Poszukiwane NetKobietki z Białegostoku i okolic...:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poszukiwane NetKobietki z Białegostoku i okolic...:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Poszukiwane NetKobietki z Białegostoku i okolic...:)

Witajcie.

Jako ze czuje się strasznie samotna w tym wielkim internetowym świecie pomyślałam sobie ze może jest ktoś z moich stron.
To może kilka słów o mnie smile
Jestem rozwódka, mama prawie 4-letniego synka (groszka) i jestem przyszłą żona najcudowniejszego faceta na ziemi  który obecnie przebywa w Zakładzie Karnym w Grądy-Woniecko.
Jestem z zawodu kucharzem i rok temu na stałe wróciłam do Polski z Francji gdzie skończyłam szkole Le Cordon Bleu.
Od 4 lat jestem chora na raka. Obecnie moje życie jest życiem od lekarza do lekarza i od szpitala do szpitala ale nie tracę nadziei ze kiedyś jeszcze będzie dobrze smile

Mam nadzieję że poznam tutaj wspaniałe kobiety ( a może i w przyszłości przyjaciółki) z którymi będę mogła się dzielić swoimi problemami i radościami jak i będę mogła wysłuchać i pomóc innym kobietom smile

Serdecznie zapraszam do rozmowy big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukiwane NetKobietki z Białegostoku i okolic...:)

Hej. Ja jestem z Białegostoku, ale obecnie mieszkam w Uk. Być może wrócę jakoś w przyszłym roku już na stałe do Polski, mam przynajmniej taką nadzieję smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poszukiwane NetKobietki z Białegostoku i okolic...:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024