Chcialabym poznać Wasz opinie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Chcialabym poznać Wasz opinie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Chcialabym poznać Wasz opinie...

Witajcie,

Myślę nad zalożeniem sklepu z akcesoriami partnerskimi, ktory dodatkowo organizowalby spotkania dla Kobiet w Klubokawiarniach. Akcesoria bylyby bardzo delikatne, wybierane z dobrych firm specjalnie dla Kobiet np. platki roz, bielizna, czekolada i kremy jadalne, olejki do masazu - wszystko to, co mozna wykorzystac jako pomysl na wieczor we 2.

Zanim to jednak zrobie chcialabym sie dowiedziec co o tym myslicie...

- Czy Waszym zdaniem to ma szanse wypalic?
- Czy wy bylybyscie zainteresowane takimi rzeczami, jezeli tak to np. jakimi?
- Czy pomysl takich spotkan jest fajny? Czy np. same byscie byly gotowe na nie przyjsc?
- Co musialabym zrobic zeby wzbudzic Wasze zainteresowanie?

Bardzo dziękuję wszystkim za opinie. Mam tylko jedną prośbę - jeżeli uważacie to za kiepski pomysl napiszcie mi dlaczego. Zanim to otworze chcialabym poznac opinie ludzi, co sądzą na ten temat.

Ania

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcialabym poznać Wasz opinie...
ChiChan napisał/a:

Witajcie,

Myślę nad zalożeniem sklepu z akcesoriami partnerskimi, ktory dodatkowo organizowalby spotkania dla Kobiet w Klubokawiarniach. Akcesoria bylyby bardzo delikatne, wybierane z dobrych firm specjalnie dla Kobiet np. platki roz, bielizna, czekolada i kremy jadalne, olejki do masazu - wszystko to, co mozna wykorzystac jako pomysl na wieczor we 2.

Zanim to jednak zrobie chcialabym sie dowiedziec co o tym myslicie...

- Czy Waszym zdaniem to ma szanse wypalic?
- Czy wy bylybyscie zainteresowane takimi rzeczami, jezeli tak to np. jakimi?
- Czy pomysl takich spotkan jest fajny? Czy np. same byscie byly gotowe na nie przyjsc?
- Co musialabym zrobic zeby wzbudzic Wasze zainteresowanie?

Bardzo dziękuję wszystkim za opinie. Mam tylko jedną prośbę - jeżeli uważacie to za kiepski pomysl napiszcie mi dlaczego. Zanim to otworze chcialabym poznac opinie ludzi, co sądzą na ten temat.

Ania

czyli inaczej mowiac sex shop tylko wersja light?

Osobiscie nie mam nic przeciw takim akcesoriom ale:

1. konkurencje masz juz spora, musisz jakos zadbac o wyroznienie sie z tlumu, mosze delikatniejsza aranzacja niz te obecne manekiny w porwanych siatkach rybnych na wystawie otoczone caly asortymentem do sado-maso
2. platki roz..hmm..osobiscie to chyba bym ich sobie nazbierala a nie kupowala, podobnie z ta czekolada, dostepna w sklepach spozywczych, olejki i bielizna OK ale to malo, wzbogac jeszcze asortyment o cos innego, moze mniej wulgarnego niz w innych podobnych placowkach,
3.spotkania w klubokawiarniach dla kobiet - jakie to spotkania mialyby byc, nawiazujac do powyzszego? rozmowy erotyczne czy zwierzenia kobiet po przejsciach? rozwin temat ciutke.

3 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-09-23 12:24:58)

Pomysł sam w sobie jest dobry, tylko że takich klubów działa już sporo, więc na początku pewnie byłoby trudno przebić się przez konkurencję. Na pewno świetnym rozwiązaniem byłoby organizowanie spotkań połączonych z wykładami specjalistek - to moja opinia, myślę że byłabym zainteresowana czymś takim jako "klientka".

P.S. Przeniosłam wątek do działu "Psychologia kariery - moja kariera zawodowa", bo tutaj zdecydowanie bardziej pasuje.

4

Dziękuję za przeniesieniw wątku.

3.spotkania w klubokawiarniach dla kobiet - jakie to spotkania mialyby byc, nawiazujac do powyzszego? rozmowy erotyczne czy zwierzenia kobiet po przejsciach? rozwin temat ciutke.

Chciałabym, żeby każde spotkanie miało inny temat. Na jednym rozmawialibyśmy o problemach związanych ze związkiem. Inny mógłby dotyczyć jak ożywić sytuacje w związku. Jeszcze inny mógłby być po prostu związany z bielizną i każda z dzieczyn np. wypowiedziałaby się jaką lubi.

Jednocześnie chciałabym aby na takim spotkaniu był specjalista. Np. seksuolog, brafiterka...

Wynajęcie specjalisty wiąże się jednak z kosztami, dlatego mam pytanie: czy jeżeli takie spotkania były by płatne jak myślicie klienci byliby zainteresowani opłatą?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Chcialabym poznać Wasz opinie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024