Pierwsza noc z ukochanym. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza noc z ukochanym.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Pierwsza noc z ukochanym.

Cześć Wam smile

Z okazji zbliżających się walentynek mój kochany zaprosił mnie do siebie na kilka dni, ogólnikowo to tak na weekend bardziej, od jutra do poniedziałku, jakoś tak, ponieważ
on w tygodniu pracuje i ma taką sytuację, że nie może sobie wziąć wolego dnia, a we wtorek są walentynki... no i ogólnie to będę pierwszy raz u niego spać i trochę się krępuję,
ale nie będzie u niego nikogo w domu, bo wszyscy wyjeżdżają na ferie.. jesteśmy ze sobą prawie pół roku już.. no ja mam prawie 19 lat on prawie 21..
i nie wiem czy to nie aby za szybko, by u niego być przez tyle czasu? i nocować? jak myślicie?
W sumie to już się zgodziłam wstępnie po dłuższym zastanowieniu się tongue ale no sama nie wiem..
No, ale jeśli pojadę.. to chciałabym oglądnąć sobie z nim jakieś filmy takie bardziej może romantyczne? co proponujecie? :> znacie jakieś fajne? smile o miłości itp. ;>
No i ogólnie to nie wiem co mam jeszcze zrobić.. chciałam go jakoś zaskoczyć pozytywnie.. jakąś niespodziankę mu sprawić na walentynki..
Ale nie chcę już mu nic kupować, bo już tyle rzeczy mu kupiłam yikes masakra i nie mam już pomysłu na jakiś prezent, poza tym ciągle te prezenty, prezenty..
a chciałam wymyślić coś innego.. coś wyjątkowego.. aby go zaskoczyć, by mu było miło i w ogóle smile Możecie coś doradzić? :> No i te tytuły filmów..
Bardzo proszę o pomoc, bo to już jutro, a ja kompletnie nie wiem co mam zrobić.. Jakie filmy oglądnąć z nim i w ogóle, tak by było romantycznie! smile

Dziękuję Wszystkim z Góry! :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza noc z ukochanym.

omg.

chata wolna to raz
caly weekend to dwa

a Ty chcesz FILMY ogladac? PREZENTY KUPOWAC?

rece opadaja big_smile

3

Pół roku to sporo, sama powinnaś wiedzieć czego chcesz smile Załóż ładną zmysłową bieliznę, będzie to na pewno najlepsza i najprzyjemniejsza niespodzianka jaką mógłby sobie wymarzyć wink Bo chyba na filmach się nie skończy ;D

4

Matt87 napisał/a:

Pół roku to sporo, sama powinnaś wiedzieć czego chcesz smile Załóż ładną zmysłową bieliznę, będzie to na pewno najlepsza i najprzyjemniejsza niespodzianka jaką mógłby sobie wymarzyć wink Bo chyba na filmach się nie skończy ;D

Obawiam się, ze Autorka myśli, że właśnie na filmach się skończy...
Jak dojdzie do czegoś to upewnij się, że macie prezerwatywy. Tak, od pierwszego razu można zajść. Tak, od włożenia na chwilę też można zajść i tak, jemu raczej chodzi o seks.
Pozdrawiam!

5

Teo napisał/a:
Matt87 napisał/a:

Obawiam się, ze Autorka myśli, że właśnie na filmach się skończy...
Jak dojdzie do czegoś to upewnij się, że macie prezerwatywy. Tak, od pierwszego razu można zajść. Tak, od włożenia na chwilę też można zajść i tak, jemu raczej chodzi o seks.
Pozdrawiam!

Krotko, zwiezle i na temat:)

6 Ostatnio edytowany przez kamilkan19 (2012-02-09 18:15:02)

Ale my ten pierwszy raz mamy już za sobą... hehe smile I wiem, że na samych filmach to się raczej nie skończy tongue Zobaczymy jak to będzie smile
Tylko po prostu.. on sam też pytał jakie filmy chciałabym oglądnąć czy coś.. No i wiem, że jakieś romantyczne, o miłości takie wiecie big_smile
Podajcie przynajmniej kilka tytułów jakiś dobrych filmów, proszę, bo ja naprawdę nie mam pomysłu smile
No i wiecie to walentynki, więc chciałam czymś go zaskoczyć, czymś wyjątkowym.. Pomyślę jeszcze nad tym trochę.
Kompletnie nie wiem co mam zrobić.. smile

Hmmm.. zmysłowa bielizna ;> Też trochę nad tym wcześniej myślałam i podoba mi się ten pomysł ;P

7

no zalezy co on lubi....

moze cos w seksie sprobujcie nowego smile

8

Kamila, od filmów można zacząć, to dobry pomysł smile Co do tytułów poszukaj w sieci a najlepiej zaglądnij na filmweb, tam znajdziesz masę filmów z opiniami uzytkowników.

