co to za zycie....? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co to za zycie....?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: co to za zycie....?

kiueruje te slowa do kobiet ktore maja ... dom rodzine a sa samotne ... bo tak sie czuje  ale to przez ten nasz kraj prace i c

aloksztalt... i napewno nie tylko ja ale wiele jest w takiej sytuacji jak ja...mam meza dzieci i dom i wszyscy mysla ze jestem szczesliwa ale to pozory ... maz ma prace gdzie czesto go nie ma ... bo inbaczej nie zarobi na dom rodzine szkole itd..Kocham meza i dzieci ale czuje sie samotna i sama z tymi  obowiazkami , problkemami , wiecznie sama ...  . Tam pieniadze a tu... zycie to nie ma sensu...ale zyjemy ale co to jest za zycie on tam ja tu nawet nie ma z kim porozmawiac w piatkowy wieczor... czy to ma sens czy moze ja wyolbzymiam problem ... juz sama nie wiem a moze to jakas depresja...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co to za zycie....?

Witaj.Ja obecnie nie jestem w takim położeniu jak Ty.Ale u mnie w rodzinie swego czasu dwie kuzynki miały mężów ,kórzy w domu byli gośćmi,gdyż pracowali daleko od domu.Dzieci były wtedy małe.Nieraz było im ciężko ,ale przetrwały tą ,,samotność,,dzięki jakiemuś wewnętrznemu zaparciu.No i pomocy teściowych,mam.

3

Odp: co to za zycie....?

a jesli nie mozna liczyc na rodzicow i tesciow bo zdrowie i inne powody albo ze np. tescie maja to wszystko gdzies... Czyz nie jestem jednak zdana na siebie ...?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co to za zycie....?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024