Poznałam fajnego chłopaka na forum internetowym - ale się pokłóciliśmy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Poznałam fajnego chłopaka na forum internetowym - ale się pokłóciliśmy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Poznałam fajnego chłopaka na forum internetowym - ale się pokłóciliśmy

Zacznę od tego... Że już od dłuzeszego czasu... boję sie samej siebie. nie nawidzę patrzec w lustro... i na to co jest wokół mnie... Nawet ludzie są dla mnie obcy.
Moim największym autorytem jest Michael Jackson. Na jednym forum... napisał do mnie prywatnie pewnien chłopak.
Zaproponawął mi znajomosc. I tworzenie muzyki z racji tego, ze śpiewam. Przyjełam.
Opowiedział mi całe swoje zycie. Ja opowiedziałam moje jemu... wsyłał mi list... pisaliśmy kawał czasu... Aż wkońcu... Poczułam do niego coś czego do nikgo jeszcze nie czułam. On o mnie też... Przynajmiej to mi wiadomo...
Pisalismy bardzo czule... Stało się coś potwornego...
Wszystko przeze mnie... Już miało byc idealnie. Ale pokłóciliśmy się i w nerwach powiedziałam to, czego nie chciałam tak na prawdę powiedziec. Coś co go tak mocno poraniło... Chciałam go przeprosic... zrobiłam to każdy mozliwy sposób... Ale nic... Po prostu... Już wolałabym się spalic niż powiedziec coś takiego... Proszę cały czas Boga, zeby On nie myślał, ze jestem jakaś chora psychicznie... Brakuje mi go...
Brakuje mi również siły na wiele innych rzeczy.. Powoli nie wyrabiam z niczym... Już ledwo daję radę.. Co mogę zrobic...
Jeszcze trochę i przyrzekam.... poddam się... Już nie mówiac o innych rzeczach...
Moze mi ktos pomóc... Błagam...

PS: Jeśli chodzi o tego chłopaka, to tak bardzo żałuję tego co się stało... Ja go na prawdę kocham. Zmienił moje życie.
To banalnie brzmi... Wydaje się takie... szczenięce...
Ale cóż.. ja poradzę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznałam fajnego chłopaka na forum internetowym - ale się pokłóciliśmy

przede wszystkim spokojnie... kilka głębszych wdechów...
i nie ma ludzi idealnych..
może Ty nie znaczyłaś dla niego tylko co on dla Ciebie po prostu...
my  kobiety często mamy tak, że zakochujemy się w niewłaściwych facetach...
kochamy zbyt mocno... i oni często na to nie zasługują...
polecam poczytać posty innych kobiet na forum
pozdrawiam

3

Dziękuję za odpowiedź...  Przynajmiej wiem, zę nie wszyscy mnie ignorują...

4

wyrabiać siebie zdanie na swój temat na podstawie jednego gościa, który Cię olał...
daj sobie z gościem spokój.. a to co mogę Ci poradzić to wejdź spowrotem na forum związany z Michaelem Jacksonem i poszukaj sobie innego faceta...
podejrzewam, że jest tam więcej facetów... którzy są podobni do tego, o którym piszesz... ale może będą chcieli z Tobą pisać więcej...
to, że się pokłóciłaś nie jest Twoją winą, że on zerwał z Tobą kontakt
pomyśl, czy jakby Ci na kimś zależało czy kłótnia oznaczałaby koniec Waszej znajomości
no więc dlaczego się obwiniasz Michaelka111? hehe
pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach
może przy okazji da rady wyjaśnić z tym gościem o co Ci chodziło dlaczego się pokłóciłaś
a jak nie to nie
facet nie był Ciebie wart widocznie hehe

5

faktycznie kobiety są dość skomplikowane i zdarza się nam zrobić coś czego same nie do końca rozumiemy, ale może kiedyś zrozumiemy po czasie co tak właściwie nami pokierowało w danej chwili smile nie ma co myśleć na gorąco tylko radze wszytsko przemyśleć a pewnie wtedy pomysł sam wskoczy ci do głowy co powinnaś dalej robić wink

6

Dziękuje bardzo za rady. Po przeczytaniu ich zrobiło mi sie lepiej. Fakt... Kobiet są skomplikowane...

