Zdradził? Może zdradza nadal? Mętlik w głowie proszę o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził? Może zdradza nadal? Mętlik w głowie proszę o pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Zdradził? Może zdradza nadal? Mętlik w głowie proszę o pomoc

Witam drogie Forumowiczki.
Wczoraj przezyłam straszny szok a jednoczesnie cios w serce. Postaram się napisać jak najkrócej. Byłam z chłopakiem 1,5 roku ostatnio w czasie rozmowy, dokladnie miesiąc temu w nerwach rzucilam, że to nie ma sensu. Wiec było takie mini rozstanie, brak kontaktu prawie tydzien. Zeszlismy sie, na rocznice 1,5 roku od poznania kupil mi roze, czekoladki zostawil bo nie bylo mnie w domu. Potem tak malymi kroczkami az wrocilismy do normalnosci, bardzo sie starał. Ale od momentu zejscia( 2 tyg temu juz tak oficjalnie) sie to nie był już mój R. Kiedyś dzwonil na potęge co dwie-trzy godziny a tu potrafil nie odzywac sie caly dzien, ewentualnie jakis sms badz jeden telefon ale jak ja dzwonilam zawsze odbierał. Jak sie spotykalismy byl normalny choć spotkania tez juz nie z taka czestotoliwoscia, kiedys mniej wiecej 5 nocy u mnie sypial teraz 3, a w tym tyg raptem jedna. Coś mi nie pasowało ale tłumaczylam sobie, że zajęty i że być moze sie odzwyczail troche od kontaktu.
I wczoraj przezyłam szok. Miał narzeczona kiedys która zdradzał, ostatecznie ja zostawil a jak mnie poznal ucial z nia kontakt zupelnie. Ufałam mu, wiedzialam ze mnie nie zdradza mimo swej bujnej przeszlosci. Próbowała raz nas rozbic jak sie dowiedziala o naszym zwiazku, odnalazla mnie wtedy na nk ustawiala  jakies zalosne opisy, że wrocili do siebie ze jest szczesliwa, usunela to dopiero po pol roku. Kazdy swoj problem jak jeszcze z nim byla opisywala na forach. I wczoraj cos mnie tknelo, w zwiazku  z tym, że ten mój R ostatnio jest taki nieswój weszłam na jej konto. a tam taki oto post :

"Moj byly zdradza swoja owczesna dziewczyne.byl moim narzeczonym,zerwal ale przez dlugi czas sie spotykalismy potem nie formalnie.twierdzil ze nie ma nikogo juz wiem kim ona jest czy uwazacuie ze powinna sie dowiedziec? watpie by mi uwierzyla,moze on sie wytlumaczy ze chce zniszczyc ich zwiazek kocham go nadal... "

a potem kolejny komentarz :

"oczywiscie ze nie jest mi jej zal.ale wkurza mnie to ze mysli ze jest jedyna i taka szczesliwa nie widzac co sie dzieje jej za plecami
czy chce ja usunac jako rywalke? chyba tak chociaz nie mam pewnosci ze nie bedzie nastpnej
PO co sie pcham w ten zwiazek.? bo mi zalezy sad "

Sprawa wydaje się być oczywista, ale ja.. no własnie nie chce w to wierzyć. Próbuje szukać czegos, co wskaże mi na to, że ona to uknuła ale wyglada na to, że jak sie rozstaliśmy to się z nią spotykał. Być może spotyka nadal. To tak strasznie boli, pierwszy raz mnie takie coś spotyka sad

proszę o porady, co teraz zrobić jak to rozwiązać póki co nie daje nic po sobie poznać, dziś mamy się zobaczyć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradził? Może zdradza nadal? Mętlik w głowie proszę o pomoc

Na razie to nic nie wiesz od niego. Zapytaj wprost czy z nia sypia/spotyka się. Tak z grubej rury - po reakcji będziesz wiedzieć wszystko. Jeśli zdradza to go kopnij w dupsko. Naprawdę nic lepszego nie możesz zrobić. Zdrajców trzeba od razu utylizować.

