jak przygotować romantyczny wieczór z chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak przygotować romantyczny wieczór z chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: jak przygotować romantyczny wieczór z chłopakiem

Witajcie! chciałabym przygotować romantyczny wieczór( bez zakończenia w łóżku) ale nie wiem jak się do tego zabrać sad i sad  dlatego chciałabym prosić o jakieś rady, pomysły.
Może podacie mi propozycje tytułów piosenek odpowiednich na tą okazje (tylko proszę nie polskie)
będę wdzięczna za każdą radę
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak przygotować romantyczny wieczór z chłopakiem

bez zakończenia w łóżku? ehe...
romantyczny wieczór w domu?czy nie koniecznie?

ładnie sie ubierz:)
zrób mu jakieś pyyszne danie, to co lubi najbardziej!do tego jakieś smakołyki, jakis deser no i wino!
włącz muzyke, np. ja lubie :because i love you...
a na koniec jakis film romantyczny! i nara:)

3

Bez zakończenia w łóżku? No to pamiętaj, nic pod żadnym pozorem nic  nie odsłaniaj, żadnych dekoltów, miniówek, prześwitujących stringów! No i zero alkoholu, bo wiadomo czym to grozi.

Usmaż jakieś mięsko np. fileta z kurczaka, frytki i coca cola no i jakiś film i będzie spoko.

4

rozjasniacz napisał/a:

Bez zakończenia w łóżku? No to pamiętaj, nic pod żadnym pozorem nic  nie odsłaniaj, żadnych dekoltów, miniówek, prześwitujących stringów! No i zero alkoholu, bo wiadomo czym to grozi.

Usmaż jakieś mięsko np. fileta z kurczaka, frytki i coca cola no i jakiś film i będzie spoko.

A mnie zastanawia czemu bez zakończenia w łóżku? Koledze aalbo bratu chcesz zrobić romantyczna kolację?

5

mysle że lampka wina nie zazkodzi;p
bez przesady po takie dawce chyba nie zaszumi jej w głowie?

ładnie sie ubierz, własnie moglam sprecyzowac, bez dokoldu!

6 Ostatnio edytowany przez zyleta69 (2011-11-05 18:37:31)

ale tez nie w golfie;p

aha...możesz postawić świeczki zapachowe, ale to juz bardziej ryzykowne...skoro bez zakonczenia w łóżku to najlepiej zapal światło!

7

A czy zostało zadane pytanie, czy chłopak lubi romantyczne wieczory?? Bo jeżeli chcesz mu sprawić przyjemność to wydaje mi się, że powinnaś zorganizować coś co on lubi, a nie coś co lubisz Ty. I jeszcze w łóżku ma się nie skończyć... Ale by było gdyby chłopak nie lubił takich pierdół i na koniec się jeszcze okaże, że z bzykania też nici. Na jego miejscu bardzo bym się zdenerwowała big_smile

8

w golfie czy bez niczego jak nie chce żeby skończyło się w łóżku to się nie skończy;)

9

Dlaczego was tak dziwi "bez zakończenia w łóżku"??
Może dziewczyna jeszcze nie jest na to gotowa? Co w tym złego, że chce spędzić miło czas?

10

HelloFuckKitty napisał/a:

Dlaczego was tak dziwi "bez zakończenia w łóżku"??
Może dziewczyna jeszcze nie jest na to gotowa? Co w tym złego, że chce spędzić miło czas?

Dokładnie, dziewczyna może nie być gotowa, lecz chce miło spędzić wieczór ze swoim chłopakiem. Może popcorn + cola i film, lub jakieś gry typu monopol lub scrabble tongue

11 Ostatnio edytowany przez elfiona (2011-11-06 13:11:07)

Polecam album "Love Elvis" Presleya... <3 100 % romantyzmu i miłej atmosfery.

Ja bym zrobiła tak: najpierw spacer, dłuuugi spacer gdzieś nad wodą albo w lesie, jeśli macie taką możliwość. Połączony ze zbieraniem liści, kasztanów, żołędzi, i robieniem zdjęć - uwiecznianie na ich przyrody i siebie. wink Później powrót do domu i wygrzewanie się przy kominku. Wspólnie przygotowujecie kolację i zjadacie ją w blasku świec i z nastrojową muzyką (Elvis). Pod wpływem chwili zaczynacie tańczyć wolny taniec. Później wspólna gorąca kąpiel w wannie - z bąbelkami i dużą ilością piany (jeśli nie czujesz się gotowa na wspólną kąpiel, opuść ten punkt). A na koniec komedia romantyczna przy wspomnianym kominku, z kieliszkiem białego wina w dłoni. Musi się udać!

12

elfiona napisał/a:

Polecam album "Love Elvis" Presleya... <3 100 % romantyzmu i miłej atmosfery.

Ja bym zrobiła tak: najpierw spacer, dłuuugi spacer gdzieś nad wodą albo w lesie, jeśli macie taką możliwość. Połączony ze zbieraniem liści, kasztanów, żołędzi, i robieniem zdjęć - uwiecznianie na ich przyrody i siebie. wink Później powrót do domu i wygrzewanie się przy kominku. Wspólnie przygotowujecie kolację i zjadacie ją w blasku świec i z nastrojową muzyką (Elvis). Pod wpływem chwili zaczynacie tańczyć wolny taniec. Później wspólna gorąca kąpiel w wannie - z bąbelkami i dużą ilością piany (jeśli nie czujesz się gotowa na wspólną kąpiel, opuść ten punkt). A na koniec komedia romantyczna przy wspomnianym kominku, z kieliszkiem białego wina w dłoni. Musi się udać!

Nooo jak się to nie skończy w łóżku to nie wiem tongue Zwłaszcza po tej kąpieli big_smile

13

Przecież poza kąpielą wszystko jest erotycznie neutralne. ;o Jak uważacie, że nie potraficie nad sobą zapanować, to podarujcie sobie kąpiel, ale dla mnie - zwłaszcza w wannie pełnej piany, więc pełen komfort, nie widać ciała - nie musi to być wstęp do seksu. Po prostu kąpiel. ;p Nie masaż erotyczny.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak przygotować romantyczny wieczór z chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024