Dziewczyny wystarczy w siebie uwierzyc;-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Dziewczyny wystarczy w siebie uwierzyc;-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dziewczyny wystarczy w siebie uwierzyc;-)

Posluchajcie mnie!;-) mam 18latek, wzrostu 159cm,waga 49kg,mam wlosy nizej ramion ciemny braz(farbowane) i byla jedna wielka wada ktora mi przeszkadzala PIEGi.Ledwo co bylo widac ja plakalam ze jestem brzydka,gruba i w ogle.Moj chlopak mowil oj ty gluptasie,od 14 roku zycia do 16 mialam mnostwo chlopakow kazdy mi mowil,jak ty slicznie wygladasz i w ogole mnie to strasznie wkurzalo bo od dwoch lat mam jednego.I on tez mowi ze zwariowalam co chwila mi chlopaki pisze eski spotkamy sie. I teraz do rzeczy stanelam przed duzym lustrem,bylam wystrojona do szkoly szbilki na 10cm obcisle spodnie sweterek,i wtedy pomyslalam jezu ja rzeczywiscie jestem fajan dupeczka i kazdy mi to mowi;-)i teraz zawsze jak wychodze do szkoly czy zaloze szpilki czy inne buty spodnie czy tunike mowie ale super wygladam i moge przegladac caly czas w lustrze do tego delikatny makijarz.Chodze na zaoczne dla doroslych to naszczescie sie nie czepiaja ze chodze w szpilkac. Dziewczyny uwierzcie w siebie a bedzie dobrze,sliczne ciuchy buty delikatny makijaz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny wystarczy w siebie uwierzyc;-)

Bardzo dobrze, ze pod przegladaniu sie w lustrze, Twoja samoocena wzrosla.
Ale pamietaj, że nie szata zdobi czlowieka, liczy sie tez wnętrze. Tego nigdy nie zapominaj. A wnetrza w lustrze nie zobaczysz..
Pozdrawiam, zycze zawsze takiego pozytywnego nastawenia.

3

99% słabości nie rodzi otoczenie zewnętrzne a sami je sobie tworzymy, wiec pokonac je mozemy tez tylko sami:). Dlatego tym lepiej ze podzieliłaś sie tą nowiną z forumowiczkami - neich zaczną myslec podobnie i bedzie okej:)

4

Najwięcej kompleksów sami sobie wmawiamy, to prawda. Jednak czasami otoczenie potrafi je dodatkowo wzmocnić, więc najważniejsze to pozytywne nastawienie do siebie i nieprzejmowanie się głupimi docinkami.

5

bardzo pozytywny wątek smile
mysle, że warto spróbować stanać przed lustrem i uwierzyć w siebie. polecam szczególnie tym bardzo zakompleksionym wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Dziewczyny wystarczy w siebie uwierzyc;-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024