Powiem Wam Kobietki, że on więcej robi dla mnie, ale po moich przejściach nauczyłam się tego, że to "Facet jest zdobywcą", ale nie odbierzcie tego w ten sposób, że nie robię nic, wręcz przeciwnie: robię tyle, aby nie przesadzić 
Więc:
Ja dla Niego:
- powtarzam jak bardzo Go kocham
- Robię raz na jakiś czas urocze karteczki (liściki) z wyszukanymi różnymi opowieściami czy też aforyzmami,
- ostatnio umyłam mu samochód, jak mi go pożyczył bo stwierdził, że nie będę jeździć autobusami
- przygotowałam ostatnio super romantyczną kolację ze śniadaniem (
) po której był w niebo wzięty
- staram się nie trzymać go na smyczy
- na Dzień Chłopaka (chociaż ma 20 lat- faceci to wiecznie mali chłopcy- a ja tego dnia nie uznaję bo w końcu jest mężczyzną ale upomniał mi się) zrobiłam mu kwiatka z lizaków Chupa Chups i dołączyłam karteczkę, taką śmieszną
- i parę innych rzeczy, o których nie pamiętam teraz... 
On dla mnie:
- powtarza mi, jak wiele dla Niego znaczę i jak bardzo mnie kocha
- dał mi gwiazdkę z nieba - poważnie
Dostałam kawałek meteorytu, takiego prawdziwego,
- kilka razy w tygodniu dostaję moje ulubione kwiaty- zawsze białe lilie
- porywa mnie w każdą niedzielę "gdzieś" - czasem wiem gdzie jedziemy, ale dość często jest tak, że nie wiem i zabiera mi wtedy oba telefony abym miała "dzień wolny od życia"
- po jednym z wypadów również przygotował (SAM!) kolację i zrobił kapitalny nastrój
- nie pozwala mi nic nosić, mówiąc: "moja kobieta nosić nie będzie!" i dlatego, kiedy jeżdżę do hurtowni mam zawsze zabierać Jego abym nie dźwigała
- robi prezenty tak ot, "bo bardzo mi się spodobało i musiałem to mieć dla Ciebie"
- kiedy mi źle, potrafi zjawić się w 9 minut aby mnie tylko przytulić
- i oczywiście jeszcze wiele wiele więcej 
Aj mogła bym tak w nieskończoność
wiem, że temat tyczył się "co DZIŚ zrobiło się dla związku" ale myślę, że wypisanie tak większej ilości rzeczy da pomysł na zorganizowanie czegoś innego
A dziś... jeszcze nie widzieliśmy się, ale wieczór już tuż tuż...
W ciągu dnia już chyba ze 100 smsów wypisaliśmy
i poprawił mi humor, co jest dla mnie bardzo ważne 
Ale się rozpisałam... Wybaczcie 
Pozdrawiam!