Beznadziejna .. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Beznadziejna ..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Beznadziejna ..

Mam od paru lat problem z samą sobą.. przejmuje się błachimi sprawami, płacze po nocach , mam niską samoocene bo wierze ze moge byc tylko z moim byłym chłopakiem i nie widze świata poza nim, chciałabym uwierzyć w to że jeszcze coś znacze . myśle że może jestem zbyt mało atrakcyjna , może za mało mądra by zainteresować drugą osobe sobą.. pesze sie wśrod nieznajomych. Choruje też na epilepsje i przez to czuje sie bardzo szybko zmeczona toteż nie mam ochoty na zabawe, chciałam pójś na kurs latania bo ostatnio interesuje sie samolotami i też wszystko co na wysokosci jest mi zabronione.Smutno mi z tego powodu ze nic ostatnio mi nie wychodzi mam nadzieje ze chociaz mature zalicze i wybiore odpowiednie studia... Chciałabym sie rano obudzić i powiedzieć sama do siebie tak jestem szczęśliwa.. Znacie może jakieś rady na poprawienie sobie humoru..?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Beznadziejna ..

Jeśli ktoś chce znajdzie sposób .Jeśli ktoś nie chce znajdzie  powód.Nikt  nie potrafi tak zranić jak ranimy się sami ludzie widzą zawsze to co chcesz żeby widzieli.Miałam też taki okres w życiu i pewnego dnia powiedziałam sobie dość użalanie się nad sobą,świat jest piękny .Akurat były dni morza i wiele imprez ,poszłam sama z uśmiechem na ustach .Mijałam całe rodziny i pary a ja sama z moim uśmiechem który mówił kocham was ludzie świat jest piękny i na pewno gdzieś wśród was jest ten mój !No i do domu odprowadził mnie przypadkowo poznany chłopak z którym jestem do dziś.

3

Odp: Beznadziejna ..

A moze popracujesz nad sobą i nad swoją niską samooceną? Spójrz do lustra i znajdziesz tam młodą i ładną dziewczynę a do tego myślącą o sobie i swojej przyszłości, maturę zdasz bo dlaczego masz nie zdac, więcej wiary w siebie i pamietaj abyś wybrała taki kierunek studiów który da Ci wymarzoną pracę i pozwoli na samodzielnośc. Ludzie piękni, bogaci, i przedsiębiorczy , któregoś dnia wszystko tracą przez chorobę poważną lub inny krach życiowy i mają też doła zza którego nie widzą wyjscia. Ty dopiero stajesz na progu życia, ucz się i staraj się teraz poznac jak najwięcej abyś dobra wybrała drogę zawodową a zycie prywatne samo Ci się ułoży jak będziesz gotowa na założenie rodziny. Nie śpiesz się, nic na siłę, zdążysz ze wszystkim tylko najpierw zainwestuj w siebie, Twoja choroba nie jest poważną przeszkodą w osiągnięciu celów, masz duzo czasu przed sobą i wiele jeszcze do zrobienia dla samej siebie. polub siebie taką jaką jesteś a wszystko osiągniesz o czym marzysz. Powodzenia.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Beznadziejna ..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024