Eliksir na odkochanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Eliksir na odkochanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez allabout (2011-11-26 02:40:05)

Temat: Eliksir na odkochanie

Witajcie Kochane,
tak pokrótce, mój problem dotyczy zauroczenia, którego nie potrafię się pozbyć.

W tamtym roku poznałam cud miód szarmanckiego faceta, dżentelmena o pięknym imieniu, przystojnego artystę o ciepłym serduchu (wtedy jeszcze tego nie wiedziałam), genialnego muzyka z ciemnym owłosieniem big_smile. Tzn. wszystkie te cudy natury zaczęłam dostrzegać z czasem, ponieważ wtedy jeszcze byłam w związku wink Na początku po prostu zrobił dobre wrażenie. Nie patrzyłam na niego jak na obiekt westchnień, bo swój miałam przy sobie. Ale z czasem, kiedy razem z moim "przyszłym niedoszłym" rozstaliśmy się, znowu powrócił jak bumerang ON i tak się zaczęło..

My poznaliśmy się na początku tamtego roku, ale przypadkowo spotkaliśmy się u znajomych w grudniu, wymieniliśmy się telefonami i zaraz na następny dzień umówiliśmy się na spotkanie. Wszystko mogłoby wydawać się piękne, gdyby nie fakt, że przeszkadzała i w dalszym ciągu przeszkadza mu różnica wieku, która nas dzieli. Powiedział mi, że jestem niesamowita i wspaniała pod każdym względem. Naprawdę! Powiedział mi takie rzeczy, o których nigdy dotąd nie słyszałam i nikt nie uraczył mnie takimi pięknymi słowami, a tu bang - ON smile. Niestety "domniemany zawodnik" nie podziela mojego uczucia i różnica 11. lat Go blokuje. Ja nie potrafię o nim zapomnieć, a za miesiąc mija rok od..? (no właśnie, sama nie wiem jak to opisać), chociaż za oknem mróz! Jeszcze nigdy nie zdominowało mnie tak silne zauroczenie, nigdy! Mówię zauroczenie, bo nie wiem, czy to już jest zakochanie. Boję się użyć tego słowa, bo miłość to dla mnie duże zobowiązanie. Ale, to co czuję do niego jest dużo silniejsze od (i nie boję się użyć tego sformułowania), banalnego, pospolitego zauroczenia. Nie wiem jak się uporać z tym nieodwzajemnionym zauroczeniem, uczuciem. Z jednej strony wiem, że z tego nic nie będzie, jeżeli ON nie chce łamać swoich zasad, przekonań. Szanuję to, ale jakaś tam część mnie się z tym nie zgadza i co jest niepoważne, dalej ma nadzieję..

A więc apeluję do Was kochane, żebyście mi pomogły.. Wystarczy dobre słowo wink Opinia osoby z zewnątrz, tudzież osoby trzeciej zawsze jest czymś nowym, świeżym, a ja chyba tego potrzebuję, bo znajomi, przyjaciele mają już dość ględzenia w kółko o tym, a raczej kim samym.. wink

Ciepłe uściski dla Was Dziubki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Eliksir na odkochanie

No to robisz tak:

1. Mówisz mu wprost o swoich uczuciach i o tym, że jesteś gotowa spróbować. Różnica wieku Ci w ogóle nie przeszkadza. Jeżeli on stwierdzi, że wiek to dla niego bariera nie do pokonania to grzecznie podziękuj za mile spędzony rok (?), ale stanowczo poproś by więcej się z Tobą nie kontaktował ani nie widywał. Zerwij kontakt. Nie wiem ile między wami było, ale wydaje mi się, że on ma Ciebie z doskoku i gdyby coś do Ciebie czuł to pewnie wiek nie miał by większego znaczenia. Tylko nie gódź się na przyjacielski seks bez zobowiązań czy coś w ten deseń, bo wpadniesz w głębokie błoto.

2. Jeżeli nie chcesz stosować powyższej rady, za każdym razem walnij się młotkiem w palec kiedy zaczniesz o nim rozmyślać. Gwarantuję Ci, że po kilku razach przestaniesz o nim myśleć, a na pewno zrobisz wszystko, żeby tego nie robić smile

3

Wiek nie powinien być żadną przeszkodą.
"Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód " - cytat jednej z netbabeczek  wink
Przyjacielski seks???  hm.... kto jak woli,  ale ja nie czułabym się "po nim" jakoś wybitnie.....

4

Tak....i jeżeli chcesz zapomnieć ( bo on nie zechce  stworzyć związku) to definitywnie urwij kontakt !

5

A, co, jeżeli ta iskierka nadziei nie gaśnie?

A ja już myślałam, ze na serio jakiś eliksir na odkochanie wynaleziono. Oj biedna ja, moje serce i moja głowa...

7

Mój eliksir zapomnienia; dużo łez (niezbyt przyjemne ale składnik niezbedny), szczypta nienawisci (osładza łzy), duża garść prawdy prosto w oczy, tak by naswietlić sytuacje z moca 100-watówki, łyżka rozczarowania ( sprawia , ze początkowo gorzki smak przechodzi w bardziej strawny), odrobina rozpaczy (ale to na koniec, pomaga przy trawieniu) - to przepis na sam eliksir, ale by zadziałał odpowiednio to jakiś czas po spożyciu (nie mylić z pożyciem smile ) nalezy dodać kilka chochel dobrego humoru i lekkiej nieodpowiedzialności (polecam zakupy-srodek dobry na wszystko) a nastepnie spora dawke zabawy- i jestesmy uleczone smile

8

Niobexxx zapisałam sobie przepis na eliksir,niegyd nie wiadomo kiedy się przyda, a brzmi obiecująco-pomagająco smile)
allabout nic mądrzejszego nie dopisze niż dziewczyny, poza tmy tylko,że przyznam racje, najlepsze rozmowa jak efewkt będzie taki, że dowiesz się że nic ponad to co masz nie uzyskasz to stanowczo urwij kontakt, to jest nejlepsze co możesz zrobić dla siebie.

9

allabout napisał/a:

A, co, jeżeli ta iskierka nadziei nie gaśnie?

To zastosuj moją metodę z młotkiem... Naprawdę nie szkoda Ci czasu na rozmyślanie "co by było gdyby" w momencie kiedy on cieszy się, że dorwał napaloną dwudziestkę, która za nim szaleje? Wiesz jak to podnosi jego morale?? Jak wpływa pozytywnie na samopoczucie samca? Postaw sprawę jasno i koniec.

10

nie ma elikiru na odkochanie...miłość jest albo jej nie ma

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Eliksir na odkochanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024