Postanowienie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Postanowienie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Postanowienie :)

witam Was w Nowym Roku i z Nowymi Postanowieniami:)

Końcówka Starego Roku była dla wszystkich szczególna. Wiadomo, święta, u nie których urodziny, pożniej zabawa do białego rana, czyli długo wyczekiwany Sylwester smile
Jeżeli chodzi o mnie... był to najbardziej szczególny czas: wiadomość o mojej ciąży, święta, mój ślub, sylwester... Jednym słowem bardzo imprezowy Koniec Starego Roku smile ale, cały czas po głowie chodziły mi myśli " jak to będzie"? Nie wie nikt smile w związku z tymi wydarzeniami, z nową życiową rolą, gdy wstałam po zabawie sylwestrowej, powiedziałam sobie, że będe robić wszystko, aby słowa przysięgi małżeńskiej się spełniły. Wiele razy były sprzeczki w błahych sprawach, lecz ciągle w głowie świta to moje postanowienie! Jako, iż oboje z mężem mamy cięzkie charaktery, to te sprzeczki były czasem bardzo odczówalne smile różne myśli po głowie chodziły, ale zawsze je odganiam, myśląc wtedy o moim postanowieniu. Reasumując: determinacja, jest najważniejsza:)

Teraz, chce jechać odpocząć, póki On jest w domu, a ja nie jestem w tak zaawansowanej ciąży... Jego ten pomysł nie przekonuje... więc malutkimi kroczkami dąże do celu, by pojechać gdzieś na parę dni i się wyluzować smile w między czasie zbieram argumenty, żeby rozmawiając z nim, nie mógł mnie zagiąć smile

Małe kroczki, samozaparcie i determinacja. Tak mogłabym opisać mój sposób działania smile
Pozdrawiam serdecznie.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Postanowienie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024