zostac czy odejsc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostac czy odejsc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: zostac czy odejsc?

Witam,

Sama nie wiem jak sie zachowac i co myslec. Jestem z nim od grudnia...znamy sie prawie rok. Oboje po zwiazkach ja bylam zareczona on sie oswiadczyl innej, nasze zwiazki rozpadly sie. Jestesmy razem...kochamy sie. On jest moim szefem, ja jestem na stanowisku zaraz po nim. Jest mlody robi kariere i pni sie wyzej i wyzej... ja jestem strasza od niego o 5 lat.Wszytsko bylo wporzadku do momentu az wzielam 2 tygodnie urlopu, musialm bo pozniej bedzie duzy ruch i nie pozwola mi wziasc wolnego.Ale do sedna....przez ostatnie 2 tygodnie widzialm go 2 razy, on nie ma czasu... pisze do mnie kilka razy dziennie, ale nie ma czasu sie ze mna spotkac, ja nie naciskalam, 2 razy zaproponowlam spotkanie ale nie dal rady.Do moment mojego urlopu spotykalismy sie w pracy i  dziennie, kolacje, spacery itd...swiata spedzialm u niego w domu z jego rodzina...on poznal moich przyjaciol , u mnie spedzilismy sylwestra.Nie wiem co myslec...czy ten zwiazek istnieje tyllko przez prace?! czy kocha bardziej kariere niz mnie?czy mam odejsc puki jeszcze ... moze nie peknie mi serce... nie moge prosic sie o jego czas, jestem samotna w tym zwiazku od 2 tygodni...boje sie ze tak bedzie poaniej, ze marnuje czas z niim... co ja mam myslec? jak postapic? Kocham go... jestem przetazona i zrazona przez tamten nie udany zwiazek...juz nic nie wiem .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostac czy odejsc?

Też jest po nie udanym związku... może wychodzi z założenia że kobiet może mieć wiele ale najważniejsza jest  kariera, bo może niedługo i Ty zechcesz od niego odejśc....
a może to pracoholik ?

można sobie tak gdybać, a nic innego Ci nie zostaje jak rozmowa z nim.
umiejętność rozmawiania o problemach to podstawa związku

3

Odp: zostac czy odejsc?

Popieram.....dla dobra Twojej psychiki powinnaś z nim porozmawiać.Bo cokolwiek miałoby nastąpić w Twoim związku powinno być wyjaśnione jak najprędzej.
Szanuj "swoje serce" ono musi Ci wystarczyć na całe życie....:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostac czy odejsc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024