3

Tisha napisał/a:

Na razie to nic nie wiesz od niego. Zapytaj wprost czy z nia sypia/spotyka się. Tak z grubej rury - po reakcji będziesz wiedzieć wszystko. Jeśli zdradza to go kopnij w dupsko. Naprawdę nic lepszego nie możesz zrobić. Zdrajców trzeba od razu utylizować.

owszem...racja;jednak  zanim go  zjedziesz ,najpierw upewnij sie  na 100%,że to nie jest kolejna gra byłej panny;
są ,fakt niezbite dowody-ale zeby samemu nie popaść w obłęd i wyjść z tego z dumną twarzą-zaatakauj bezpośrednim pytaniem;nie ulegaj pokrętnym ,mataczonym odpowiedziom.daj gościowi do zrozumienia ,że

-grał
-gra
-ale więcej grać nie bedzię...

4

Tak bardzo bym chciała żeby to była gra. Ale nikłe szanse, ona nie wie, że ja znam jej nick.
Chyba ze uknuła to sobie od początku do końca, bo z pewnością wiedziała że się rozstaliśmy i zastanawia się czy jej bym uwierzyła, że się spotykali. Sama pisze, że boi się, że jej nie uwierzę, no ale gdyby miała dowody w postaci smsów czy konkretne daty kiedy się widzieli to przecież nie mogłabym nie uwierzyć. Myślałam, czy się z nią nie spotkać, pracuje niedaleko mnie co o tym sądzicie?

5

niunia21 napisał/a:

Tak bardzo bym chciała żeby to była gra. Ale nikłe szanse, ona nie wie, że ja znam jej nick.
Chyba ze uknuła to sobie od początku do końca, bo z pewnością wiedziała że się rozstaliśmy i zastanawia się czy jej bym uwierzyła, że się spotykali. Sama pisze, że boi się, że jej nie uwierzę, no ale gdyby miała dowody w postaci smsów czy konkretne daty kiedy się widzieli to przecież nie mogłabym nie uwierzyć. Myślałam, czy się z nią nie spotkać, pracuje niedaleko mnie co o tym sądzicie?

co ma wnieść taka rozmowa?

jesli twoj partner będzie miał "ciągoty" do niej ,wowczas zadne  twoje  zabiegi tutaj nie pomogą;a i  wystrzegałabym sie ich obu-bo ciężko byłoby mi żyć ze swiadomością ,że może znowu do niej polazł...

bynajmniej zacznij pracę od podstaw:najpierw konkretna rozmowa  z nim ,a potem sama bedziesz mieć podane  na tacy argumenty i przyjmiesz do tego stanowisko w sparwie;
pozdrawiam

6

Chciałabym usłyszec od niej czy się spotykali, póki co widziałam jedynie jej post. Chce mieć dowody kiedy będę z nim rozmawiała, bo z pewnością się wyprze jak to każdy facet. Ciągotek do niej nie miał, z pewnoscia ta sytuacja ma miejsce pierwszy raz bo inaczej ona by to opisała również. On też ma niezrozumiałe jak dla mnie podejście, jak kiedyś mówił mi że ją zdradzał, uzasadniał to : Mieliśmy przerwę, a więc nie bylismy razem. Dla mnie jednak to żadne wytłumaczenie. Jeśli nie wytrzymał nawet tygodnia to co to było za uczucie z jego strony... żadne.

