hej. Jak pewnie spora większość studentów tak jak i ja oprócz studiowanie pracuje gdzies i ma całe tygodnie wyciągniete z zycia. Ale czasem trafia się wolna chwila i trzeba ja jakoś wykorzystać. Szukam gdzie można spokojnie spotkać się ze znajomymi i odprężyć się a dość mam juz tradycyjnych lokali z piwem czy kawiarni. Możecie coś doradzić? Chodzi mi o teren Warszawy.
czesc. jest wiele takich miejsc zalezy od tego co kto lubi i co dla niego znaczy odprezyc sie. nie chodze jakos czesto po miescie ale w weekend tradfilam z kolezanka do Colombia bar na kruczej i tam jest ciekawie, taki nowoczesny styl i mozna pogadac i napic sie ciekawych rzeczy.
popieram - zależy co kto lubi. My jakoś znudziliśmy się już imprezami w klubach (chyba się starzejemy
... albo i nie nie
tak czy siak, dla nas teraz fajniej jest iść do kawiarni albo do knajpki fajnej, nawet kino... no o teatrze nie wspominam, jak ktoś lubi, tylko te ceny biletów czasem odstraszają człowieka.
trafilam z kolezanka do Colombia bar na kruczej .
Też tam byłam i jest tam super klimacik:)
a ja jakos nie lubie lazic po restauracjach , barach itp. wole cos w domu przygotowac i zaprosic kogos i posiedziec w spokoju i porobic to co nam sie chce:)