Gdzie się odprężyc i miło spędzić czas - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Gdzie się odprężyc i miło spędzić czas

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Gdzie się odprężyc i miło spędzić czas

hej. Jak pewnie spora większość studentów tak jak i ja oprócz studiowanie pracuje gdzies i ma całe tygodnie wyciągniete z zycia. Ale czasem trafia się wolna chwila i trzeba ja jakoś wykorzystać. Szukam gdzie można spokojnie spotkać się ze znajomymi i odprężyć się a dość mam juz tradycyjnych lokali z piwem czy kawiarni. Możecie coś doradzić? Chodzi mi o teren Warszawy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie się odprężyc i miło spędzić czas

czesc. jest wiele takich miejsc zalezy od tego co kto lubi i co dla niego znaczy odprezyc sie. nie chodze jakos czesto po miescie ale w weekend tradfilam z kolezanka do Colombia bar na kruczej i tam jest ciekawie, taki nowoczesny styl i mozna pogadac i napic sie ciekawych rzeczy.

3

popieram - zależy co kto lubi. My jakoś znudziliśmy się już imprezami w klubach (chyba się starzejemy tongue ... albo i nie nie smile tak czy siak, dla nas teraz fajniej jest iść do kawiarni albo do knajpki fajnej, nawet kino... no o teatrze nie wspominam, jak ktoś lubi, tylko te ceny biletów czasem odstraszają człowieka.

4

sheena napisał/a:

trafilam z kolezanka do Colombia bar na kruczej .

Też tam byłam i jest tam super klimacik:)

5

a ja jakos nie lubie lazic po restauracjach , barach itp. wole cos w domu przygotowac i zaprosic kogos i posiedziec w spokoju i porobic to co nam sie chce:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Gdzie się odprężyc i miło spędzić czas

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024