7

niunia21 napisał/a:

Chciałabym usłyszec od niej czy się spotykali, póki co widziałam jedynie jej post. Chce mieć dowody kiedy będę z nim rozmawiała, bo z pewnością się wyprze jak to każdy facet. Ciągotek do niej nie miał, z pewnoscia ta sytuacja ma miejsce pierwszy raz bo inaczej ona by to opisała również. On też ma niezrozumiałe jak dla mnie podejście, jak kiedyś mówił mi że ją zdradzał, uzasadniał to : Mieliśmy przerwę, a więc nie bylismy razem. Dla mnie jednak to żadne wytłumaczenie. Jeśli nie wytrzymał nawet tygodnia to co to było za uczucie z jego strony... żadne.

sama sobie odpowiadasz na postawione pytania;

głeboko sie  zastanów ,czy warto "upadać"do poziomu ów panny?ona niczego sensownego  nie wniesie do rozmowy a z tego co opisujesz taka rozmowa przepełniona byłaby jej wywodami,krzykiem i opisami upojnych spotkań.
czy oby na pewno chcesz tego?

8

Chyba chcę, chcę poznać prawdę. On się wyprze i nadal nie będę widziała na czym stoje. A dowody w postaci smsa no to już niezaprzeczalne. Choc tak jak mówie jego zachowanie wskazuje, że coś się dzieje dziś od rana nie dał znaku życia, nawet nie napisał głupiego dzien dobry a pisał to codziennie nawet jak wstawal o 4 w nocy. Tak trudno jest uwierzyć, że ktoś komu się ufało i dało całego siebie tak postępuje sad

9

chlopak raczej sie wyprze jak to facet, ehh a ta kobieta jak bedziesz chciała z nią pogadać to nawet jeśli sie nie spotykali może pow ci że się spotykają:/ może powinnaś jego tel sprawdzić wiem że to niestosowne ale cóż takie życie...
To że się nie odzywa to nic jescze nie znaczy może jest zajęty... Albo pow mu wprost że wiesz o zdradzie i zob ja zareaguje:)

10

kochana
rozumiem wybaczyć zdradę po iluś tam latach małżeństwa, jak są dzieci itp
ale jesteś młoda, ślubu nie macie, dzieci więc po co ci taki facet?

11

Jeśli się okaże, że to prawda to na pewno nie wybaczę. Nie potrafiłabym z nim już być i mu ufać. Nie mam póki co 100 % pewności i chce ją uzyskąc problem tylko w tym jak to zrobić bo on z pewnością się nie przyzna.

12

A może jego zachowanie jest spowodowany tym że go zraniłaś tym małym rozstaniem, pamiętał o rocznicy. może zamiast podejrzewać go o zdrade postaraj sie odbudować wasz związek. Wydaje mi sie że on sie boi ponownie zaangarzować, dlatego odsuwa Cie od siebie a Ty traktujesz to jaką zdrade. Porozmawiaj z nim szczerze i zapytaj sie dlaczego tak zmienił zachowanie wobec Ciebie. A jeśli faktycznie to zdrada to go kopnij w du... tak mocno żeby przez tydzień nie mógł usiąść.

Odezwij sie jak Ci sie sprawy układają..

13

Wszystko jasne, spotkanie z byłą wiele wyjaśniło. Zdradzał mnie całe 1,5 roku. Jak mogłam nie zauważyć? Nie daruje sobie, że tyle czasu dawałam się robić w konia. Chyba nikomu już nie zaufam. Ona pojechała oddać mu pierścionek zaręczynowy zamknął jej drzwi przed nosem nie chciał rozmawiać, a mnie jescze wczesniej się tłumaczył, że nie zdradzał mnie. potem też pisał jak byłam z nią bo spędziłyśmy razem kilka godzin.  Nie rozumiem jak można prowadzić podwójne życie i kłamać prosto w oczy. Dziewczyny strzeżcie się takich facetów, jeśli koleś zdradzał poprzedniczki zdradzi i Ciebie i wszystkie gadki, że się zmienił to farmazony.

14

Nie bardzo rozumiem czyj pierścionek ona oddała??Twój?
Rozmawiałaś z nim ?? Ja nie do końca bym jej wierzyła, może to kolejna jej gra żeby rozbić wasz związek..

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził? Może zdradza nadal? Mętlik w głowie proszę o pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024