Wydaje mi się że troszkę jest wstydzioszek z Ciebie wink Na pewno masz fajnego chłopaka i skoro Cię zaprasza do siebie na weekend to znaczy że ma na Ciebie ochotę, więc możesz go mile zaskoczyć czy to ubiorem czy tym, co będziecie robić potem wink

9

Matt87, masz rację.. tak trochę się jeszcze przy nim krępuję jeśli chodzi o seks i te sprawy, no, ale on też trochę się jeszcze krępuje.. ;P
Taki trochę wstydzioszek ze mnie ;P hehe, dobrze to ująłeś smile I pewnie tak będzie, że od filmów zaczniemy ;P
Poszukam czegoś ciekawego, przynajmniej się postaram ;P
I postaram się również zaskoczyć ubiorem i tym co będziemy robić potem.. jakoś może się przełamie smile

10

romantyczne filmy na walentynki, raz:

- Titanic
- Powiedz tak
- Sposób na teściową
- Tylko mnie kochaj
- Słodki Listopad (do popłakania)
- Notting Hill
- Pretty woman
- Mamma mia
- Mr. & Mrs Smith
- Masz Wiadomośc
- Bezsenność w Seattle
- Lepiej późno niż później
- Cztery wesela i pogrzeb
- Moje wielkie greckie wesele
- 40-letni prawiczek
- Zupełnie jak miłość
- W rytmie hip-hopu
- Dziennik Bridget Jones I i II
- Uciekająca panna młoda
- Czego pragną kobiety
- Kate i Leopold
- Ja Cię kocham a Ty śpisz.
- Joe Black (nie komedia ale romantyczne bardzo)
- Spacer w chmurach (jw)

Nooo myślę, że Wam starczy na jeden weekend tongue

11

To wlasnie milosc -  uwielbiam ten film....:)

12

Bardzo dziękuję smile Hehe, no na pewno wystarczy big_smile

13

Jeszcze jakis horrorek wlacz. Fajnie jest sie tak bac we dwojke:)

14

Okej tongue Dziękuję smile

15

Teo

strasznie stare filmy:D

Polece cos nowszego

- zamiana cial
- bez smyczy
- ilu mialas facetow
- to tylko sex
- wladcy umyslów
- Hitch
- crazy stupid love
- amerykanskie ciacho

Toche inne

- uprowadzona
- tozsamosc
- in time
- jestem bogiem
-

16

bezelo87 napisał/a:

omg.

chata wolna to raz
caly weekend to dwa

rece opadaja big_smile

HAHAHAHA! Zgadzam się big_smile

17

bounty napisał/a:
bezelo87 napisał/a:

omg.

chata wolna to raz
caly weekend to dwa

rece opadaja big_smile

HAHAHAHA! Zgadzam się big_smile

Przeczytaj dokladnie posty a potem komentuj...

18

bezelo87 napisał/a:

Teo

strasznie stare filmy:D

No na walentynki się "klasyki" ogląda, a nie jakieś nowości tongue

19 Ostatnio edytowany przez kamilkan19 (2012-02-09 19:18:43)

No i co z tego, że wolna chata? Myślisz, że chodzi tylko o jedno? Bez sensu, bo mi nie zależy tylko na seksie itp. ja nie z takich, że kiedy jest 'wola chata' to tylko myślę o jednym..
I co z tego, że kupuję prezenty? i chcę kupować? Może lubię jemu dawać prezenty, bo dla mnie to przyjemność.. I miło tak jest.. smile I co złego jest w oglądaniu filmów? OMG! ;/
No i właśnie.. przeczytaj pierw wszystko dokładnie, a dopiero później komentuj. smile

20 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-02-09 19:28:24)

Teo napisał/a:

romantyczne filmy na walentynki, raz:

