Od jakiegoś czasu boli mnie dolna część brzucha po wytrysku a mój czas współżycia bardzo się wydłużył.Czasem wogóle nie mogę dojść. A jak już dojdę to wydaje mi się że ma mi małego rozerwać. To trochę śmieszne ale prawdziwe. Co to może być? Czy jestem chory?
1 2011-12-11 21:29:26 Ostatnio edytowany przez Mario 37 (2011-12-11 21:41:44)
Powinieneś udac się do urologa , może to byc jakieś zapalenie.
Też tak myślałem tylko co mam swojego ptaszka pokazywać jakiemuś facetowi?Kobiecie to co innego.
A tak poważnie to muszę coś z tym zrobić bo to zaczyna być uciążliwe.
no bez przesady, tu chodzi o zdrowie, nie umawiasz się na seks, dlatego nie powinieneś robić problemu z tego, że Twojego ptaszka zobaczy inny facet lepiej nie zwlekać z takimi sprawami.
też myślę,że to jakieś zapalenie, ale lekarzem nie jestem, więc diagnozy nie wystawię, myślę jednka, że trzeba iść do lekarza, nie ma lepszej opcji
Też tak myślałem tylko co mam swojego ptaszka pokazywać jakiemuś facetowi?Kobiecie to co innego.
Nie, masz go pokazać LEKARZOWI. Myślisz, że facet-urolog nigdy takiego ptaszka jak Twój nie widział? Że Twój ptaszek jest dla niego w ogóle jakkolwiek istotny? ![]()
Poza tym - no tak, lepiej jest żalić się na forum, którego użytkowniczki nie mogą Ci w żaden sposób pomóc (no bo jak?), niż iść do lekarza, pokonać własny idiotyczny wstyd i się wyleczyć. Ok, cierp więc, tylko zrób coś dla nas - nie pisz tu o tym ![]()
Wcale nie powiedziałem że nie chcę iść do lekarza.Po prostu trochę się krępuje.To nie jest grypa...Czy wy kobiety nie macie takich oporów?Nie wstydzicie się pójść do ginekologa?Pisałem o swojej dolegliwości i myślałem że ktoś coś wie i mi doradzi? Dlatego też pójdę i zobaczę co mi powie urolog.To tyle.
Szczerze mówiąc ja się nie wstydzę iść do ginekologa - pod warunkiem, że to kobieta
Ale jeśli musiałabym iść i miałabym do wyboru tylko lekarza-mężczyznę, poszłabym bez wahania, bo zdrowie i dobre samopoczucie jest dla mnie ważniejsze.
Więc jeśli wolisz iść do kobiety-urologa, po prostu wybierz kobietę
Ale idź.
Mario, na forum kobiecym liczyłeś, że którąś z nas boli penis po wytrysku? Zapewniam Cię, że nie ![]()
A gdyby bolał któregoś z naszych panów, to też małe szanse, że by się z nami tym problemem podzielili...
A tak całkiem serio - opis Twoich objawów brzmi poważnie. Więc tuptaj do tego urologa zanim Ci się jakieś komplikacje porobią...
Odnośnie pytania o ginekologa - wizyta do przyjemności nie należy, jakieś tam skrępowanie jest (za pierwszym razem było wieeeelkie skrępowanie
) - tyle, że większość kobiet do ginekologa chodzi niezależnie od tego, czy ma problemy czy nie i się przyzwyczajają. Mężczyźni profilaktycznie raczej do urologa nie chodzą, więc jak im tam przyjdzie się udać to wtedy olaboga
Tak jak napisała Anemonne - urolog niejednego ptaszka w życiu widział i zapewne nie możesz go niczym zaskoczyć
Zawsze możesz poszukać kobiety-urologa, ale wątpię, czy będzie to dla Ciebie łatwiejsze ![]()
Mało kto chce mówić o swoich dolegliwościach.Nawet jeśli waszemu facetowi coś dolega to pewnie wam tego nie powie.
Dziękuje wam i życzę miłego dnia.
Mario 37 nie obraź się , ale jesteś egoistą ,myślącym tylko o tym jaki to wstyd pokazac swój ,,interes,, jakiemuś facetowi. A pomyślałeś o Swojej partnerce? Tak jak w przypadku kobiety gdy ma zakażenie pochwy ,zawsze się stosuje leczenie obojga partnerów , tak samo w przypadku faceta. Jeżeli masz jakieś zakażenie penisa byc może będziecie musieli oboje przyjmowac leki.Nie chcesz pujśc ze względu na wstyd do lekarza , idź dla Twojej partnerki, bo nie tylko o Ciebie tu chodzi.
11 2011-12-12 14:53:14 Ostatnio edytowany przez Mario 37 (2011-12-12 14:55:20)
Wiem o tym. Masz całkowitą rację.Jak już wyżej pisałem ,chce pójść do lekarza i się przekonać co mi dolega.
jak pisałem w tytule to boli mnie brzuch a nie wacek.
Od jakiegoś czasu boli mnie dolna część brzucha po wytrysku a mój czas współżycia bardzo się wydłużył.Czasem wogóle nie mogę dojść. A jak już dojdę to wydaje mi się że ma mi małego rozerwać. To trochę śmieszne ale prawdziwe. Co to może być? Czy jestem chory?
Ale jak Sam widzisz napisałeś, że po dojściu wydaje Ci sie jak by miało Ci go rozerwac. Dla zaspokojenia Twojej ciekawości , powiem Ci , że jak kobieta ma zapalenie nażądów rodnych to również boli brzuch , a nie pochwa. Idź do lekarza nie ma na co czekac.
Tak pisałem ponieważ mam takie uczucie że chce mi małego rozerwać gdy dochodzę ale tylko dlatego że mam dość obfity wytrysk.
małego (...) dość obfity wytrysk
to wyjaśnia wszystko..
a tak serio, lekarz urolog też może być kobietą...zapewne zada Ci wiele pytań typu czy masz jakies zmiany, przebarwienia (chociaż to sam zobaczy), czy sperma jest podbarwiona na czerwono, czy mocz jest mętny, czy z twoja cewka moczowa jest ok..może zobaczyć też Twoje węzły pachwinowe..