Samotna w rodzinie rodzinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna w rodzinie rodzinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Samotna w rodzinie rodzinie

Cześć wszystkim .

Mam rodzinę która składa się z męża i  dzieci,ale czuję się samotna.
Mieszkamy z Teściową,nie rozmawiam z nią od dwóch lat choć mieszkamy razem w jednym mieszkaniu,nie chcę rozprawiać się nad tym,że mogła bym z nią gadać,bo niema to najmniejszego sensu.
Mąż,mąż pracuję a ja wychowuję nasze dzieci,nie mam koleżanek tak bliskich bym mogła w każdej chwili wpaść na kawę czy pujść na spacer.Rodziny nie mam,tzn. mam brata ale on się do mnie nie odzywa,niewiem dlaczego,pisałam do niego,smsy to odpisuję coś na odczepnego.
Ciężko mi żyć,bo nie mam z kim pogadać,zrobiłam się strasznie hm..niewiem jak to nazwać.. smile
Jestem niemiła dla męża,wychowywanie dzieci jest czasami irytujące,gubię się w tym wszystkim... Chciała bym coś zmienić ale pogubiłam się we wszystkim.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotna w rodzinie rodzinie

Wiesz co jabkonka napisz do mnie na gg .Porazmawiamy o tym gdyz mam badz mialam w niektorych przypadkach podobnie.Teraz ide spac bo ciezki dzien mialam.A dzisja juz nie mam sily na rozpisywanie sie.Napisz a jak jutro wlocze kompa ,to odczytam i na pewno odpisze .Pozdrawiam

3

smile gomi,ale co mam napisać smile wszystko w skrucie napisałam tu smile

śpij i wyśpij się smile

4

dziękuje wszystkim.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna w rodzinie rodzinie

Zobacz popularne tematy :