witam powiedzcie mi jak rozpoznac peknieta prezerwatywe?to jest jakos bardzo widoczne?peka wzdluz czy przy zbiorniczku?czy jesli prezerwatywa peknie to juz nie przylega normalnie do czlonka?czy jesli prezerwatywa peknie to poczuje ze wytrysk wylal sie do mnie?moze pytania sa glupie...ale mam jakies straszne obawy i chcialabym wszystko o tym wiedziec...bo glupio zapytac faceta czy pekla czy nie
nie znam sie,ale jak to 'glupio zapytac faceta czy pekla czy nie'.wstydzisz sie czy co?Przeciez jak wpadniecie to oboje,a nie Ty,wiec czemu nie zapytasz?
nie znam sie,ale jak to 'glupio zapytac faceta czy pekla czy nie'.wstydzisz sie czy co?Przeciez jak wpadniecie to oboje,a nie Ty,wiec czemu nie zapytasz?
100% richtig
Nadmuchaj sobie balon, aż pęknie ;P Nigdy nie zgadniesz w którym miejscu pęknie i w którą stronę. To samo z prezerwatywą. Każda może pęknąć inaczej. W takich wypadkach nie ma innego wyjścia jak zapytać faceta jak było. A wytrysku nie poczujesz. Aż takiej siły to oni tam nie mają ![]()
Nie no, serio nie mozesz po prostu zapytac?? przeciez to jest mega istotna sprawa...
a na przyszlosc kupuj gumki tylko w sprawdzonych miejscach, w SuperPharm mają nawet takie 12 paki Durexów, jest gwarancja, ze
niie schły gdzies przy szybie w kiosku
Uciekający Anioł- nie ma mowy byś nie zauważyła, że prezerwatywa pękła- chyba że kochacie się od tyłu. Kiedy np. staje się za mała dla członka podczas zwodu, po prostu pęka, zwija się i zostaje tylko ta część, która przytrzymuje ją przy nasadzie członka, razem z resztkami całej prezerwatywy.. Tak więc członek jest cały odkryty, nic na nim nie zostaje... To także zależy oczywiście od rozmiaru członka...
kiedy mi się to zdarzyło , mój kocchany od razu to poczuł i się wycofał.
facet to czuje.
8 2009-04-22 10:48:11 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-04-22 10:48:31)
Myślę, że nie ma takiej możliwości, żeby mężczyzna nie uświadomił sobie, że prezerwatywa pęknie (jeżeli nie zauważy tego przed wytryskiem, na pewno nie umknie to Waszej uwadze po ejakulacji).
Najczęściej po pęknięciu prezerwatywy partnerzy wykonują jeszcze kilka ruchów, co prowadzi do rozerwania gumki. Mężczyzna czuje różnicę pomiędzy seksem bez prezerwatywy, a tym z mechanicznym zabezpieczeniem, więc powinien się zorientować pierwszy.
Prezerwatywy najczęściej pękają wtedy, kiedy są źle dobrane (np. za ciasne) lub kiedy podczas ich zakładania w zbiorniczku znajdzie się powietrze. Dlatego tak ważne jest, żeby zakładając prezerwatywę rzeczywiście przytrzymywać zbiorniczek palcami i nie dopuścić do tego.
Używajcie prezerwatyw sprawdzonych firm, takich jak Durex i kupujcie je w odpowiednich miejscach (w aptece, nigdy w internecie!). Poza tym gumek NIE NOSI SIĘ W PORTFELU, o czym niektórzy panowie zapominają. Trzymajcie prezerwatywy w szufladzie, szafce, po prostu w nienasłonecznionym i nie przegrzanym miejscu (a za takie uważam np. męskie kieszenie
).
Nie wiem, na ile forumowiczki podzielą moje zdanie, ale miałam takie doświadczenia, że Unimile były jednak bardziej zawodne. Tak samo, jak smakowe kombinacje Durexów (co dziwne, nigdy nie pękły mi klasyczne Durexy). Może to tylko takie zbiegi okoliczności, bo miałam jednego partnera, z którym problem pękających gumek był dość częsty, z pozostałymi nie zdarzyło mi się to ani razu.
Mam nadzieję, że wyczerpałam temat ![]()