Samotnie w święta. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Samotnie w święta.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Sarenka (2011-12-26 09:44:11)

Temat: Samotnie w święta.

Uwierzyłam w miłość, przecież wierzyć żaden wstyd!!

W te wakacje coś między nami zaiskrzyło. Tak bardzo chciałam z nim być, a kiedy on zaproponował mi związek byłam przeszczęśliwa!! Tworzyliśmy ładną parę, on był wysokim mulatem, miał śliczną buźkę a ja mam cygańską urodę. Mówili nam, że będziemy mieć ładne dzieci. Wyczuwałam w tym nutkę żartu, ale w głębi duszy chciałam aby to on był ojcem mojego dziecka. Na spacerze wybieraliśmy imiona naszych dzieci. On wybrał dla synka Łukasz a ja dla córeczki Nadia. Tylko chcieliśmy oboje wyjść na prostą, mieliśmy w planach rodzinę.
Niestety w jeden weekend wszystko się wulgaryzm. Pokłóciłam się z nim i wyjechałam na weekend do przyjaciółki, nie chciałam go widzieć. Później żałowałam, że pojechałam. W poniedziałek powiedział mi cos czego nie mogłam wybaczyć. Kazał wybierać między pracą a nim ( pracuje na wolontariacie z osobami niepełnosprawnymi ) oraz dodał, że może mieć każdą inną. Wybrałam ośrodek w którym pracuje i zdecydowałam się z nim rozstać. Nie mogłam pozwolić żeby wygrał.
Minęło dwa miesiące od rozstania. A ja nie umiem przestać myśleć o nim. Brakuje mi tego wulgaryzm, mieliśmy święta spędzić we dwoje. Tak trudno jest zapomnieć sad

Negatywne emocje można wyrazić cenzuralnie,nie kropkując czy "gwiazdkując" wulgaryzmy. Zapoznaj się z regulaminem forum.
moderatorka apoteoza

Zobacz podobne tematy :
Odp: Samotnie w święta.

Nie pozwalaj komuś wybierać miedzy nim a czymś. Nigdy. To jest zwykle ograniczanie. Prawdziwa miłość idzie na kompromis, a nie stawia warunki. Z mojej perspektywy dobrze zrobiłaś, pokazałaś wyraźnie, gdzie leży granica.
Ja tez samotnie spędzam Święta, ale dlatego, ze to ja ograniczałam. Chciałabym cofnąć czas i być wtedy tak mądra, jak teraz, 4 miesiące po rozstaniu. Ale się nie da, a życie płynie dalej.
Głowa do góry, zaraz będzie po Świętach!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Samotnie w święta.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024