Ferie 2012 - gdzie je spędzamy i kiedy mamy :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Ferie 2012 - gdzie je spędzamy i kiedy mamy :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ferie 2012 - gdzie je spędzamy i kiedy mamy :)

Chciałabym zaprosić Was do rozmowy o feriach. Kiedy u Was są, a może już się zaczęły i oczywiście najważniejsze - co macie zaplanowane na te krótkie zimowe wakacje smile U mnie akurat na śląsku dziś jest pierwszy dzień ferii. Ferie niestety mam już zaplanowane smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ferie 2012 - gdzie je spędzamy i kiedy mamy :)

Ferie mówisz?:) Ja juz odliczam do nich dni a tu wolne dopiero od 13:/ ale jakoś dociągnę. Co do planów, mieszkam w górach więc o brak rozrywki nie mam sie co martwić. Ponadto jako milośniczka całonocnych imprez i puznych powrotów do domu wolny czas sporzytkuję raczej nie na nauke. Ponadto nadrabianie zaległości w literaturze bo kocham czytac a czasu zawsze za mało.

3

od kilku lat spedzam ferie w Francji , goraco polecam ,świetne warunki narciarskie (wbrew pozorom finasnowo moze wyjsc tyle co tydzien w czechach).

4

U mnie również ferie zaczęły się 30 stycznia, ale nie mam specjalnych planów - może uda się zorganizować jakiś krótki, spontaniczny wypad w górki, może lodowisko, jakieś wyjście ze znajomymi lub zabawa w dyskotece, na nic więcej raczej się nie zapowiada. Ale prawdę mówiąc jest to mój świadomy wybór, bo... po prostu nie cierpię zimy tongue, jedynie jej cudne widoki.

Zima jak dla mnie najpiękniejsza jest ta widziana zza szyb górskiej chatki, przy kominku, z kubkiem gorącego grzańca w ręku smile.

5

U mnie ferie zaczynają się od poniedziałku 13.Najlepiej to spędzić je w ciepłych krajach bo dość już tego mrozu.Niestety osobiście nie lubię zimy.)

6

Ja wyruszam z mężem zaraz po sylwestrze na kilka dni do Uzdrowiska Szczawno-Jedlina, byłam tam już kilkla razy i za każdym razem urzeka mnie tamtejsza okolica i samo Uzdrowisko. Już nie mogę się doczekać spa, okładów z borowiny smile Ah!

7

ja niestety nie mam ferii ale bardzo bym chciała pojechać w zimie w góry nie tylko na narty, ot tak powspinac sie troche i mam nadzieje ze kiedys mi sie to uda

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Ferie 2012 - gdzie je spędzamy i kiedy mamy :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024