Piotrek82 napisał/a:Słuchajcie mam na tapecie kolejną kobietę z portalu sympatia.pl
Poznałem już po niecałym miesiącu tam realnie 3 kobiety.
Rozmawiam już przez GG 3 następnymi.
Wiem zaraz kobiety mnie zaatakują i będą pisać podrywacz itp. ja po prostu jestem wielbicielem kobiet i chce je poznawać (nie tylko o seks mi chodzi)
Chodzi o to że przypadkiem dwie z nich mieszkają blisko mnie ( jedna w tym samym mieście a druga nie daleko)
Jest to 20 tyś miasteczko na zachód od Stolicy.
Nie wiem czemu ale postanowiłem ściemniać, że mieszkam w innym mieście. (Wiecie, moi znajomi nie wiedzą że mam profil na portalu randkowym, a może po to że jak coś nie wyjdzie i narozrabiam aby, mnie nie będą mnie ścigały;))
I teraz pytanie czy powinienem powiedzieć prawdę?
Jak tak to jak wytłumaczyć dlaczego skłamałem? Jaki podać powód.
Obawiam się że jest duże ryzyko, że spotkam którąś z nich na zakupach i będzie wtedy zonk.
Wiem że ściema to ściema. Ale jakbym miał dziewczynę i bym mówił że nie mam to byłby poważny powód.
A z tym miejscem zamieszkania to nikomu krzywdy nie robię przecież. Ale wiem że mogę być przez to mniej wiarygodny.
Szczerze mówiąc, to ubawiłeś mnie tym postem do łez 
Kolejna kobieta na tapecie ? A ile jeszcze potrzebujesz tapet czy kobiet na tych tapetach - artysta czy kolekcjoner ?
Gratuluję - to dopiero osiągnięcie - realne 3 kobiety w niecały miesiąc + kolejne 3 w kolejce do realu
Piszesz, ze chcesz poznawać kobiety ale do czego to poznawanie kolejnych i kolejnych jest Ci potrzebne?
Ściemniasz, bo wstydzisz się znajomych - a masz się czego wstydzić ? Rozumiem, że w ich oczach jesteś macho a bez nich nieporadny chłoptaś.
Ściemniasz, bo będą Cię ścigały . A warto Cię ścigać ? A cóż możesz kobiecie dać poza ściemnianiem ? Będą Cię ścigały jak narozrabiasz ?- niegrzeczny jesteś? Niegrzecznych ludzi to i prawo ściga.
Ściemniasz i nie wiesz dlaczego ? możne psycholog da Ci odpowiedź.
Powód do powiedzenia prawdy możne być tylko jeden- sumienie (uczciwość). Jeśli takowe posiadasz przyznaj się, że mały zakompleksiony Jaś tylko przy monitorze może być dorosłym, atrakcyjnym Janem.
Masz rację, to duże ryzyko na zonka przy spotkaniu się z którąś. Masz problem człowieku.....zonk przy spotkaniu murowany. Po spotkaniu ona już nigdy nie będzie chciała być na Twojej tapecie.
Czy nikomu krzywdy drobnym kłamstwem nie robisz ? O to zapytaj te okłamywane kobiety. I nie tylko o miejscu zamieszkania wspomnij ale i o tej kolejce do reala i tłumie w realu. 
Pozdrawiam.