Co zrobiliście dzisiaj dobrego dla waszego związku? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobiliście dzisiaj dobrego dla waszego związku? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

Temat: Co zrobiliście dzisiaj dobrego dla waszego związku? :)

Temat może banalny, ale warto pomyśleć.. Co zrobiliście dobrego dla związku?
co robicie każdego dnia?

Słowo, czyn, sama obecność??

ja dzisiaj powiedziałam mojemu mężczyźnie, że jest dla mnie wszystkim. Widziałam szczęście w jego spojrzeniu... smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobiliście dzisiaj dobrego dla waszego związku? :)

codziennie powtarzam jak bardzo go kocham,ze jest dla mnie calym swiatem,
nie ogladam sie za innymi,nie daje powodow do zazdrosci.
Moze to banalne,ale przez to nasz zwiazek jest szczesliwy.

3

Wiesz, chyba właśnie na takich banałach można zbudować najtrwalszy związek smile powtarzanie tego, co się czuje jest bardzo ważne:)

4

Amelia i to wystarczy w zupełnosci zeby nie było kłotni i nadmiernej zazdrosci.

5

Śniadanko + karteczka obok niego... ale nie ze słowem kocham; je pominąłem bo nie lubię tego powtarzać codziennie jak pajac.

6 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-02-17 21:43:09)

Ja jakoś również nie nadużywam słowa "kocham"...bo słowa to tylko słowa...
wole czynami pokazać swojemu mężczyźnie jak mi na nim zależy wink
Co zrobiłam dziś dobrego...heheh...
powiedzmy, że razem zrobiliśmy coś dobrego dla siebie nawzajem rano big_smile a potem dałam wielkiego buziaka na pożegnanie, bo śpieszyłam się do pracy :]
A poza tym...zrobiłam pyszny obiadek - taki jaki on uwielbia wink
co jeszcze...heheh...
hmmm...nie marudziłam..hehe...tylko ślicznie się do niego uśmiechałam i patrzyłam wzrokiem pożądania wink
oczywiście troszkę się z siebie pośmialiśmy, bo oboje to uwielbiamy...
niestety, więcej już dziś nie zrobię...bo wyjechał w delegację sad...
noc spędzę wtulona w moją kicię ;D

7

Powiedzialam mojemuj ukochanemu, ze bardzo go kocham i bardzo za nim tesknie<3 Proste, ale najbardziej prawdziwe:) (niestety bardz czesto wyjezdza w delegacje) i oczywiscie dalam mu do zrozumienia, ze nie moge sie doczekac az...no coz...wiecie o co chodzi:))

8

A ja dziś przeprosiłam mojego Ukochanego po tym, jak na niego nakrzyczałam.. Zdenerwował mnie i nie słuchałam jego wyjaśnień.. Ale kiedy zobaczyłam jak się smuci, to serce mi prawie pękło.. I zrozumiałam, że przesadzam.. smile

9

a ja zrobiłam kawe jak wrocil po 6 godzinach spedzonych na uczelni smile i pomasowalam nożki- chyba poskutkowalo,bo juz na piwo z kolega sie udał big_smile

10

za to ja odpisuje na jego durne maile, masuje mu karczyk po pracy, robie mu obiadki... smile

11

a właśnie...jeszcze go drapię po pleckach codziennie jak gra mecze w netsocerze ;P
bo to uwielbia i ciągle się tego domaga big_smile
ja też to lubię wink

12

Heh... a ja, gdy tylko usłyszę "MIZIAJ !! " , muszę palcami jeździć mu po plecach, karku, szyi, brzuszku itd ... Sama też to uwielbiam, dlatego po minucie krzyczę "Zmiana!!" big_smile

13

Poszliśmy na randkę i wycięłam serduszko z pizzy:D:D Naprawdę:D Poza tym mówię mu, że go kocham i że jest najlepszym, co mogło mnie spotkać. Bo jest:D:D:D

14

Dzisiaj napisałam mu o poranku 'jesteś dla mnie całym światem'.   Wiem, że sprawiło mu to radość. Wie, że jest dla mnei ważny.

