temat maturalny - jakieś sugestie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » temat maturalny - jakieś sugestie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: temat maturalny - jakieś sugestie

Witam w tym roku piszę mature ( 2012) wybrałam temat maturalny -
"Przedstaw różne sposoby kreowania rodziny w literaturze na podstawie analizy wybranych przykładów." Nie chcę kupować pracy wodług mnie to niepotrzebne.Chce napisać ją sama swoim językiem...jednak nie do końca rozumiem temat i nie wiem jak się za to zabrać. MOże powem jak ja to sobie tlumacze...wydaje mi się że w tym temacie trzeba opisać rodzine w literaturze jak opisuje ją  poeta .i tu zaczynają się schody czy chodzi o to by opisać rodzine każdą w innym swietle,Kurcze nawet nie potrafie opisać o co dokladnie mi chodzi... pomocy:(:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: temat maturalny - jakieś sugestie

Musisz wybrać kilka dzieł literackich w których pojawia się motyw rodziny i opisać je. W temacie chodzi o przeanalizowanie różnych rodzin. Są książki w których pokazana jest normalna rodzina są i takie opowiadające o rodzinach dysfunkcyjnych. Musisz wybrać kilka przykładów i przeanalizować je. Na pewno dasz radę. Trzymam kciuki i pozdrawiam

3

Odp: temat maturalny - jakieś sugestie

Dziękuję:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » temat maturalny - jakieś sugestie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024