Gdzie jechać - na fajny jesienny weekend ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie jechać - na fajny jesienny weekend ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Gdzie jechać - na fajny jesienny weekend ?

Heyka netKobitki smile

zaczynam nowy temat gdzie fajnie i warto pojechać na weekend jesienny, jeszcze w sumie ciepło i można miło spędzić czas 
Czy macie jakieś miejsca godne polecenia, jeśli tak to piszcie!

Może na początek zacznę ja smile
Bo jestem pod wrażeniem ostatniego weekendu który spędziłam ze znajomymi (i uwaga) 30km od domu w pod Warszawskej Jachrance nad zalewem zegrzyńskim w Hotelu Windsor.

Okolica super, jest miejsce do zrobienie ogniska a także las do grzybowych eskapad, do tego rowery wodne, kajaki bądż rowery klasy - kto co woli smile I uwaga ważna rzecz, która mnie urzekła jest SPA w który można się zrelaksować.

Po tym weekendzie wróciłam wypoczęta, zrelaksowana i pełna chęci do życia i zmagan na nadchodzący tydzień pracy smile
Jak ktoś chce się wyrwać to polecam (można dojechać nawet autobusem miejskim!)

Piszcie gdzie byłyście i gdzie warto pojechać, bo tak mi się podobało w Jachrance że zamierzam w najbliższy weekend też gdzies pojechać  smile smile smile

buziole smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie jechać - na fajny jesienny weekend ?

A może weekend tematyczny na promie? Na przykład jakieś Abba Show albo inna impreza, połączona ze zwiedzaniem Skandynawii? Widziałam kilka fajnych ofert na stronie Unity Line. Jako fanka Skandynawii zaglądam tam regularnie.. smile

3

To zależy co chcesz robić, jeśli chcesz poszaleć i poznać super ludzi to polecam Kraków, ja wpadniesz tu na weekend bo naładujesz sie pozytywna energią, bardzo fajnie i rozrywkowo mozna tu spędzić czas a przy okazji ciekawe miejsca zwiedzić i poznać trochę historii Polski

4

Tutaj można coś czasem wyszukać:
http://czasdzieci.pl/wycieczki/woj,7-mazowieckie.html

5

to zależy czy chcesz odpocząć czy spędzić go aktywnie, jesli chcesz spędzić go na odpoczynku, to proponuje jakies spa, np. nad polskim morzem, może powdychać jodu i skorzystać z super zabiegów, bardzo ciekawym miejscem jest Primavera Spa w Jastrzębiej Górze

6

Ja bym chciała kiedyś popłynąć promem do Skandynawii. Widziałam że właśnie takie weekendowe rejsy organizuje np. unity line i sporo na nich atrakcji. może kiedyś mi się uda zrealizować taki plan jesienią.. bo w takie mrozy sobie nie wyobrażam z domu nosa wypuszczać big_smile

7

ja mam tyle pomysłów na to, gdzie pojechać, gdzie spędzić czas, że tylko się zastanawiam się nad tym, czy na wszystko starczy mi czasu?? Ale powiem wam, że kusi mnie oj kusi, żeby pojechać nad morze, ta oferta Primavery jest bardo ciekawa, jest Spa i oferta wczasów odchudzających, może to byłaby fajna opcja na urlop wczasy odchudzające?? Co myślicie ?

8

Najlepiej pojechać w góry do Zakopanego smile

9 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-14 17:27:32)

sylfka napisał/a:

Ja bym chciała kiedyś popłynąć promem do Skandynawii. Widziałam że właśnie takie weekendowe rejsy organizuje np. unity line i sporo na nich atrakcji. może kiedyś mi się uda zrealizować taki plan jesienią.. bo w takie mrozy sobie nie wyobrażam z domu nosa wypuszczać big_smile

Unity Line ma fajną propozycję andrzejkową, halloween i sylwestrową. Można wykupić albo wygrać w konkursie jeśli wcześniej korzystało się z ich usług bo wprowadzili konkurs fotograficzny:) Ja chyba skuszę się na sylwestra, niestety muszę kupić bo wcześniej nie jeździłam wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem

10

Ostatnio znalazłam jeszcze jedno fajne miejsce na weekedn: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina pod Wałbrzychem, byłam tam z koleżanką w SPA i rewelacyjnie wypoczełyśmy smile

11

Cześć. Ja bardzo ale to bardzo na jesienne weekendy polecam Szczawnicę jest cudownym miejscem na odpoczynek z pieknymi wręcz bajkowymi widokami.)z wieloma atrakcjami.

12

jej jak jesień i zima to mnie się kojarzy z chandrą i brakiem energii. Więc dlatego ja najchętniej pojechałabym do jakiegoś spa. Może Vanilla Spa w Krakowie? A samo miasto też bardzo klimatyczne.

13

Kochane, mam nadzieję że mi wybaczycie, ale odświeżam wątek smile Jesień zbliża się wieeeelkimi krokami, dzisiaj u mnie za oknem wieje i pada. Chciałabym się gdzieś ruszyć, ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie. Znacie jakąś dobrą miejscówkę w Polsce gdzie można jechać na 2-3 dni i dobrze się bawić. Kazimierz i Sandomierz odpadają, bo byłam tam już kilka razy. Zresztą zależy mi na miejscu gdzie można siedzieć i się nie ruszać jakieś SPA czy coś w ten deseń. Podrzucać mi tu pomysły, tylko szybciutko wink

14

Pomysłów to mam wiele, tylko nie wiem czy przypadną Ci do gustu, widzę że trochę wybredna jesteś smile Napisałabym, ze Kazimierz, no ale skoro byłaś... Może jakieś SPA w Mikołajkach? Tam mają od groma różnych takich. Albo Termy Uniejów (pod Łodzią)? Byłam tam w lipcu więc mam świeże wrażenia smile Dużo atrakcji: baseny, sauny, masaże, kąpiele solankowe. Dwa dni w takim miejscu i od razu poczujesz się kilka lat młodsza smile

15

Może to nie będzie odkrywcze co powiem, ale polecam Kraków smile Znalazłam fajny artykuł o moim pięknym mieście - http://www.zamieszkajnadwisla.pl/krakow-na-wlasne-oczy.php  No cóż, mi się tu niesamowicie podoba. Wydaje mi się, że to idealne miejsce nie tylko na przyjazd, ale również na życie szczególnie, że rynek nieruchomości jest w coraz to lepszym stanie, buduje sie mnóstwo nowych osiedli, pojawiają sie nowi inwestorzy smile

16

Ja nigdy nie planuję, no może czasem;p Ale najbardziej lubię spontaniczne wypady i najlepiej w  promieniu 200 km od domu:)

17

Na wypoczynek polecam Augustów szczególnie latem jest pięknie i można na prawdę super wypocząć

18

teraz jest juz nieco chlodniej, ale polecam Dwor Konstancin :] z racji tego, ze znajduje sie w samym centrum chojnowskiego parku krajobrazowego, spcaery byly czyms zupelnie innym niz te miedzy blokowiskami smile fajnie, fajnie smile kazdemu polecam taka odskocznie smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie jechać - na fajny jesienny weekend ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024