- Titanic
- Powiedz tak
- Sposób na teściową
- Tylko mnie kochaj
- Słodki Listopad (do popłakania)
- Notting Hill
- Pretty woman
- Mamma mia
- Mr. & Mrs Smith
- Masz Wiadomośc
- Bezsenność w Seattle
- Lepiej późno niż później
- Cztery wesela i pogrzeb
- Moje wielkie greckie wesele
- 40-letni prawiczek
- Zupełnie jak miłość
- W rytmie hip-hopu
- Dziennik Bridget Jones I i II
- Uciekająca panna młoda
- Czego pragną kobiety
- Kate i Leopold
- Ja Cię kocham a Ty śpisz.
- Joe Black (nie komedia ale romantyczne bardzo)
- Spacer w chmurach (jw)

Nooo myślę, że Wam starczy na jeden weekend tongue

super tytuły, też znam te filmy i lubię smile

przy "Sposób na teściową" można się nieźle pośmiać, "Moje wielkie greckie wesele" tak samo.
"Zupełnie jak miłość" to takie bardziej typowe romansidło, ale też fajne.
Zgadzam się, że "Słodki listopad" do popłakania, tak samo np "I wciąż ją kocham", "Pamiętnik" czy "Keith"
inne komedie jakie mogę podać ja: "Mój chłopak się żeni", "Piękna i szalona", "Zakochana złośnica", "Starsza pani musi zniknąć" (to nie jest romantyczne, ale wg mnie fajne do pośmiania się, perypetie dwojga małżonków ze starszą panią), "Love story", "Miłość na żądanie" , "Rozmowy nocą", "Pokojówka na manhattanie" itp itd.. też lubię takie filmy, to trochę znam wink.

z polskich podobało mi się w miarę: "Zakochani", "Dlaczego ja", "Nigdy w życiu" i wymienione przez Teo "Tylko mnie kochaj" oraz "Nie kłam kochanie".

21

Hejka, a co jakbyś upiekła jakieś dobre ciasto? Np tarta z budyniem, galaretką i truskawkami? Szybkie, tanie i smaczne, o ile ukochany lubi słodycze. Myślę, że o ile umiesz piec, tym prezentem możesz mu sprawić przyjemność.
Pomyśl trochę jak kobieta smile  - zostajecie na weekend, więc coś w końcu musicie jeść - ale nie mam na myśli schabowego z ziemniakami. W necie są przepisy np na "sałatki - afrodyzjaki" czyli jakieś awokado etc. Możesz mu to zaserwować w niekonwencjonalny sposób i w niekonwencjonalnym ubiorze smile
Jeśli będziecie oglądać filmy, warto zaopatrzyć się w coś do pochrupania. Polecam zamianę popcornu na jabłkowe chipsy, które robi się banalnie prosto i smakują wybornie smile
Myślę, że facet potrafi docenić takie starania smile
Z tym, że nie podpowiadam, żebyś wykorzystała wszystkie te opcje naraz, bo wyjdziesz na kurę domową - możesz wybrać co będzie najbardziej odpowiednie dla Was i co uważasz, że może mu sprawić największą radochę.

Jeśli chodzi o filmy to nie podpowiem, bo osobiście uważam, że romansidła w walentynki są bynajmniej tendencyjne...

W każdym razie, życzę udanego weekendu smile

22 Ostatnio edytowany przez gothab (2012-02-09 21:17:03)

Ojjj jest mase świetnych filmów, ale chyba zabrakłoby mi dnia na ich wymienianie;] więc polecam tylko 2 które przyszły mi jako pierwsze na myśl. Szkoła uczuć oraz Małżeństwa i ich przekleństwa 1,2:) zajefajne. polecam wszystkim smile co do tego czym chciałabyś zaskoczyć partnera to może to być bilizna , tak jak i coś dobrego do jedzonka, jakiś afrodyzjak np;] aaa i chciałam jeszcze polecić film Listy do M

23

Ja bym na twoim miejscu upiekla jakies ciasteczka (sama robie tak w tym roku na walentynki )
wpisz po prostu w necie przepis na walentynkowe ciastka czy cos, jakies muffiny.
powodzenia ; )

24

Z okazji Walentynek zwykle robię dla mojego mężczyzny tort w kształcie serca - piekę biszkopt, z którego wykrawam ładny kształt, a potem przekładam go kremem, bitą śmietaną czy czymś innym na co akurat mnie natchnie, na koniec oczywiście całość pięknie ozdabiam. Taki gest wymaga nakładu pracy, ale właśnie dlatego zostaje też bardzo doceniony smile. Jeśli wykonanie tortu jest dla Ciebie zbyt trudne to rzeczywiście drobne ciasteczka (najlepiej w kształcie serduszek) również będą idealne.

