RafaelloDonatello napisał/a:Hej dziewczyny, mam prośbe do Was.
Chciałbym się modnie i atrakcyjnie ubierać, tak żeby mi się podobało i żeby dziewczyny też zwracały na mnie uwage, bym przykuwał je ubiorem 
Odnośnie dziewczyn, to chciałbym się podobać tym z przedziału 16-20, wiem że są różne style, ale podobają mi się dziewczyny w koszulach, szaleje za leginsami, ogólnie tak młodzieżowo ubrane, nie wiem jak to nazwać a linku nie mogę wkleić.
Lubie jak dziewczyna ubiera trampki albo takie nie wiem lekkie obuwie, nie wiem jak to się nazywa a przypomina mi to baletnice 
Nie lubie stylu gotyckiego, metalowego, skate'owskiego.
Ogólnie to myśle o połączeniu trampek, nie za ciasnych rurek i koszuli w krate, sweterków + czapki bejsbolówki, co myślicie ? 
Dziękuje za rady
Pozdrawiam
"lekkie obuwie..." pewnie chodzi ci o balerinki
.
Połączenie "trampek, nie za ciasnych rurek i koszuli w kratę, sweterków + czapki bejsbolówki" ?
Zestawienie jest w porządku, ale na twoim miejscu odpuściłabym sobie rurki. Zamiast nich możesz wybrać jeansy z prostymi nogawkami. Do tego trampki, jakaś koszulka, pasek i będzie ok. Możesz ubrać koszulę w kratę i na to założyć sweter. Czapkę z daszkiem zestawiałabym raczej ze strojem bardziej sportowym (skate).
Możesz zaopatrzyć się w czarną, szarą lub granatową sportową marynarkę. Do tego założyć jeansy, t- shirt i sportowe buty

Jeśli chodzi o sweterki, to możesz go nosić do koszuli w kratę lub na podkoszulek.

Czapkę z daszkiem możesz zastąpić taką, póki jest w miarę chłodno
:

Możesz również nosić koszulę zamiast marynarki. Do tego T- shirt, spodnie i trampki.

Pamiętaj tylko, żeby elementy stroju współgrały ze sobą kolorystycznie i tworzyły jednolitą całość
.