Rencistka - świeżo upieczona. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Rencistka - świeżo upieczona.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Rencistka - świeżo upieczona.

Od pierwszego stycznia mianowano mnie rencistką - awanas czy degredacja? A może długo oczekiwany etap w życiu, już dojrzałym, ale czy mądrzejszy. Kochane, napiszcie co wypełnia Wam czas ? Jeszcze jestem ciut zagubiona. Bez męża i dzeci jestem. NIE SZUKAM PARTNERA !
Swojego miałam dość - jestem szczęśliwie od lat rozwiedziona.

Wanda

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rencistka - świeżo upieczona.

Witaj Wando, przejście z życia zawodowego na życie rencistki, jest na pewno wielką odmianą, ale właśnie teraz jesteś uwolniona od obowiązków i możesz realizować swoje marzenia, na które wcześniej brakowało czasu wink Na pewno masz swoje ulubione zajęcie, a jak nie to odkryj nowe wink Na początek proponuję Ci abyś zajrzała do "Naszej społeczności" na tym forum gdzie jest dużo kafejek tematycznych i grup wiekowych, są tam super dziewczyny, z którymi możesz pogadać i mile spędzić czas wink Pozdrawiam wink

3

Witaj, Liliano!

Dziękuję za odpowiedź na mój list napisany chyba bez głębszego przemyślenia.  Wróciłam wczoraj z sanatorium i kiedy pomyślałam, że jutro nie muszę iść do pracy -jakaś pustka mnie otoczyła.
Czasu mi nie brakowało nigdy, bo od lat żyję samotnie ( syn  za granicą, męża, na szczęście, nie mam ), więc potrafiłam swoje życie podporządkować sobie prawie perfekcyjnie ( tak myślę ). Kocham malarstwo i chyba zacznę wykuwać z tej miłości moje hobby.

Liliano, dziękuję za informację o "Naszej społeczności" - zaraz tam zerknę.

Wanda

A marzenia mam, a jakże! Kto ich nie ma !

4

witaj .ja na rencie w domu wytrzymałam 3 miesiące ,potem poszukałałam sobie lekkiej pracy na kilka godzin aby wyjść z domu do ludzi

5

Witaj, jesteś na początku drogi jak rencistka, ale dlaczego nie emerytka, przecież w tym wieku przechodzi się na emeryture smile  na początku jesteś oszołomiona tym wolnym czasem ale nie przejmuj się , czas tak Ci się wypełni ze będziesz miała go jeszcze za mało. Masz ciagoty do malowania ? wink to bierz się za to, komputer też zabierze Ci sporo czasu i nareszcie będziesz miała czas zadbac o swoje zdrowie . Dbaj o zdrowie bo to jakośc życia, inwestuj w siebie, w swoje pasje i ciesz sie że jesteś w tej komfortowej sytuacji że nie psuje Ci dnia upierdliwy małzonek, do zobaczenia big_smile

6

Najlepiej Wando żebys sobie znalazła przyjaciółke z która będziesz mogła porozmawiac, posiedziec i miło z nia spedzic czas.Ja tez jestem samotna chociaz mam dom pełen ludzi.

7

Widze że są jakieś Rencistki..bardzo dawne wpisy widze.Może warto "reanimować"tą grupe?

8

Witam i pozdrawiam

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Rencistka - świeżo upieczona.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024