Siostra ma kochanka.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Siostra ma kochanka..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Siostra ma kochanka..

Moja siostra jest mężatką od 4 lat.. ma cudowną córeczkę.. Ostatnio dowiedziałam się od niej samej ,że ma kochanka.. W jej małżeństwie układa się różnie..Wiem bo mieszkają razem z rodzicami.. Jej mąż jest milutki i kochany jak wszytsko jest po jego mysli...kiedy cos jest inaczej zaczyna krzyczec na siostre i wyzywac ja nawet od szmaty... wiem to od nie samej.... niedawno powiedzilaa mi o swoim kochanku.. ten kochnaek pracuje razem z jej mezem.... ich romans trwa juz prawie dwa lata. nikt o nim nie wiem po za mną.. ja nie wiem jak ja mam sie teraz zachowywać

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Siostra ma kochanka..

troche dziwna sytuacje,przeciez tak głupio kablowac na swoją siostre! ale mimo tego że raz jest lepiej a raz gorzej w ich małżeństwie to moze powinnaś jej wytłumaczyć ze to jest nie wporządku i nie fer w stosunku do męża i że tak nie powinno się robić.?

3

a mi sie wydaje że to jej życie i jej sprawa lepiej się nie wtracaj bo stracisz jeszcze siostre ona wie co robi i to ona bedzie żałowała a tak jak jeszcze komuś powiesz to ona odejdzie od męża ina ciebie się obrazi i tyle z tej troski bedzie sama musi zdecydować kogo woli

4

jak to nie wiesz jak sie zachowac ?

musiszsz utrzymac tajemnice.

5

wydaje mi się, że to jest jej osobista sprawa
powiedziała ci o tym, bo ci ufa
jeśli ujawnisz jej tajemnicę, możesz wyjść na tym najgorzej z wszystkich
najlepiej jak porozmawiasz z nią, oczywiście nie zarzucając jej nic na początku rozmowy, niech ci wytłumaczy jak ona to widzi

6

Zgadzam się z przedmówczyniami.Nie wtrącaj się i dochowaj tajemnicy.

7

Siostra powierzając  swoją tajemnicę zaufala Ci sadząc zapewne że zachowasz to dla siebie.Być może do końca nie wiesz jak to jest w Jej małżeństwie,na pewno jest coś nie tak jeżeli znalazła sobie drugiego mężczyznę.
Musisz z Nią porozmawiać jak Ona dalej to widzi,co zamierza z tym zrobić jak długo będzie to ciągnąć.

8

Uważam, że sekretu trzeba strzec. To nie jest Twoja sprwa. Oczywiście bycie siostrą daje Ci prawo wypowiadania się do niej na ten temat. Pamiętaj, siostra zawsze będzie siostrą - bez względu jak postępuje i bez względu na to czy zgadza się z twoim zdaniem

9

skoro Ci powiedziala to w tajemnicy,to nic nikomu nie mow.To nie Twoja sprawa,a siostra to siostra.....

10

A ja sie tylko zastanawiam czy skoro w małżeństwie jej sie nie układa to czemu nie odejdzie to tez nie jest ok chyba lepiej kogoś zostawic i dac sobie i jemu szanse na nowe życie.
I właśnie porozmawiała bym na ten temat z siostrą, bo tajemnica to tajemnica ale każdy ma prawo do własnego zdania i pomimo że to twoja siostra nie musisz jej chwalic za takie postępowanie.

11 Ostatnio edytowany przez kaja216 (2009-02-03 21:31:43)

moim zdaniem nie powinnas sie wtracac bo oni m ogli by sie pogodzic a Ty zostaniesz wrogiem a tak poza tym jak bd chciala to sama mezowi powie

12

Tylko tak jakoś głupio mi przed jej mężem.. widze kiedy go oklamuje ,że ychdzi gdzieś do koleżanki a ak na prawde spotyka sie z nim...jak ją pytam co zamierza w przyszłości to ona mi mówi,że sama nie wie..

13

To zapytaj co bedzie jak on sie dowie.

14

ale dlaczego tobie jest glupio ?
jedyna osoba, która powina czuć się głupio to Twoja siostra...

no ale to jej życie.
ona Ci zaufała, nie mozesz jej zawieść.

musisz z nią o tym porozmawiać. może uświadom ją, co by było gdyby musiała się rozwieść ze swoim mężem, co by się stało z dziećmi ?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Siostra ma kochanka..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024