Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem

Dziewczyny pomozcie,doradzcie mi,bardzo was prosze.Moj brat ma problem z alkoholem,a zaczelo sie jak wyszedl z wojska i tak do dzis.Nie ma pracy,a jesli juz ma to na krotki czas,a wyplata idzie potem   na picie.Nie chce aby sie stoczyl.Licze na Was!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem

Istnieją poradnie ds. uzależnień. Tam mogą szukać pomocy alkoholicy i osoby współuzależnione.
Można zgłosić też alkoholika do gminnej komisji przeciwdziałania alkoholizmowi. Nikt jednak nie przestanie pić, jesli nie będzie to wynikało z jego decyzji. Przymuszanie, nakłanianie nie da żadnych pozytywnych efektów.

3

Odp: Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem

Tylko najgorsze jest to o czym nie napisałam.Po wojsku brat zaczął popijać z kumplem i do nich przylanczala sie moja...matka! Teraz mama choruje,bierze leki,i niestety daje bratu kase na alkohol i papierosy.Nie powie stop,wez sie synu za siebie tylko jeszcze mu daje.Źle go wychowala,a teraz mam wrażenie ze go"dobija" a on tez wyciaga od niej pieniadze.Ojciec moj po zawale nie moze sie denerwowac.Dlatego musze coś zrobic

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak pomóc bliskiej osobie z nalogiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024