Chce zostać zawodową modelką!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Chce zostać zawodową modelką!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Chce zostać zawodową modelką!!

Hej, moja chrześnica sie uparała i chce zostać zawodową modelką. Ma odpwiedni wzrost, wagę, wymiary, ale jej mama jest przeciwna, ja tam jestem za---ma szansę, dlaczego by nie.
Nawet się zalogowała na takim serwisie czy portalu nie wiem, co to jest "odsyłam do regulaminu forum pkt 6" i juz po kilku dniach miała propozycje, czy powinno dać się jej szansę?
A jak będzie drugą Lindą Evagelistą, jest naprawdę bardzo urodziwa i nieziemsko zgrabna:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chce zostać zawodową modelką!!

Pytanie podstawowe brzmi ile lat ma Twoja chrześnica?
Należy pamiętać, iż życie modelki wcale nie jest takie kolorowe na jakie wygląda, do tego kariera nie trwa długo stąd też się nie dziwię, iż jej mama może być przeciwna temu pomysłowi.

3

jej mama patrzy obiektywnie na całą sytuacje. jeśli dziewczyna jest jeszcze młoda, bez wykształcenia, to praca modelki może jej uniemożliwić dalsze kształcenie. ciągłe wyjazdy, opuszczenia zajęć. kariera modelki nie trwa wiecznie, a co dalej?
trzeba się zastanowić, czy warto poświęcić całe życie dla kilku występów na wybiegu?

4

czy to sprawdzony portal internetowy ?
bo wiesz, teraz wszędzie pełno oszustów.

5 Ostatnio edytowany przez Olinka (2012-08-05 00:17:10)

A może córka ma prawdziwy talent? Czasem szkoda zaprzepaścić taką szansę. Nie mówię, że córka od razu ma latać po wybiegać, ale warto dać jej szansę. Może Pani pomóc stworzyć córce portfolio. Gdy dziewczyna już będzie takie miała to może zarejestrować się w jakimś poważnym serwisie dla przyszłych czy też już obecnych modelek np. spam. Założenie takiego konta jest bezpłatne, więc nic się nie traci, a dziewczyna będzie miała okazję przekonać się czy jej zdjęcia będą budzić zainteresowanie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Chce zostać zawodową modelką!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024