Jak poderwać Faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poderwać Faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak poderwać Faceta?

Siedzisz w pubie i masz na celowniku Faceta. Teraz pytanie jak go uwieść, jak zrobić by zwrócił na Ciebie uwage?

P.S. I głownie mi chodzi o jakieś orginalne podejscie a nie typowe : "Hej, postawisz mi drinka" albo " Hej, co słychać? Jesicca jestem tak na marginesie" .. Piszcie !!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poderwać Faceta?

Piszcie bo to sie wydaje banalne a ostatnio naprawde nie wiedzialam jak ciekawie podejsc do kolesia!

3

szczerze ? pojęcia nie mam smile

4

Zalotny i zarazem tajemniczy uśmiech zdziała cuda.:) Jezeli po takim usmieszku facet nie zainteresuje sie to olewam.

5

no dobrze ale, usmiecham sie i potem chce podejsc zagadac i co mam powiedziec??

6

Ja nie naleze do odważnych. Wole jak to chlopak bierze sprawy w swoje ręce. Ja sie usmiecham, a on zagaja rozmowe jesli jest zainteresowany. Ale chyba nie ma nic złego w przedstawieniu sie na początek. Mozna zapytać jak sie bawi. Po prostu zacząc luźna gadke. Np. bedac jakis czas temu w klubie, zauwazyła kolesia. Siedział sam, miał grobową mine, ale przystojniak wiec sie odwzyłam  i dosiadłam. i walnełam prosto z mostu, dlaczego taki niezadowolony siedzi kiedy wszysy wokól dobrze sie bawia. I jakos rozmowa sie rozkreciła, a ja byłam zadowolona z siebie, bo chłopak w koncu zaczał sie usmiechac. Ale takie akcje niestety tylko mi sei zdazaja jak wypije o jedno piwko za duzo.:)

7

1. Podejdź do niego na odległość nie mniejszą niż pół metra, patrz mu prosto w oczy (i nigdzie indziej), napij się drinka (delikatnie obliż usta językiem), po czym daj mu resztę drinka mówiąc: fajny jesteś... zostawiając mu resztkę drinka odejdź w takie miejsce, gdzie będzie mógł na ciebie patrzeć. Jeżeli nie jest dupa to podejdzie. A jeżeli nie podejdzie to jego problem., nie twój. Mi tak jedna zrobiła w klubie - myślałem, że oszaleje.

2. Albo zrób tak jak ja to robię: część, chciałam ci kogoś przedstwić. -on zapyta ze zdziwieniem kogo (przecież sama jesteś),  odpowiedz - siebie i wystaw łapkę na przywitanie.... ania jestem bla bla bla...

3. Sposób jest trudniejszy bo wymaga gry aktorskiej i niebywałej urody. Jeżeli zdjęcie w profilu jest autentyczne to masz szansę... cdn

8

Nie to nie jest moje zdjęcie:)

Dzieki za ciekawe pomysły sprobuje wcielić w zyciie:P

Może jeszcze ktos ma jakies pomysly?

9

Ja stosuje metode patrzenia w oczy delikwenta plus usmiech- na wiekszość działa i przechodza do ataku;)

10

no dokładnie metoda nawiązania kontaktu wzrokowego w większości przyoadków podrywu działa tak, że oni sami wtedy podchodzą i zagadują smile ja kiedys stosowałam nawiązania wzrokowe może banalne ale działało wink

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poderwać Faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024