Kręcone włosy u chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Kręcone włosy u chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Kręcone włosy u chłopaka

Hej!
Zdecydowałem się napisać ten nowy wątek, gdyż od dłuższego czasu trapi mnie pewna sprawa. Nie wiem, czy zamieściłem go w odpowiednim dziale, [ten wydał mi się najsłuszniejszy z możliwych]. Może mnie tu nikt za to nie zlinczuje. ;] Mianowicie jestem już w zasadzie pełnoletnim chłopakiem i mam kręcone włosy. I niby nic się nie dzieje, prawda? Normalny obywatel RP. Tylko, że akurat w moim życiu te włosy odgrywały i grają do dziś w zasadzie pierwsze skrzypce. Teraz już może w mniejszym stopniu, aniżeli było to np za mojej kadencji w SP, ale mimo wszystko to powód to moich nieustannych rozmyśleń. Stosunek do mojego fryza mogę podzielić na 2 opozycyjne kampusy. Zwolenników i oponentów. Ci pierwsi już od dziecka doceniali potencjał moich włosów, wzbudzały podziw zwłaszcza w ludności emerytalnej o dziwo, ale również i  nieco młodszych kolegów/koleżanek w wieku studenckim. Natomiast drugi obóz to zdecydowani przeciwnicy tego typu fryzury. Nie zliczę nieprzyjemnych sytuacji, jakie miały miejsce zwłaszcza w szkole dotyczących uszczypliwych komentarzy na temat moich włosów. I tak się oto przyjęło, że mam ksywkę Loczek właśnie przez bujną kręconą czuprynę. Włosy kręcą mi się od dzieciństwa. Nic, że je skrócę one i tak odrosną i będą się kręcić. Kiedyś było to dla mnie utrapienie, dziś jakoś inaczej na to staram się patrzyć. Chrzestna ze stolicy powiedziała mi nawet, że takie włosy są obiektem pożądania wielu dziewczyn. Niestety z pewnością nie tych, które znam. Słyszałem już różne komentarze, począwszy od tak obelżywych jak : "Włosy mu się kręcą, jak u pedała" [Pozdrawiam szajbusa co tak powiedział] ;] od gróźb typu, "Spalę Ci te włosy". Dotąd sądziłem, że to moje przekleństwo, ale może znajdzie się ktoś kto ma odmienny nieco cieplejszy stosunek do nich. Takim mnie Pan Bóg stworzył i takim jestem. Nie piszę tego jako zakompleksiony gość, po prostu chcę poznać zdanie Pań na temat takiej fryzury. Może dowiem się czegoś ciekawego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kręcone włosy u chłopaka

nie sądziłam że kręcone włosy u faceta mogą wzbudzić tyle emocji o.O docinki o których pisałeś musiały być od osób które najzwyczajniej w świecie Ci ich zazdrościły, bo przecież takie włosy są super! Mój kupel ma taką zakręconą czuprynę i wygląda świetnie wink nie przejmuj się w ogóle takimi kretynami, przecież sam znasz swoją wartość i wiesz kim jesteś (nie żadnym 'pedałem'), ciesz się że natura Cie tak obdarzyła bo większość chłopaków w Twoim wieku a nawet młodszych (jesteś po studiach tak?) musi się golić na łyso bo mają już takie 'zakola'.
Elo smile

3

wiolcis napisał/a:

nie sądziłam że kręcone włosy u faceta mogą wzbudzić tyle emocji o.O docinki o których pisałeś musiały być od osób które najzwyczajniej w świecie Ci ich zazdrościły, bo przecież takie włosy są super! Mój kupel ma taką zakręconą czuprynę i wygląda świetnie wink nie przejmuj się w ogóle takimi kretynami, przecież sam znasz swoją wartość i wiesz kim jesteś (nie żadnym 'pedałem'), ciesz się że natura Cie tak obdarzyła bo większość chłopaków w Twoim wieku a nawet młodszych (jesteś po studiach tak?) musi się golić na łyso bo mają już takie 'zakola'.
Elo smile

Dzięki za miłe słowa wink Wiesz co w sumie to jestem w liceum, a skąd pomysł ze studiami? Aż tak do rzeczy piszę? tongue

4

Fajne takie wloski:)

Znam kilku Panow, ktorzy posiadaja takowe.

I dokladnie. Zazdrosc przez krytykantow przechodzi.

Kręcone włosy są super big_smile

6

hehe źle coś zrozumiałam, potem zauważyłam że wiek - licealny smile ale mądrze piszesz to fakt:)
tak więc w ogóle nie przejmuj się wszystkimi docinkami... zresztą jakby człowiek miał brać do siebie wszystko co mówią inni to grabarze mieliby dużo więcej pracy.. Po prostu bądź sobą i tyle.
i jeszcze raz powtarzam loczki są super ^^:)
Pozdro

7

Dzięki Wiolcis za miłe słowa. smile Staram się już tym nie przejmować, przekuć swoje stare "wady" na nowe zalety, które pewnie z resztą os początku nimi były i takimi też pozostały. Widać, że jesteś dziewczyną, która ma zupełnie inny pogląd od tych panien, które ja znam.
A masz na imię Wiola? Bardzo podoba mi się to imię. ^ ^ big_smile

8

Zadbane, błyszczące włosy są plusem. Pewnie nie jedna z panien ci zazdrości.

9

Mam znajomego, który ma długie kręcone włosy. Są niesamowicie ładne. Z tym, że piękne kręcone włosy uzyskujesz jak o nie dbasz.
W prostych włosach jest zupełnie zwyczajny. Także uważam, ze jest to zaleta i swojego rodzaju w pozytywnym znaczeniu inność.

10

moj ex był sexy bardoz z krećonymi ::):):):)

11

Mój mężczyzna ma loki. Piękne, cudowne loki. I on wie, ze jeśli gdzieś wychodzimy, a ja sobie kręcę włosy na lokówce (bo moje proste są niestety ;P), to on wiąże włosy w kucyk big_smile Żeby przypadkiem jego loki nie wyglądały lepiej (chociaż i tak jest oszałamiający, ale mogę być nieobiektywna, bo jestem w nim wiecznie i nieprzytomnie zakochana big_smile )

A już jak je rozpuści, to dopiero mnie ściska z podziwu i zazdrości smile
Tak wiec, nie przejmuj się, loki są super smile

12

moj syn rowniez ma krecone wlosy i jestem o nie zazdrosna;)   kiedys tez takie mialam jednak syn mi je odebral razem z wyssanym mlekiem;).   uwazam ze chlopakom ladnie w takich wlosach ale w przypadku  syna sa one bardzo suche i ciezko o nie zadbac;)

13

Zawsze możesz ścinać się na 2-3 milimetry jak Ci to przeszkadza.

A jak Ty tak lubisz to czym się przejmujesz?

NIE PRZEJMUJ SIĘ ZDANIEM INNYCH !

A na docinki zarzuć śmiesznym tekstem " podczas burzy uderzył we mnie piorun i mnie pokręciło" i ZACZNIJ SIĘ UŚMIECHAĆ A NAWET I ŚMIAĆ.

To  reakcja ludzi będzie zupełnie inna, sam zobaczysz jak to działa. wink

14

Uwielbiam kręcone włosy. Mój ex takie miał i na moją prośbę zapuścił swe loki, aż powstało cudowne afro. Myśląc o takich włosach od razu przypomina mi się piosenka Czerwonych Gitar Włosy.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Kręcone włosy u chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024