Czym karmić psa labradora? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czym karmić psa labradora?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czym karmić psa labradora?

Witam.
Mam takie pytanie czym karmić szczenie labradora, już sobie zamówiłam tego pieska, ale jeszcze go nie mam w domu, i chciałabym się dowiedzieć, czym Wy karmicie swoje labradory, wpisałam w wyszukiwarce, i jest dużo tych karm ale są strasznie drogie, i jedni są zadowoleni a inni nie, i chciałabym aby mi ktoś z Was doradził, i polecił jakaś nie droga ale dobra karmę dla małego labradora.
Pozdrawiam Gorąco.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czym karmić psa labradora?

Profesjonalne karmy są może dość drogie, ale są ZDROWE dla psa, zawierają wszystko, co jest potrzebne dla prawidłowego rozwoju psa. Żadne dokarmianie smakołykami ludzkimi, tylko sucha karma plus woda non stop. Masz ogromny wybór karm od tych z najwyższej półki do słabej jakości. Royal, Hills, Bosch, Purina itp. Poszukaj w necie, może znajdziesz jakieś promocje.
Suche karmy są doskonale zbilansowane i nie ma potrzeby dodawania czegokolwiek. Raz w tygodniu możesz dać psu, ale już podrośniętemu kość cielęcą (surową). Mam duże doświadczenie jako psiara, poza tym pracuję w klinikach weterynaryjnych i uwierz mi, że pies może przeżyć całe życie na jednej karmie.
Pozdrawiam

3

Dziekuje za odpowiedz.
Bardzo dziekuje.

Pozdrawiam

4

hej:)
mam pół rocznego labradorka, dostaje jagnięcine z puriną tak mi zalecił weteryniarz tj. karma sucha plus woda!
na samym poczatku karmiłam go puszkami "pedigri" ale robił kupke z krwią więc weteryniarz zabronił tych puszek!
nie ukrywam że czasami oberwie mu sie jakaś kiełbaska, no ale to bardzo żadko bo wiem że to nie ejst dla niego dobre, ale jak tak stoi i patrzy jak ja jem to mi go szkoda;p he:)
dodatkowo powiem ze kupuj mu jak najwiecej zabawek!

5 Ostatnio edytowany przez Miśka1904 (2011-12-28 17:03:05)

W wypadku jakichkolwiek krwawień z przewodu pokarmowego, absolutnie żadnych smakoli typu kiełbaska, szyneczka itd. Piesek może mieć podrażnione jelito, więc lepiej kupić smakołyki specjalnie dla piesków smile Żywienie ma na tak młodego psiaka ogromny wpływ, bo pies dopiero się rozwija. Z doświadczenia, przykrego niestety, wiem, że lepiej kupić droższą, ale lepsza karmę i oszczędzić potem na leczeniu. W dodatku labradorki mają tendencję do tycia, więc trzeba kontrolować wagę.

6

wiesz jeśli się już zdecydowałaś na posiadanie psiaka to chyb trochę za późno, żeby się martwić o to, że karmy są drogie?? Ale wiesz jeśli chcesz, żeby Twój pies rozwijał się prawidłowo, żeby karma dostarczała mu wszystkich potrzebnych składników możesz sobie przeczytać artykuł o tym, jak karmić psy na stronie sklepu e karma.

7

Dla młodego pieska lepiej zainwestować w lepsza karmę, która dostarczałaby wszystkich składników odżywczych. Najlepsza byłaby karma dla szczeniąt ras średnich, z uwagi na fakt, ze pieski te dość szybko rosną.

8

Ja swojego karmię mokrą karmą hipoalergiczną z empireshop.pl

9

Dobra jest ta monobiałkowa, bezzbożowa karma z Josery Meat Lovers

10

Możesz spróbować kupić psu łuski babki https://babuzoo.pl/28051,lunderland-org … esznik-bio To pomaga psom i kotom przy problemach zaparciami albo biegunkami normalnie dosypujesz do karmy

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czym karmić psa labradora?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024