Dziewczyny powiedzcie mi jaka biżuteria jest teraz modna? co lubicie nosić? co wam się podoba? i błagam nie chodzi mi o bransoletki typu charms lub pandora bo to noszą wszyscy
Kocham te błyskotki, mam ich masę ale wydaje mi się ze moje zbiory są już takie oklepane, Dodam też że lubuję się głównie w biżuterii sztucznej bo niestety na aparta pozwolić sobie nie mogę, a za naprawdę niewielką cenę można znaleźć ciekawe dodatki. Czekam na wasze opinie
2 2011-10-11 09:58:42 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2011-10-11 09:59:10)
Tej jesieni modna będzie biżuteria zawierająca motywy pojawiające się o tej porze roku, czyli liście, piórka itp.
Modne są duże pierścionki, szerokie bransolety, długie kolczyki i naszyjniki
.

te żuczki dają fajny efekt ale chyba nie odważyła bym się założyć takiego naszyjnika ![]()
...mam jeden podobny z samych łańcuszków różnej długości i różnych splotów bardzo go lubię
4 2011-10-12 10:26:47 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2011-10-12 10:33:25)
To może coś takiego
?

To jest coś co lubię
dzieki Monia
1 i 2 kolczyki rewelacja ![]()
bransoletka też bardzo fajna, delikatna, elegancka a zarazem tez do luźnego stroju
Przy okazji też zapytam dziewczyny gdzie kupujecie swoje błyskotki ?
ja ostatnio wsiąkłam w allegro, tyle ciekawych świecidełek można tam znaleźć ![]()
i za rozsądną cenę
Też spodobały mi się te kolczyki ![]()
Ja mam upatrzony sklep z biżuterią w mojej okolicy. Mają całkiem pokaźny wybór kolczyków w rozsądnych cenach
.
7 2011-10-16 17:19:54 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-10-16 17:21:02)
Akurat ta wstawiona biżuteria mi się nie podoba
.
Ostatnio spodobały mi się kolczyki ciasteczka, kolczyki lody, takie fantazyjne
.
Ostatnio zakochałam się w sklepie DIVA, chyba tam będę kupować
.
diva ?
to ten z tą landrynkową strona ?
jak dla mnie miało przyjazna dla klienta
nie ma podanych cen
zdjęcia małe, co nie do końca pokazuje jak naprawdę wygląda biżuteria,
niektóre rozmyte, tak jakby chcieli ukryć rzeczywisty wygląd biżuterii
Tak, to ten.
Wiem, strona kiepska, ale byłam tam i bardzo wiele rzeczy mi się podoba
.
No ale wiadomo, że to też kwestia gustu.
Tak, diva jest przefajna
strona rzeczywiście nie jest rewelacyjna, ale sam sklep jak dla mnie świetny. Tylko tam kupuję biżuterię, jest naprawdę duży wybór, a i ceny przystępne. Większość moich kolczykow, wiosiorków, pierścionkow pochodzi własnie z divy ![]()
Ostatnio odkryłam nowe miejsce z mnóstwem fantastycznych pomysłów na różne okazje! Dla dzieci, dla kobiet... ręcznie robiona biżuteria z żywicy, która imituje szkło i jest dużo lżejsza!
Sklepy nazywają się LALO, podobno pochodzą z Bułgarii (?)
Wiecie co zaobserwowałam? Z jakiegoś powodu teraz trendy są akcenty zwierzęce. No nie wiem, w każdym sklepie znajdzie się naszyjnik, czy kolczyki z jakimś porożem jelenia, czy czymś w tym guście. Niektóre są nawet fajne, ale wielki łeb jakiegoś zwierzęcia jako naszyjnik to trochę przesada, jak dla mnie...
13 2011-10-29 11:41:19 Ostatnio edytowany przez cionek (2011-10-29 11:41:43)
z tym się zgadzam, co do kolczyków to pewnie bym takich nie założyła
ale duże wisiory na długim łańcuszku mi sie bardzo podobają, widziałam ostatnio duzy wisior SŁONIA, bardzo fajny, jednak duzy wisior anioł przebił go i nie mogłam go nie kupić ![]()

a wy co myślicie o takich dużych wisiorach z długimi łańcuszkami
14 2011-10-29 17:22:51 Ostatnio edytowany przez zlotko (2011-10-29 17:23:22)
Hej, przepraszam za off-topic - znalazłem nową stronkę z biżuterią i pomyślałem że może kogoś zainteresuje, mają teraz konkurs - można wygrać biżuterię z kryształków Swarovski ![]()
adres: diamentbizuteria.pl
są ciekawsze stronki z taka sama biżuteria tylko sporo tańszą
a co powiecie na biżuterie w starym stylu. takie stare złote pierścienie np.
w końcu i ja będę "modna" tej jesieni, bo z tego co wyczytałam nosi się teraz duużą biżuterię, a ja taką lubię najbardziej
a jeśli jest to w dodatku duuuży bursztyn
ale odnośnie tematu znalazłam pod tym hasłem "jak biżuteria tej jesieni" w google ciekawy artykuł i też wspominają w nim o liściach, motywach naturalnych i kuchennych- czyli te kolczyki w kształcie lodów i ciasteczek wpisują się idealnie ![]()
ja osobiście lubię biżuterie stylizowana na starą
wiem ze teraz dziewczyny noszą duże pierścionki, i to sie podoba, choc ja tego nie praktykuje, nie lubię zmieniać pierścionków, mam swoje 2 ulubione i jestem im wierna ![]()
19 2011-11-02 22:24:11 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-11-02 22:25:35)
Jeżeli chodzi o pierścionki to ja wolę raczej drobne niż te duże.
no, ale oczywiście kwestia gustu.
sama tworze trochę biżuterii ciekawa jestem waszych opinie, co sądzicie o moich propozycjach kilka znajdziecie facebooku pod nazwą Jewerly-Alesandra, bede wdzięczna za opinie
))
nie bardzo jest co oceniać - 3 zdjęcia tylko
Jak biżuteria to tylko od detoxdesign.pl Obłędne wzory. Ja jestem uzależniona. Już trzy rzeczy kupiłam od nich. Super sprawdzony sklep internetowy. I mają rabaty, promocje i przesyłkę gratis! Polecam wszystkim
Witam, ja ze swojej strony polecam zapoznanie sie z bardzo oryginalną biżuteria firmy L'Pari. Bizuteria wykonana głównie z kamieni półszlachetnych, pereł, muszelek i bambusa. Ceny bardzo przystępne
jako nowy użytkownik nie mogę wstawiac linków, ale bardzo łatwo znaleźć strone wpisując w wyszuliwarkę facebooka "LaPari" ![]()
Teraz, w karnawale, to chyba przede wszystkim złote dodatki;) Ja swoją biżuterię od dłuższego czasu kupuję w sklepie internetowym spam, duży wybór, biżuteria na każdy gust:) Polecam, zwłaszcza miłośniczkom dodatków:D
wszystko fajnie tylko szkoda mi by było wywalić 50zł na kolczyki czy 80zł na bransoletkę, moda się często zmienia, co chwile spotyka się nowe ciekawe wzory, osobiście wole tanio i ciekawie, a wiec pozostanę przy zakupach na na allegro oraz na bi-artist.pl jak dla mnie jest to sprawdzona firma i ceny sa rewelacyjne, wiec po co mam przepłacać
Ja nie bardzo patrze na mode, ale tworze to co mi sie podoba:) Zobacz moze i Tobie cos przypadnie do gustu...:)
Dla mnie jesien to nie tylko brąz, ale cos co daje duszy radość:)
isabella-silver.blog.onet.pl