7

no a dziwić się, że mężczyźni mają problem z rozgryzieniem nas, jak czasem my same nie wiemy czego my chcemy i dlaczego dlatego Michaelka głowa do góry big_smile

8

Nie poddawaj się i napisz do niego tylko szczerze opowiedz mu o tym co czujesz że nie chciałaś go zranic i że każdy popełnia błędy pod wpływem emocji.Niapiszmu że jeśli naprawde coś was łączyło to powinien dac ci szanse i czekaj .

9

Wątpię, że to naprawię... powiedziałam coś takiego, ze na prawdę wolałabym umrzec, niżeliby coś takiego przeszło mi przez gardło.

10

Przeproś go, porozmawiaj i jeśli jemu na Tobie zależy to zrozumie... I spokojnie podejdź do tego, bo po co się denerwować. I jedna rzecz mnie zaniepokoiła... dlaczego nie umiesz patrzeć w lustro? jesteś napewno wartościową dziewczyną tylko po prostu musisz zaakceptować siebie... ja Ci życzę powodzenia i trzymam kciuki. będzie dobrze smile

11

może jak mu wyjaśnisz wszystko to on spojrzy innym kątem oka na tą sprawę.. szczera rozmowa z reguły działa cuda smile jeśli sie nie przekonasz to nie będziesz wiedziała czy mogłaś coś zmienić

12

Niestety on na koniec tej kłótni chciał, zebym wykasowała jego wszystkie numery... dzis rano wysłałam mu email... z przeprosnami...
Ale to chyba na tym koniec... sad(( ... W każdym razie... Dziękuję za wszstkie rady... I za dobre chęci.

13

jezeli jemu zalezy na Tobei tak jak Tobie na nim, to powinien przyjac przeprosiny. no chyba ze powiedzialas mu cos strasznego

powodzenia zycze, mam nadzieje, ze sie jednak odezwie

14

Pod wpływem impulsu mozna powiedzieć rzeczy, których sie poźniej mocno załuje, ale jeżeli mu na Tobie zależy powinien przyjąć przeprosiny. Jeżeli sie nie odezwie to znaczy, ze wszystko co mówił/pisał to był puste słowa.

15

Stało sie coś... Moja siostra wzieła sprawy w swoje ręce i z nim porozmaiwała... Teraz się przepraszamy... nie wierze aż... hmm
Tylko... Nadal na pewno jest jakieś poczucie winy... I boje się tej znajomości teraz. Na prawdę...

16

Michaelka, powolutku wszystko się ułoży. Skoro się przepraszacie to już jakiś krok do przodu. Teraz musisz być cierpliwa a wszystko się ułoży.

17

michaelka a ile macie lat?

18

Widać musi Ci bardzo na nim zależec skoro aż siostra zaingerowała w sytuacje. W sumie to nie pochwalam, ale skoro to było jedyne wyjście...Teraz pozostaje tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji. Oby tylko chłopak nie stroił wiecej fochów. Pokazałas jak bardzo Ci zależy wiec sadze ze teraz wszystko zalezy od niego.

19

Jak dzieci...

20

dobrze, że się jednak wsyztsko wyjaśniło teraz czekaj na dalszy bieg wydarzeń...

21

Tylko nie jak dzieci... To wydaje siebanalne. Ale takie nie jest.
Jest miedzy nami tak jak przedtem... Trudno uwierzyc... Oczywiście zdarzają sie różne głupie sprzeczki... Ale ... To ktoś inny od wszystkich. Takie sa moje uczucia....

22

witam jestem tu nowy mam na imie patryk.Mam maly problem poznalem dziewczyne przez tel juz troche do siebie piszeme i wydaje mi sie ze cos czuje do niej co mam zrobic poradzcie cos dziewczyny bede wdzieczny?????????????????????????/

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Poznałam fajnego chłopaka na forum internetowym - ale się pokłóciliśmy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024