Oczywiście jakaś pyszna kolacja (koniecznie lekka) byłaby miłym akcentem wieczoru. Należy też postarać się o dobre wino i piękne szkło, do którego je wlejecie,  jakieś świece, najlepiej zapachowe lub zwykłe, a do nich kadzidełka. Jednym słowem stwórzcie sobie miły, intymny nastrój.

Jak dla mnie poświęcenie pierwszego wspólnego weekendu na oglądanie ckliwych romansideł to jest prawdziwa katastrofa, powinniście raczej spróbować cieszyć się sobą, zrobić coś naprawdę razem, jak choćby właśnie przygotować kolację, wziąć wspólną aromatyczną kąpiel, posłuchać muzyki. W moim odczuciu jeden film to jest absolutne maksimum, przecież Wy się dopiero poznajecie, macie przed sobą naprawdę świetną okazję, więc wykorzystajcie ją.

25

jemu na pewno chodzi o sex:)

26

Olinka napisał/a:

Z okazji Walentynek zwykle robię dla mojego mężczyzny tort w kształcie serca - piekę biszkopt, z którego wykrawam ładny kształt, a potem przekładam go kremem, bitą śmietaną czy czymś innym na co akurat mnie natchnie, na koniec oczywiście całość pięknie ozdabiam. Taki gest wymaga nakładu pracy, ale właśnie dlatego zostaje też bardzo doceniony smile. Jeśli wykonanie tortu jest dla Ciebie zbyt trudne to rzeczywiście drobne ciasteczka (najlepiej w kształcie serduszek) również będą idealne.

Oczywiście jakaś pyszna kolacja (koniecznie lekka) byłaby miłym akcentem wieczoru. Należy też postarać się o dobre wino i piękne szkło, do którego je wlejecie,  jakieś świece, najlepiej zapachowe lub zwykłe, a do nich kadzidełka. Jednym słowem stwórzcie sobie miły, intymny nastrój.

Jak dla mnie poświęcenie pierwszego wspólnego weekendu na oglądanie ckliwych romansideł to jest prawdziwa katastrofa, powinniście raczej spróbować cieszyć się sobą, zrobić coś naprawdę razem, jak choćby właśnie przygotować kolację, wziąć wspólną aromatyczną kąpiel, posłuchać muzyki. W moim odczuciu jeden film to jest absolutne maksimum, przecież Wy się dopiero poznajecie, macie przed sobą naprawdę świetną okazję, więc wykorzystajcie ją.

Zgadzam się w 100% kurcze ale mi fajny pomysł dałaś z tym tortem, tylko, że ja zrobie mu sernik w krztałcie serduszka mam nadzieje , że mi sie uda smile on uwielbia serniki smile i do tego fajna kolacja i tulenie big_smile bomba smile

27

Asia80, jemu nie chodzi o seks.. Skoro Ty masz takiego faceta, że chodzi mu tylko o jedno, to nie znaczy, że każdy taki jest smile

28

kamilkan19 napisał/a:

Asia80, jemu nie chodzi o seks.. Skoro Ty masz takiego faceta, że chodzi mu tylko o jedno, to nie znaczy, że każdy taki jest smile

Chodzi, nie chodzi, a co w tym złego? Ktoś tu kogoś próbuje wykorzystać? Normalny udany związek, więc i seks być musi wink

29

ja w zeszłym roku upiekłam ciesto w kształcie serca, bardzo mu smakowało nawet rodzicom zawiózl żeby się pochwalic:P:) możecie zrobic razem jakąś dobra kolacje zapalić świeczki kupić winko,porozmawiac:)

30

Matt87 napisał/a:
kamilkan19 napisał/a:

Chodzi, nie chodzi, a co w tym złego? Ktoś tu kogoś próbuje wykorzystać? Normalny udany związek, więc i seks być musi wink

Również uważam, że w takim dniu dla kochających się ludzi seks jest wyjątkowym (ale i bardzo ważnym) dopełnieniem wspólnego wieczoru, nikt tu przecież nie mówi, że ma być celem samym w sobie, zwłaszcza, że ten ,,pierwszy raz" macie już za sobą.

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza noc z ukochanym.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024