Jak zapomnieć o rozstaniu... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zapomnieć o rozstaniu...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak zapomnieć o rozstaniu...

Cześć,

Może to pomoże Wam kobietki zapomnieć o byłych chłopakach, mężach...
Mam za sobą 2 nieudane związki. Pierwsze rozstanie było najgorsze. Nie mogłam jeść, spać, płakałam chyba z dobry m-c. Byłam z chłopakiem 5 lat, a on zostawił mnie dla innej. Znajomi wyciągali mnie po pubach. Piłam co week i tak prze chyba rok. Od razu zaznaczę, że to nie jest dobra metoda na to, że ból zniknie.
Z drugim chłopakiem byłam ponad 2 lata. Rozstaliśmy się 3 m-c temu. Rozstanie było o tyle łatwiejsze, że po pierwszym związku zrozumiałam, że nie można zamykać się an świat. W trakcie związku z drugim zaczęłam chodzić na fitness, basen ogólnie zaczęłam AKTYWNIE spędzać czas.
I TO JEST TO TRZEBA MIEĆ ZAINTERESOWANIA!!!
A wysiłek fizyczny powoduje, że skupiam się na wykonywaniu ćwiczeń czy na pływaniu i nie myślę o tym "byłym" tak często jak przy pierwszym rozstaniu smile Oczywiście kosmetyczka, masaż czy zakupy są dobrymi wypełniaczami wolnego czasu:) Polecam smile

P.S. Żeby nie było nie mam na razie chłopaka. A "tamci" NIE BYLI MNIE WARCI. Zaczęłam wierzyć w "LEPSZE DNI" i w przysłowie, ze "Miłość i sraczka przychodzą z Nienacka"

Pozdrawiam wszystkie złamane serduszka:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zapomnieć o rozstaniu...

Zazdroszczę podejścia. Ja jestem tydzień po pierwszym rozstaniu i ciężko mi. CIągle mam ochotę napisać czy zadzwonić, ale zaraz sobie uświadamiam 'dziewczyno, przecież on nie chce tego czytać, gdyby chciał się dowiedzieć jak się czujesz to by napisał, zadzwonił, przyszedł..' Również się zastanawiałam czy nie zapisać się na fitness, siłownię czy basen i może tam poznać tego odpowiedniego wink choć wydaje mi się, że prędko nie poznam, ehh.

Odp: Jak zapomnieć o rozstaniu...

do np się odezwał na gg ale powiedzcie czy wierzycie, ze ich to cokolwiek interesuje???
uwierzcie, ze jakikolwiek kontakt rozdrapuje rany, cieszcie się nie pisze naparwde.
Ja w przeciag3 misiacy zle policzylam myslałąm , ze 4:P mialam z nim 3 rozmowy na gg i ostatnia odbyla sie tydzien temu, on umie gdac bez emocji ja niestety nie ii ma mnie w dupie ewidentnie , ale zawsze po takiej rozmowie dochodze do siebie kilka dni wiec naparwde unikajcie ich ajk ognia.
I naparwde jesli macie takie mozliwosci czasowe, finansowe i jakies tam chęci to robcie wszytko ze sobą wink na co macie tylko ochotę
Pozdrawiam;)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zapomnieć o rozstaniu...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024