Witam
pisze bo mam pewien problem. Kuzyn prosił mnie w radę bo opowiadał że jest z dziewczyną od roku a ostatnio ona mu powiedziała, że była w ciąży ale w na jej początku ją poroniła i teraz to przeżywa...Tylko czy lekarz wiedząc że była w ciąży mógłby jej tak o powiedzieć że poroniła i że skoro ciąża była taka w sumie początkowa to organizm sam się oczyścił czy coś takiego bez żadnych badań? Jak myślicie czy to ona kłamie czy lekarz był niekompetentny?
Bardzo często zdarzają się poronienia w początkowym okresie ciąży - wiele kobiet nie ma nawet pojęcia, że były w ciąży i poroniły. W takich sytuacjach organizm kobiety sam "usuwa" ciążę. Lekarz miał rację.
Witam
pisze bo mam pewien problem. Kuzyn prosił mnie w radę bo opowiadał że jest z dziewczyną od roku a ostatnio ona mu powiedziała, że była w ciąży ale w na jej początku ją poroniła i teraz to przeżywa...Tylko czy lekarz wiedząc że była w ciąży mógłby jej tak o powiedzieć że poroniła i że skoro ciąża była taka w sumie początkowa to organizm sam się oczyścił czy coś takiego bez żadnych badań? Jak myślicie czy to ona kłamie czy lekarz był niekompetentny?
Macie jakies powody by jej nie wierzyc?
Tak jak napisała Anemonne mogła poronic a we wczesnej ciązy organizm sam sie oczyszcza
Wiele zalerzy od tego w ktorym tygodniu ciazy poronila.
Wiele zalerzy od tego w ktorym tygodniu ciazy poronila.
Uwarza że to był czwarty tydzień