15

ja przed wczoraj pierwszy raz pojechalam do mojego kochanego na drugi kobiec miasta bez zapowiedzi.. w dodatku ciapa byla a ja w przemakalnych adidaskach smile szczesliwa bylam ze moge mu niespodzianke zrobic. wczoraj zrobilam obiadzio, a dzis chce byc milusia smile

16

CookieBitch, no to rzeczywiście fajna niespodzianka, tak bez zapowiedzi smile
ja do mojego mężczyzny mam 30 km więc takie niespodzianki nie są łatwe do zrobienia, ale może kiedys smile

17

Ansja napisał/a:

Heh... a ja, gdy tylko usłyszę "MIZIAJ !! " , muszę palcami jeździć mu po plecach, karku, szyi, brzuszku itd ... Sama też to uwielbiam, dlatego po minucie krzyczę "Zmiana!!" big_smile

i skąd ja to znam  smile:)

18

Ja jutro w koncu zobacze sie z ukochanym po 2 tyg. lubie sie nim opiekowac masaz mu zrobic podrapac mu plecy on tak to lubi ten moj kociak,kocham go, uwielbiam ale co z tego............... i tak jestem nieszczęsliwa. sad bo niby jak mam byc szczesliwa....

19

zastanawiam się a co nasi mężczyżni robią dla Nas każdego dnia?Może warto by tez o tym pomyśleć.Mój (ex) partner często mi wypominał że nie widzę tego co on dla mnie robi.Dla niego odprowadzenie mnie pod sam dom (na nogach smile)było dużą rzeczą a dla mnie drobnostką (on by koleżanki przecież nie odprowadził,nie lubi chodzić).zastanawiam się co Wasi mężczyźni robią dla Was każdego dnia i czy to zauważacie a moze dojdziecie do wniosku że to my płeć piękna się bardziej stara.Co o tym uważacie?nie zakładałam nowego wątku i mam nadzieję że nikt się nie obrazi jeśli dołącze do tego watku pytanie- co nasi partnerzy zrobili dzisiaj dla nas dobrego ?

20

Wczoraj wniósł mi 25kg opału na 5te piętro, bez proszenia:D Poza tym zrobił kawę, nakarmił pączkami i komplementował ile wlezie.
Aczkolwiek, muszę zaznaczyć że mój mężczyzna robi to bez przerwy:) Daje mi kwiaty bez okazji, niemal nosi na rękach, i to już od 3,5 roku:):)

21

a mój misiu wyszedł dzisiaj specjalnie wcześniej do pracy aby odśnieżyć nie tylko swoje ale i moje autko co bym sie nie męczyła:) niby nic a tak wiele tongue

22

Moj facet dzisiaj wyjdzie po mnie na przystanek, dawno tego nie robił hehe to dopiero poswiecenie hehe

23

a Mój M. myśli w wielu sytuacjach (ważnych i mniej ważnych) najpierw o mnie... uwielbiam fakt, że jestem takim jego pępkiem świata smile (oczywiście nie przesadnie).
przez to stałam się bardziej egoistyczna, ale każdego dnia wlaczę z tym smile...

24 Ostatnio edytowany przez Amelia* (2009-02-24 10:57:46)

witajcie kobietki! Nie bylo mnie zaledwie tydzien,a tu tyle nowych postow,trudno nadrobic;) bylam w gorach i moj ukochany przyjechal do mnie,mialam byc tam jeszcze tydzien,ale wrocilam razem z nim,zebysmy byli razem przez te 7 dni.Wole nudzic sie w domu caly dzien,a wieczorem byc  z nim,niz byc gdzies daleko od niego i miec super rozrywki.Wydaje mi sie,ze duzo nie zrobilam wracajac z nim,a on sie bardzo z tego ucieszyl;)

25

wysłałam smsa do mojego ukochanego, ze już za nim tęsknię i go kocham a on nawet nie odpisał sad

