witam
moj problem polega na tym że nie wiem co mam zawrzec w swojej pracy. temat mam taki "agresja włoch na etiopię i jej miedzynarodowe kosekwencje".
chodzi mi dokładnie o spis! nie wiem czy pisac o dwoch wojnach czy jednej?co pisać procz skupienia się naad konfliktem? poprostu zero pomysłu jak sie do tego zabrac ![]()
sorry, ale po co wybrałaś temat, na który nie masz pomysłu? wątpię czy znajdziesz tu eksperta w dziedzinie stosunków włoch i etiopii, przecież trzeba mieć pojęcie o temacie, żeby cokolwiek doradzić... rozumiem szukać tu podpowiedzi nt. jak się robi bibliografię, albo innych ogólnych wskazówek dotyczących pisania, a raczej redagowania pracy. jak sobie to wyobrażasz, że ktoś teraz podyktuje Ci co masz napisać w swojej pracy dyplomowej? powinnaś z tym udać się do promotora, chociaż on może tylko dać swoje sugestie, a nie powie Ci co masz tam napisać ![]()
witam ja również mam podobny problem...mam temat(roboczy co prawda) pracy tylko nie wiem jak dalej się za niego zabrać..mojemu promotorowi przedstawiłam już 2 plany i nadal nie jest co do tego przekonany...;/ może Wy coś pomożecie??
mój temat to psychologia trzeciej rzeszy wpływ na społeczeństwo
"Psychologia" Trzeciej Rzeszy;> ogólnie to jakieś nowe pojęcie chyba.
A tak już całkiem poważnie to masz taki temat że tylko pisać pisać pisać... multum książek. Nie napisze ci Planu, ale wiadomo powinnaś zacząć od samej Ideologii , charakterystyki osób rządzących, sytuacja w niemiec po I wojnie- poczucie krzywdy bla bla ale przede wszystkim powinnaś inaczej temat sformułować;)