zlota kamizelka z czym to nosic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » zlota kamizelka z czym to nosic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: zlota kamizelka z czym to nosic?

dostalam ladna kamizelke z duzym kolnierzem koloru zlota z czym to sie nosi?nie nosze jeansow ze wzgledu na moj tryp pracy9nie wolno nam)...ubralam ja raz do czarnych kantowych spodniz jeansowa kurtka..jakies pomysly(przepraszam ale nie moge wkleic linka bo mi forum odrzuca):(dodam ze nie jest ona w stylu sportowym bardziej taka elegancka..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zlota kamizelka z czym to nosic?

Szczerze mówiąc złotej kamizelki bym do niczego nie założyła.

3

Dlaczego??????myslisz ze to obciachowe??? Ja wczoraj mialam zalozone do jasnej kurtki jeansowej I ciemnych spodni;)

4

aneczka33 teraz zloty i srebrny w modzie:) moze poszukaj na internecie jakis zestawow??? na pewno cos znajdziesz dla siebie:)

5

No wlasnie ze nie umiem nic znalesc;((tez slyszalam ze jest modny..ale jak widac niektorzy maja opory zeby go ubrac:pp

6

Tak, raczej uznałabym taką kamizelkę za obciachową tongue Chociaż to w sumie zależy z czego jest zrobiona, bo czasem jakiś bardziej rzucający się w oczy dodatek może być fajny. Ale wtedy resztę wybrałabym raczej stonowaną, typu właśnie kolor czarny.

7

Hmm..Kamizelka nalezy do c Klein ponad 65$ w USA..modna z duzym
kolnierzem nie jakas tam tandeta z   H&M czy innej taniej odziezowki..

8

nikt mi juz nic nie doradzi?:((

9

a może wklej zdjęcie tej kamizelki? Możesz to zrobić używając tagów [IMG] (tutaj jest instrukcja jak to zrobić: http://www.netkobiety.pl/help.php#img). Bo ja szczerze mówiąc jakoś nie umiem sobie wyobrazić, jak taka kamizelka może wyglądać wink

10

Ja też wolałabym widzieć zdjęcie smile. Będzie nam łatwiej doradzić smile

11 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-11-07 18:03:20)

Link usunięty

wejdzie w ten link tam na tym blogu stoi babeczka w spódnicy i ma wlasnie ubrana te kamizelke o ktora mi chodzilo,przepraszam nie umiem wkleic tego zdjecia;(

Przykro mi, ale linków wstawiać nie możesz - jest to sprzeczne z regulaminem. A wstawienie zdjęcia naprawdę nie jest trudne, zaręczam. Anemonne

12 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-11-07 20:01:15)

Szara jesień mineła tego sezpnu właśnie modne są błyszczące kolory i wcale nie musisz wyglądać w nich obciachowo ani śmiesznie zobacz sobie jakie fajne buty , modne bo właśnie błyszczące
Link usunięty z powodu naruszenia regulaminu

13 Ostatnio edytowany przez aneczka33 (2011-11-07 19:46:45)

Anemoone jestes wyjatkowo nie mila I nie pomocna osoba zrazilas mnie do tego forum nie bede sie tutaj wiecej udzielala  Zegnam!!

14

...? Przecież dostałaś od Anemonne linka do instrukcji, żeby Ci było łatwiej. Wystarczyło kliknąć, przeczytać, zrozumieć i zastosować. O własne lenistwo masz pretensje do innych?

15

może cała ba czarno i jako dodatek ta kamizelka złota, myślę że jak fajnie dobierzesz dodatki to byłoby super:)

16

aneczka33  Hej nie gniewaj się tu są inne zasady i nie ma się co gniewać , wszyscy jesteśmy tylko ludzmi do koloru złotego możesz mieć dodatki brązowe ta kamizelka na pewno nie jest obciachowa szkoda , że jej nie widzę to bym Ci doradziła coś więcej.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » zlota kamizelka z czym to nosic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024