Koniec przyjażni... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Koniec przyjażni...

Dzisiaj doszło do mnie ze nie była tą za jąka ją miałam...przykre....i okazała sie na dodatek dwulicowa....zaczeło sie od tego jak załozyła sobie fejsa...pozniej juz coraz mniej pisała ze mna... potem było ze czasu nie ma.. ale widze jak na fejsie pisze z "nią"najpier mi na  nią nadaje  a potem z nia i z ich facetami gdzies jadzie...jak mam jej napisac to w paru słowach tak porzadnie zeby do niej doszło ze wszystko rozwaliła i tak zeby poszło jej w pięty?...tak zeby sie nie rozpisac....?;) pomoze ktos?;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koniec przyjażni...

A ile wy macie lat, 13??

3

Teo napisał/a:

A ile wy macie lat, 13??

a czy wiek ma tu jakies znaczenie?...nie wazne....

4

Ja bym nie komentowała tego..

5

Meggi20 napisał/a:
Teo napisał/a:

A ile wy macie lat, 13??

No oczywiście, że ma, bo jak człowiek młody to głupi i nie ma co takiemu radzić bo i tak zrobi jak chce i tak mu przejdzie szybciej niż się wydawało. Zachowujecie się jak gimnazjum i pewnie w nim jesteście. Nie wiem co masz zrobić... pogryź ją, opluj, zrób to po gimnazjalnemu, puść wiązkę, wyzwij, powiedz, że jest faUszywa - to takie modne słowo wśród nastolatków.

6

Teo napisał/a:
Meggi20 napisał/a:
Teo napisał/a:

A ile wy macie lat, 13??

No oczywiście, że ma, bo jak człowiek młody to głupi i nie ma co takiemu radzić bo i tak zrobi jak chce i tak mu przejdzie szybciej niż się wydawało. Zachowujecie się jak gimnazjum i pewnie w nim jesteście. Nie wiem co masz zrobić... pogryź ją, opluj, zrób to po gimnazjalnemu, puść wiązkę, wyzwij, powiedz, że jest faUszywa - to takie modne słowo wśród nastolatków.

a ktos kazał ci mi radzic?? nie pasuje to wiooo;]...
bujaj sie...

7

Meggi20 napisał/a:
Teo napisał/a:
Meggi20 napisał/a:

bujaj sie...

Ty nie potrzebujesz rady tylko zajęcia, żeby się głupotami nie zajmować.

8

Teo napisał/a:
Meggi20 napisał/a:
Teo napisał/a:

bujaj sie...

Ty nie potrzebujesz rady tylko zajęcia, żeby się głupotami nie zajmować.

co ty mozesz wiedziec naprawde daj sobie na wstrzymanie i daruj sobie te teksty w moja strone....bo to naprawde na mnie nie działa w zaden sposób...nie wiem jara cie to??..pff..skoncz lalunia i tyle nie podoba sie problem to odpowiadac nie musisz...Ciao;*

9

Trochę kultury autorko.
Napisz jej "daj mi spokój, bo ja jestem zazdrosna, ze nie spędzasz czasu ze mną, tylko masz czelność mieć innych znajomych! Fu fu fu fu! Foch! Znajdę sobie inną psiapsiółkę!" i czekaj, aż ona zrozumie swój ogromny błąd i przyleci z paczką żelek na przeprosiny.

10

Meggi20 staramy się utrzymać wysoki poziom forum i dlatego prowadzimy kulturalne dyskusje. Twoje słowa są nie do przyjęcia i dlatego proszę o stonowanie swoich wypowiedzi. To jest forum publiczne i każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale kultura obowiązuje.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024