Hello NetKobietki :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hello NetKobietki :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Hello NetKobietki :)

Hej dziewczyny! Witam serdecznie z zalanego sloncem Southampton smile Jestem blue, 34-letnia samodzielna mama, zakrecona na punkcie podrozy i wszystkiego co "babskie" smile Mam nadzieje zabawic tu dluzej smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hello NetKobietki :)

Również witam smile ja z kolei z wyjatkowo mroźnego, ale urokliwego Krakowa smile Mam 29 lat, uwielbiam poznawać nowych ludzi i odkrywać nowe, ciekawe miejsca. Mam nadzieję, że tu rowniez mi się to uda wink Pozdrawiam!

3

Hallo dziewczyny!
Jestem Monika i mieszkam w Niemczech. Mam 42 lata i chce tu byc z wami. Mam 2 corki (11 i 9 lat) i meza tez polaka.

4

Cześć Dziewczyny! Jestem Sysia i mam 21 lat. Mieszkam w Darlington, Anglia od ponad 5 lat. Studiuje tutaj fotografie i fotodziennikarstwo...nie mam męża, ani dzieci tongue mam za to glowę pełną pomysłów, uczę się pilnie dorosłego życia, kocham fotografię i jestem zakochana big_smile
Ha w zasadzie dziewczyny powiedzcie mi....kiedy pierwszy raz w życiu zdecydowałyscie się na zamieszkanie z partnerem, co czułyście? Nie bałyście się, nie miałyście żadnego strachu? tongue
Mnie chyba taki ogarnia tongue Cieszę się na nowo podjętą decyzje, cieszę się na mieszkanie do którego wprowadzimy się już niedługo...ale ciągle mysle, a co jeśli coś mu się nie spodoba?
W zyciu mi na kims tak nie zależało jak teraz. big_smile
Powiedzcie jak to było z Wami?
Pozdrawiam big_smile

5

Ja studiuję dziennikarstwo w Warszawie, I rok. Chętnie poznam nowych ludzi, uwielbiam nawiązywać nowe kontakty.
A tak poza tym, to mam pytanie do dziewczyn z Warszawy - czy któraś ma zamiar oglądać od marca niemiecki "Let's dance" na RTLu? Ja niestety, tegio kanału tutaj nie posiadam, a bardzo chciałabym oglądac ten program, bo wystapi w nim... Stefano Terrazzino!!;PP

6

Hehe niestety nie posiadam takiego kanału a i w Polsce nie mieszkam big_smile
tongue

7

Szkoda;(((
A gdzie mieszkasz?;)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hello NetKobietki :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024