Hej dziewczyny! Witam serdecznie z zalanego sloncem Southampton
Jestem blue, 34-letnia samodzielna mama, zakrecona na punkcie podrozy i wszystkiego co "babskie"
Mam nadzieje zabawic tu dluzej ![]()
Również witam
ja z kolei z wyjatkowo mroźnego, ale urokliwego Krakowa
Mam 29 lat, uwielbiam poznawać nowych ludzi i odkrywać nowe, ciekawe miejsca. Mam nadzieję, że tu rowniez mi się to uda
Pozdrawiam!
Hallo dziewczyny!
Jestem Monika i mieszkam w Niemczech. Mam 42 lata i chce tu byc z wami. Mam 2 corki (11 i 9 lat) i meza tez polaka.
Cześć Dziewczyny! Jestem Sysia i mam 21 lat. Mieszkam w Darlington, Anglia od ponad 5 lat. Studiuje tutaj fotografie i fotodziennikarstwo...nie mam męża, ani dzieci
mam za to glowę pełną pomysłów, uczę się pilnie dorosłego życia, kocham fotografię i jestem zakochana
Ha w zasadzie dziewczyny powiedzcie mi....kiedy pierwszy raz w życiu zdecydowałyscie się na zamieszkanie z partnerem, co czułyście? Nie bałyście się, nie miałyście żadnego strachu?
Mnie chyba taki ogarnia
Cieszę się na nowo podjętą decyzje, cieszę się na mieszkanie do którego wprowadzimy się już niedługo...ale ciągle mysle, a co jeśli coś mu się nie spodoba?
W zyciu mi na kims tak nie zależało jak teraz.
Powiedzcie jak to było z Wami?
Pozdrawiam ![]()
Ja studiuję dziennikarstwo w Warszawie, I rok. Chętnie poznam nowych ludzi, uwielbiam nawiązywać nowe kontakty.
A tak poza tym, to mam pytanie do dziewczyn z Warszawy - czy któraś ma zamiar oglądać od marca niemiecki "Let's dance" na RTLu? Ja niestety, tegio kanału tutaj nie posiadam, a bardzo chciałabym oglądac ten program, bo wystapi w nim... Stefano Terrazzino!!;PP
Hehe niestety nie posiadam takiego kanału a i w Polsce nie mieszkam
![]()
Szkoda;(((
A gdzie mieszkasz?;)