieszkania

nieładnie, że oszukujesz już na samym początku.
ale im wcześniej wyjawisz prawdę tym lepiej?
a prawda jest najlepsza jak całkowicie jest prawdziwa. wiec nie wymyślaj powodów oszustwa tylko powiedz co i jak smile

3

RoBaCeK78 napisał/a:

nieładnie, że oszukujesz już na samym początku.
ale im wcześniej wyjawisz prawdę tym lepiej?
a prawda jest najlepsza jak całkowicie jest prawdziwa. wiec nie wymyślaj powodów oszustwa tylko powiedz co i jak smile

Wiem że kłamstwo ma to do siebie że trzeba je pokryć kolejnym kłamstwem.
Ale czy taka dziewczyna zaufa. Ja bym na miejscu tej dziewczyny nie zaufał jak ktoś raz oszukał.
Z drugiej strony jak pisałem jest to "małej szkodliwości oszustwo" i nie powinno na relacje wpłynąć.
Prawda, że lubię ten portal randkowy ale wstyd mi byłoby się przyznać przed znajomymi:P Wyszedłbym na desperata jak pisała tu jedna dziewczyna:P

4

lepiej się przyznać. najwyżej znajomość się urwie, ale jeśli miałoby coś z tego keidyś wyjść to chyba lepiej zakończyć znajomość teraz niż później, gdy np. któreś z Was się zaangażuje...?

5

Piotrek82 napisał/a:

Nie wiem czemu ale postanowiłem ściemniać, że mieszkam w innym mieście. (Wiecie, moi znajomi nie wiedzą że mam profil na portalu randkowym, a może po to że jak coś nie wyjdzie i narozrabiam aby, mnie nie będą mnie ścigały;))

Rozwiązanie jest proste - przyznaj się przed spotkaniem ile masz lat, myślę, że zrozumieją.
Powodzenia.

6

alfaalfa napisał/a:
Piotrek82 napisał/a:

Rozwiązanie jest proste - przyznaj się przed spotkaniem ile masz lat, myślę, że zrozumieją.
Powodzenia.

Piotrek ile ty masz lat? Te Twoje komentarze o tych dziewczynach poznanych przez net. Pytasz tu o rady, zeby je oklamywac? Wstretne to jest. A mowia, ze przez net nie da sie uczciwego i porzadnego faceta spotkac. Dobrze, ze ja nie musze sie tak umawiac. I szkoda tych wszystkich co sie umawiaja z takimi jak Ty.

Wieczne Miasto BG

7

Oczywiście, że powinieneś się przyznać i szczerze powiedzieć, dlaczego skłamałeś. Jeżeli to by się wydało samo, to całkiem tracisz na wiarygodności.
A Twoje podejście do dziewczyn i tych portali zostawię bez komentarza, ale korci mnie żeby coś tutaj wyskrobać ... tongue Jednak powstrzymam się, każdy żyje według siebie

8 Ostatnio edytowany przez Piotrek82 (2012-03-14 00:09:11)

sweil napisał/a:

Oczywiście, że powinieneś się przyznać i szczerze powiedzieć, dlaczego skłamałeś. Jeżeli to by się wydało samo, to całkiem tracisz na wiarygodności.
A Twoje podejście do dziewczyn i tych portali zostawię bez komentarza, ale korci mnie żeby coś tutaj wyskrobać ... tongue Jednak powstrzymam się, każdy żyje według siebie

Może jak znajdę tę jedyną zmienię się;)

Z drugiej strony jeszcze nikogo nie skrzywdziłem i nie zraniłem jak do tej pory więc nie czuje wyrzutów sumienia.