26

A ja spontanicznie porobilam sobie kilka fotek i wyslalam mu smile

27

Ja dostalam ostatnio bukiecik roz od mojego Misiaczka. Przedwczoraj odstalam czekoladki a tydzien temu sliczniutki pierscionek z bialego zlota i diamencikami ( wie, ze uwielbiam taka bizuterie). Niestety nie widujemy sie z kochanym codziennie, poniewaz czesto jest w delegacji, i dzisiaj przeslal mi slodkiego smsa ( to dla niego na prawde wyzwanie, poniewaz nie cierpi smsow:). Jak jest w domku, to zawsze rano robi mi kawke i sniadanko:) Zawsze mnie przytula i daje caluski<3 Mowi kocham Cie i prawi komplementy. I wiecie co? Jak teraz o tym pisze, to dopiero zdaje sobie sprawe jak powinnam to wszystko docenic...dobrze, ze ktos zaproponowal ten temat...Pozdrawiam wszystkie kobietki ( panow tez:D)

28

ja swojemu ostatnio cały czas kupuję żelki : ) )

29

ja to jak moje kochanie przyjeżdza do mnie to robie mu coś pysznego do jedzonka bo on zawsze jest głodny taki głodomorek z niego smile no i oczywiście on uwielbia moja kuchnie to wystarczy mi jego minka usmiechnięta jak widzi co dla niego przygotowuje smile

30

Ja mojemu mężowi wymasowałam stópki jak wrócił padnięty po pracy:)

31

A ja staralam sie byc mila:D

32

upieklam nalesniki w ksztalcie serduszek dla niego
to dzis jutro zobacze moze poniesie mnie bardziej fantazja smile

33

Fajne Babeczki z Was :*
Fajnie sie czyta takie milusie teksty smile
Pozdrawiam smile

34

wstawilam nasze zdejcia na nk ze wspolnie spedzonych ferii;))

35

Opiekowalam sie nim, dbałam o niego, pokazywalam calą sobą ze tak bardzo go kocham;)
Robie tak codziennie smile

36

A ja postanowiłam poprawę w moim zachowaniu.
I zaczęłam od smsa. Zobaczymy się dopiero za 2 tyg, więc tylko smsy nam zostały jak na razie. Zapytałam o 5 rzeczy, które go we mnie denerwują i których nie lubi. I postanowiłam, że będę się starała to zmienić. A tak, żeby sobie poprawić humorek, bo dziś jakiś taki nijaki to zapytałam jeszcze o 5 rzeczy, za które mnie kocha i które u mnie lubi i o jego ulubioną część mojego ciała smile

37 Ostatnio edytowany przez Bliźniaczka22 (2009-03-14 20:15:34)

Zawsze mówię mojemu M., że go kocham (i to nie raz dziennie big_smile), mówie mu jaki jest cudny, prawie komplementy smile i chętnie bym zrobila mu masażyki ale niestety mieszkamy bardzo daleko ;(

38

A ja nagrałam dla Niego płytę Michaela Jacksona "Thriller" z Jego ulubioną piosenką "Billie Jean" żeby w drodze do domu (niestety mieszkamy w innych miastach) słuchał jej sobie w swoim autku smile

39

Ja dzisiaj zrobiłam dla niego zdjęcie, które wywołam i mu podaruję smile

40

Amelia* mysle, ze to jednak duzo. wiele kobiet nie zrobiloby czegos takiego bo wolaly by te rozrywki big_smile.

41

Trochę głupie może, ale zmieniłam sposób odbierania od niego telefonu z "nooooo?", na "tak kochanie?" heh

42

a ja sie dzisiaj poklocilam z nim;(( mialo byc tak przejemnie,a cos sie popsulo...musze to jutro nadrobic...

43

a ja dziś do niego zadzwoniłam, ze słodkim głosem żeby powiedzieć mu ze go kocham... a on nawet rozmowny nie był... tak jak by go w ogóle nie było, smutno mi...
Chciałam jutro bez zapowiedzi jechać do niego, ale to nie wypali bo on zawsze ma coś do roboty i może się okazać ze zostanę na lodzi z dala od domu...
Ech w ostatnim czasie robię więcej niż on..

