Krótkie, szybkie i pozornie proste pytanie.. "Czego dziewczyna może[.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Krótkie, szybkie i pozornie proste pytanie.. "Czego dziewczyna może[..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Krótkie, szybkie i pozornie proste pytanie.. "Czego dziewczyna może[..

Witam drogie Panie.  Na wstępie chciałbym się przywitać.. "Cześć" Chciałbym zadać Wam drogie Panie pozornie proste pytanie, które dla mnie jest bardzo ważne.

Tak więc.. "Zastanów się tylko nad tym co dziewczyny "lubią", aby chłopak im to "uświadomił"".  Proste, nie? No właśnie nie do końca. W czym kobieta chce być uświadamiana przez mężczyznę swojego życia? Dodam, że "największą moc" ma to wtedy gdy ktoś chce "uratować" związek, który ma się ku końcowi.  Najprostszą odpowiedzią chyba byłoby zapewnienie o miłości, nie? Jednak niestety to nie to.  "Zawsze będę Cię kochał, taką jaką jesteś i nigdy Ciebie nie opuszczę"- To nie to.

Wiem, że z pozoru <chyba nadużywam tego słowa> to jest proste i banalne pytanie, ale dla mnie jest ono bardzo ważne. Czy któraś z Was pomogłaby mi z tym? "Liczy się każda odpowiedź".

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krótkie, szybkie i pozornie proste pytanie.. "Czego dziewczyna może[..

Szczerze mówiąc, za cholere nie wiem o co Ci chodzi. Nie rozumiem Twojego postu oO
Czy chodzi o to, że Twoja dziewczyna na koniec związku kazała Ci domyśleć się czegoś czego ona chce, tak? Żebyś jej powiedział czy zrobił?? Bardzo proszę jaśniej...

3

A facet może się też dowiedzieć, o co chodzi? Bo czytając między wierszami wnioskuję, że Twoja ukochana ma wątpliwości co do Ciebie i Was razem, a Twoje mówienie jej, że "nie ma racji", nic nie daje?

4 Ostatnio edytowany przez ZagubionyWeWłasnymSwiecie (2011-12-30 00:09:05)

Może trochę inaczej. Nie, nie chodzi tu o mnie. 

Łopatologicznie: Dziewczyna chce odejść i mówi, że tylko jedno "zapewnienie" może zmienić jej decyzję..  Wiem. Dziwne.  Jedno zdanie, którego nigdy nie usłyszała przez prawie półroczny związek, a który według niej "chciałaby usłyszeć" i "normalne pary" o tym sobie zapewniają..

Ależ pomieszałem... Mam nadzieję, że któraś z Was wybawi mnie z opresji.

@edit.

Jeszcze inaczej. Chodzi tutaj o związek "wirtualny", wiem, że powinienem znaleźć się w innym dziale, no ale chyba bardziej tutaj to pasuje.

Dziewczyna była "krzywdzona" przez niego.. Krzywdzona w sensie.. Nie reagował na jej prośby, nie zwracał na nią uwagi (w sensie.. rozwiązywanie problemów itp), był egoistą, ale chcę się zmienić.. Ona w końcu nie wytrzymała i powiedziała, że tylko jedno zdanie, jedno zapewnienie może zmienić jej stosunek do niego, jedno zdanie, którego jeszcze nigdy nie wypowiedział.   Wyznawał miłość, zapewniał, że będzie kochał taką jaką jest, ale jak sama stwierdziła (to, że nie chcesz, żebym się zmieniała- jesteś blisko, ale to jeszcze nie to).

Wiem, wiem.. "Nie ma miłości przez internet"..

5

Moze chodzi o jakies poczucie bezpieczenstwa,zaufanie...mysle ze dla kobiet to jest wazne.

6

A moze cos z wiernoscia :-)

7

ale Ty zakręcony jesteś smile trudno Ci cokolwiek podpowiedzieć, bo w sumie nikt nie wie, co jej przez te pół roku mówiłeś...odpowiedzi może być cała masa...rozumiem, że podpowiedzi mają być na zasadzie strzelanki smile ok, to ja strzelam: spotkajmy się w realu...

Co do "spotkania".. To właśnie jest odwrotnie.. Ona nie chce, on chce.

Wiem, że tego może być masa, ale mówiła, że to jest "banalne".. Jedno, banalne zdanie, w którym normalna dziewczyna chciałaby zostać "uświadamiana" przez chłopaka..

9

Może chce usłyszeć, że facet nie będzie wymagał pojścia z nią do łóżka i robił o to pretensji i nie rzuci jej do czasu, aż ona będzie na to gotowa emocjonalnie?

Z drugiej strony jak sama nie powie o co chodzi, to można wymyślać milion różnych rzeczy. Takie bawienie się z kimś w "zgaduj zgadula" w tak poważnej sprawie jak decyzja o rozstaniu jest trochę...niedojrzałe z jej strony.

10

" Jesteś tą jedyną!" "Tylko Ty", "Wyjdź za mnie?" "Zrobię dla Ciebie wszystko!", "Jesteś jedyna!"

Szczerze? To takie pieprzenie... Diabli wiedzą o co jej chodzi, bardzo to gimnazjalne. Nikt nikomu w głowie nie siedzi i diabli wiedzą co też ona sobie ubzdurała... "Wszystkie pary tak do siebie mówią..." no co to za podpowiedź?!

11

Może skoro on był takim egoistą i ją ranił ,to ona chce usłyszeć po prostu przepraszam .

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Krótkie, szybkie i pozornie proste pytanie.. "Czego dziewczyna może[..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024