9 Ostatnio edytowany przez sweil (2012-03-14 00:18:10)

Piotrek82 napisał/a:

Może smile Tylko, żebyś się nie pogubił w tych poszukiwaniach smile

Ja nie mówię, że krzywdzisz i ranisz, tylko po prostu zastanawiam się, czy fajnie jest tak hurtowo umawiać się z dziewczynami, do czego to prowadzi? Ja bym chyba była zmęczona takim czymś. Dla mnie mimo wszystko jest to niesmaczne, ale jesteś wolny, możesz robić to co Ci się podoba i nie mi to komentować tongue

10

sweil napisał/a:
Piotrek82 napisał/a:

Może smile Tylko, żebyś się nie pogubił w tych poszukiwaniach smile

Ja nie mówię, że krzywdzisz i ranisz, tylko po prostu zastanawiam się, czy fajnie jest tak hurtowo umawiać się z dziewczynami, do czego to prowadzi? Ja bym chyba była zmęczona takim czymś. Dla mnie mimo wszystko jest to niesmaczne, ale jesteś wolny, możesz robić to co Ci się podoba i nie mi to komentować tongue

Na razie jest to wszystko po kontrolą bo to jest etap koleżeński.
Na razie odbyłem 3 pierwsze spotkania jednorazowe. Z jedną dziewczynę powinno być drugie podejście. Dzisiaj poznałem kolejne dwie na GG. Razem z mojego miasta będzie 5 potencjalnych z którymi się jeszcze nie umówiłem. Ja po prostu lubię poznawać nowych ludzi a zwłaszcza kobiety coś w tym złego?

11

W poznawaniu NIC ale w oszukiwaniu TAK

Sporo podejrzewam PAŃ nazwało by cię po imieniu ale się powstrzymują od komentarzy nawet.
A tak naprawdę to ile masz lat i jaki jest cel postów tutaj ?

12 Ostatnio edytowany przez LapkaPandy (2012-03-14 06:30:03)

Jakby moim bratem był Dexter, byłbyś "ofoliowany"!

Czy Ty się wychowałeś w środowisku samych mężczyzn?
Twoje tematyczne problemy naprawdę niepokoją hmm

Gdy cię kobieta pyta o inne kobiety...---->hmm może coś podejrzewa..
Mężczyzna POWINIEN BYĆ?---->..jak nie dać po sobie poznać?
Nie spieszący się facet....---->..że wcale mi na niej nie zależy?
Mała ściemka - miejsce zamieszkania?.---->...bo tak naprawdę ją zciemniam!!!!

13

Wiesz co?Tak na prawdę jesteś małym,zakompleksionym chłopcem...Pleciesz bzdury,że uwielbiasz kobiety,a prawda jest taka,że bawisz się nimi,jak marionetkami.Nie stać Cię nawet na powiedzenie prawdy,widać jak wielkim jesteś tchórzem.Nie szanujesz ani kobiet,ani siebie.Każda kobieta jest tylko numerem do zaliczenia.Chcesz,aby w tym co robisz nie było nic złego?To po prostu graj w otwarte karty-każdej nowo poznanej dziewczynie powiedz,że jest jedną z wielu,że masz w zwyczaju po spotkaniu z nią pobiec natychmiast do innej oznaczonej innym numerem,że nie ma na co liczyć,gdyż to takie hobby itd. Żadna porządna dziewczyna nie chciałaby takiego faceta,jak Ty no niestety...Więc nie licz,że jak znajdziesz ta jedyną ...Bo i jej musiałbyś kiedyś powiedzieć całą prawdę o sobie...Pomyśl-jaka kobieta Ci zaufa wiedząc,że umiesz oszukiwać,kombinować,grać na kilka frontów,kłamać...Wstyd to być draniem i tego pewnie się obawiasz,prawda?A jeśli chodzi o wyrzuty sumienia,to prędzej,czy później i tak Cię dopadną...Przyczyna Twojego zachowania leży w psychice,nie jest normą to co robisz i jeśli nie potrafisz sam nakierować się na właściwe tory,powinieneś pójść do psychologa.Wiem,co mówię.Pozdrawiam.