44

wstałam o 5.30 zeby mu zrobić kanapki do pracy, a teraz czekam aż wróci zmęczony z pracy żeby go mocno przytulić smile

45

a moj mezus wyjechal do pracy za granice sad za 3 miesiace bedziemy mieli dzidziusia i zostalam tu sama ;( tesknie strasznie i wiem ze on tez dlatego w miare mozliwosci staram sie dzwonic codziennie, zasypuje go setkami smsow a z niektorymi problemami staram sie radzic sobie sama... Brakuje mi jego bliskosci szczegolnie kiedy mala dokucza mi w brzuszku i nie mam sily na nic sad ale kocham go i on o tym wie... choc chwilami "tylko" kochac nie wystarczy....

46

a ja postaram się nie być zołzą smile

47

wysprzątałam w środku w autku i kupiłam specyfik do mycia deski rozdzielczej big_smile niech mu się miło jeździ wink

poza tym staram się okazywać mu że go kocham i cenię i że może zawsze na mnie liczyć ale przy okazji nie przesadzić, żeby się nie przejadł tą miłością bo może i od przybytku głowa nie boli ale zbytnio okazując uczucie można niechcący zatruć dzień ukochanej osobie wink

48 Ostatnio edytowany przez zui (2009-10-07 16:13:18)

Powiem Wam Kobietki, że on więcej robi dla mnie, ale po moich przejściach nauczyłam się tego, że to "Facet jest zdobywcą", ale nie odbierzcie tego w ten sposób, że nie robię nic, wręcz przeciwnie: robię tyle, aby nie przesadzić smile

Więc:

Ja dla Niego:
- powtarzam jak bardzo Go kocham
- Robię raz na jakiś czas urocze karteczki (liściki) z wyszukanymi różnymi opowieściami czy też aforyzmami,
- ostatnio umyłam mu samochód, jak mi go pożyczył bo stwierdził, że nie będę jeździć autobusami
- przygotowałam ostatnio super romantyczną kolację ze śniadaniem ( tongue ) po której był w niebo wzięty
- staram się nie trzymać go na smyczy
- na Dzień Chłopaka (chociaż ma 20 lat- faceci to wiecznie mali chłopcy- a ja tego dnia nie uznaję bo w końcu jest mężczyzną ale upomniał mi się) zrobiłam mu kwiatka z lizaków Chupa Chups i dołączyłam karteczkę, taką śmieszną 
- i parę innych rzeczy, o których nie pamiętam teraz... smile

On dla mnie:
- powtarza mi, jak wiele dla Niego znaczę i jak bardzo mnie kocha
- dał mi gwiazdkę z nieba - poważnie smile Dostałam kawałek meteorytu, takiego prawdziwego,
- kilka razy w tygodniu dostaję moje ulubione kwiaty- zawsze białe lilie
- porywa mnie w każdą niedzielę "gdzieś" - czasem wiem gdzie jedziemy, ale dość często jest tak, że nie wiem i zabiera mi wtedy oba telefony abym miała "dzień wolny od życia"
- po jednym z wypadów również przygotował (SAM!) kolację i zrobił kapitalny nastrój
- nie pozwala mi nic nosić, mówiąc: "moja kobieta nosić nie będzie!" i dlatego, kiedy jeżdżę do hurtowni mam zawsze zabierać Jego abym nie dźwigała
- robi prezenty tak ot, "bo bardzo mi się spodobało i musiałem to mieć dla Ciebie"
- kiedy mi źle, potrafi zjawić się w 9 minut aby mnie tylko przytulić
- i oczywiście jeszcze wiele wiele więcej smile

Aj mogła bym tak w nieskończoność smile wiem, że temat tyczył się "co DZIŚ zrobiło się dla związku" ale myślę, że wypisanie tak większej ilości rzeczy da pomysł na zorganizowanie czegoś innego smile A dziś... jeszcze nie widzieliśmy się, ale wieczór już tuż tuż... big_smile W ciągu dnia już chyba ze 100 smsów wypisaliśmy smile i poprawił mi humor, co jest dla mnie bardzo ważne smile

Ale się rozpisałam... Wybaczcie wink

Pozdrawiam! smile

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobiliście dzisiaj dobrego dla waszego związku? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024