Dziwna nieśmiałość... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna nieśmiałość...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziwna nieśmiałość...

Tak jak w temacie zastanawia mnie dziwna nazwijmy to nieśmiałość dziewczyny którą poznałem jakiś czas temu. Najpierw się spotykaliśmy koleżeńsko potem zaczęliśmy randkować i tak do dzisiaj jakieś 3 miesiące. Sprawy łóżkowe tez mamy za sobą. Podczas rozmowy i wśród znajomych jest wygadana, śmiała ale w relacjach ze mną już jakaś nieśmiała, wszystkie zbliżenia muszę ja zaczynać, wygląda jakby nie miała odwagi albo nie wiedziała jak i co robić, chociaż twierdzi ze miała chłopaków, moje poprzednie dziewczyny same rzucały się na mnie i nie dawały mi spokoju. Zastanawia mnie czy może niektóre dziewczyny po prostu są takie tylko ja na taką wcześniej nie trafiłem, albo nie miała chłopaka i dopiero się uczy. Nie chcę jej wypytywać bo mogę jeszcze bardziej ją onieśmielić. Macie jakieś pomysły na wytłumaczenie takiego zachowania. Słyszałem też że atrakcyjni faceci onieśmielają kobiety, nie chcę się przechwalać ale jestem dość przystojny, zawsze miałem powodzenie u kobiet, oczywiście do Brada Pitta jeszcze mi sporo brakuje smile, ładniejsze dziewczyny też onieśmielają facetów nawet mnie, ale tylko w pierwszej fazie poznawania a potem już nie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna nieśmiałość...

Moze dziewczyna ma po prostu taki charakter. W gronie znajomych czuje sie pewniej, niz w sytuacji kiedy jest z toba sam na sam. Moze z jakiegos powodu nie czuje sie pewnie, moze ma kompleksy albo tak jak mowisz nie ma doswiadczenia w kontaktach damsko-meskich. Mysle, ze zamiast ja wypytywac dlaczego taka jest daj jej troche czasu, badz czuly i opiekunczy, duzo rozmawiajcie i spraw, by czula, ze jest dla ciebie kims wyjatkowym. Dzieki temu na pewno szybko sie otworzy. Oczywiscie to wszystko jesli ci na niej zalezy:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna nieśmiałość...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024