14

Piotrek82 napisał/a:

Wiem zaraz kobiety mnie zaatakują i będą pisać podrywacz itp. ja po prostu jestem wielbicielem kobiet i chce je poznawać (nie tylko o seks mi chodzi)
Chodzi o to że przypadkiem dwie z nich mieszkają blisko mnie ( jedna w tym samym mieście a druga nie daleko)
Obawiam się że jest duże ryzyko, że spotkam którąś z nich na zakupach i będzie wtedy zonk.
Wiem że ściema to ściema. Ale jakbym miał dziewczynę i bym mówił że nie mam to byłby poważny powód.
A z tym miejscem zamieszkania to nikomu krzywdy nie robię przecież. Ale wiem że mogę być przez to mniej wiarygodny.

Szczerze mówiąc, to ubawiłeś mnie tym postem do łez big_smile

Kolejna kobieta na tapecie ? A ile jeszcze potrzebujesz tapet czy kobiet na tych tapetach - artysta czy kolekcjoner ?
Gratuluję - to dopiero osiągnięcie - realne 3 kobiety w niecały miesiąc +  kolejne 3 w kolejce do realu big_smile
Piszesz, ze chcesz poznawać kobiety ale do czego to poznawanie kolejnych i kolejnych jest Ci potrzebne?

Ściemniasz, bo wstydzisz się znajomych - a masz się czego wstydzić ? Rozumiem, że w ich oczach jesteś macho a bez nich nieporadny chłoptaś.
Ściemniasz, bo będą Cię ścigały . A warto Cię ścigać ? A cóż możesz kobiecie dać poza ściemnianiem ? Będą Cię ścigały jak narozrabiasz ?- niegrzeczny jesteś? Niegrzecznych ludzi to i prawo ściga.
Ściemniasz i nie wiesz dlaczego ? możne psycholog da Ci odpowiedź.

Powód do powiedzenia prawdy możne być tylko jeden- sumienie (uczciwość). Jeśli takowe posiadasz przyznaj się, że mały zakompleksiony Jaś tylko przy monitorze może być dorosłym, atrakcyjnym Janem.

Masz rację, to duże ryzyko na zonka przy spotkaniu się z którąś. Masz problem człowieku.....zonk przy spotkaniu murowany. Po spotkaniu ona  już nigdy nie będzie chciała być na Twojej tapecie.

Czy nikomu krzywdy drobnym kłamstwem nie robisz ? O to zapytaj te okłamywane kobiety. I nie tylko o miejscu zamieszkania wspomnij ale i o tej kolejce do reala i tłumie w realu.  smile
Pozdrawiam.

15

Piotrek82 napisał/a:

Wielbiciel kobiet- dobre sobie smile ale to na później.
Pytanie za 60 tyś- dlaczego sciemniasz miejsca zamieszkania??
Dlatego , ze w razie gdybys narozrabiał to nie miałby jak Cie odnaleźc i dobijac sie o naprawienie wyrządzonych szkód?? A wiesz, ze to brzmi tak jakbyś chciał je zgwałcić lub okraśc a nastepnie zniknąc w mroku(zastanów sie, co ty piszesz, bo spod twoich paluszków sam bełkot wychodzi).

Z tych wszystkich Twoich watków i postów wynika, ze ty chcesz potulną kobietke , taką która otwiera usta by powiedziec tylko tak lub nie i która łatwo bedzie rządzic (poczytałam troche twej twórczości i mam podstawy by tak myslec), która bedzie prac, sprzatac, rodzic, gotowac, pracowac i spełniac polecenia, bez mrugniecia oczkiem.
A chcesz taką, bo jestes słabym facetem.
Słaby facet ma silną potrzebe rządzenia i dominacji, nie w pracy oczywiscie, bo tam siedzi cicho jak myszka pod miotłą i ust nie otwiera by zaprotestowac no ale gdzies to trzeba nadrobić i odreagowac- wiadomo w domku najlepiej i najlepiej na swojej kobicie.

Ty nie jestes wielbicielem kobiet, bo nas nie szanujesz (to tez wywnioskowałam z twojej twórczosci) i nawet jak trafisz na "ta jedyną" to mozesz zrobic z niej zahukaną istotke (bo raczej silnej babki nie wybierzesz, bo jak bedziesz ja kierował?? ).

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mała ściemka - miejsce zamieszkania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024