Cześć Wam
Z okazji zbliżających się walentynek mój kochany zaprosił mnie do siebie na kilka dni, ogólnikowo to tak na weekend bardziej, od jutra do poniedziałku, jakoś tak, ponieważ
on w tygodniu pracuje i ma taką sytuację, że nie może sobie wziąć wolego dnia, a we wtorek są walentynki... no i ogólnie to będę pierwszy raz u niego spać i trochę się krępuję,
ale nie będzie u niego nikogo w domu, bo wszyscy wyjeżdżają na ferie.. jesteśmy ze sobą prawie pół roku już.. no ja mam prawie 19 lat on prawie 21..
i nie wiem czy to nie aby za szybko, by u niego być przez tyle czasu? i nocować? jak myślicie?
W sumie to już się zgodziłam wstępnie po dłuższym zastanowieniu się
ale no sama nie wiem..
No, ale jeśli pojadę.. to chciałabym oglądnąć sobie z nim jakieś filmy takie bardziej może romantyczne? co proponujecie? :> znacie jakieś fajne?
o miłości itp. ;>
No i ogólnie to nie wiem co mam jeszcze zrobić.. chciałam go jakoś zaskoczyć pozytywnie.. jakąś niespodziankę mu sprawić na walentynki..
Ale nie chcę już mu nic kupować, bo już tyle rzeczy mu kupiłam
masakra i nie mam już pomysłu na jakiś prezent, poza tym ciągle te prezenty, prezenty..
a chciałam wymyślić coś innego.. coś wyjątkowego.. aby go zaskoczyć, by mu było miło i w ogóle
Możecie coś doradzić? :> No i te tytuły filmów..
Bardzo proszę o pomoc, bo to już jutro, a ja kompletnie nie wiem co mam zrobić.. Jakie filmy oglądnąć z nim i w ogóle, tak by było romantycznie! ![]()
Dziękuję Wszystkim z Góry! :-)