Zerwał ze mną okazał się kretynem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał ze mną okazał się kretynem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Zerwał ze mną okazał się kretynem

Hej.

Wczoraj zerwał ze mną chłopak:(

Spotkaliśmy się w parku tam gdzie zawsze.Od początku dziwnie się zachowywał.Powiedział przed spotkaniem, że mi coś da fajnego na urodziny, a wiecie co mi dał? 2 czekoladki, a pracuje, więc ma jakąś kasę mógł kupić jakiegoś chociaż głupiego kwiatka(ani razu mi go nie kupić przez rok, tyle byliśmy razem).

I dziś na gg napisał mi podłe rzeczy np. że nie chciał mnie całować, bo mi śmierdziało z ust tak wprost napisał, że nie zasługiwałam na kwiatka, że dużo rzeczy jemu we mnie się nie podobało.Nie będę tu tego pisała, bo to zbyt okrutne dla mnie, żaden chłopak jeszcze tak mnie nie potraktował.A ja tylko czasu z nim byłam.Jeszcze napisał że był ze mną ot tak z nudów, żeby mieć z kimś chodzić na spacery, miło spędzić czas.Tak sobie myślę, że on zerwał, bo powiedziałam mu że nigdy mi nic nie kupił, że ciągle marudziłam, ze on chciał żebym nic nie mówiła tylko zgadzała się na wszystko, wtedy byłby zadowolony.

Tylko po co kurde był tyle czasu ze mną, jak mu tak wszystko przeszkadzało?.Rozumiecie coś z tego?

Myślałam że jak zerwie ze mną to będę załamana, a jest mi tylko trochę smutno i za nim tak bardzo nie tęsknie w końcu go kochałam, ale teraz czuje do niego tylko obojętność.

Tylko nie wiem czy usunąć jego fotki te co mu robiłam, czy zostawić na pamiątkę? a dużo tylko fotek było.:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwał ze mną okazał się kretynem

Ile macie lat?

3

lisa26 - on młody jest? A jeśli nie jest Ci smutno, to chyba nie ma problemu?

4

ja 27, on rok starszy.

5

lisa26 - wyjaśnił chyba, czemu z Tobą był. To przykre, jeśli mówił prawdę, ale przynajmniej łatwo sobie poradzisz z emocjami.

6

według mnie to zachował się na poziomie porąbanego nastolatka... poziom 15 latka jak nie gorzej... ciesz się że nie tracisz z takim kretynem więcej czasu... Jak można w ten sposób do kogoś powiedzieć... BA! do swojej dziewczyny... zero szacunku...
Bulwers mi się załączył...

7

lisa26 napisał/a:

ja 27, on rok starszy.

ha... haha... błahahahahahahahahahaha big_smile Noo to jak Wy macie prawie po 30 lat i takie akcje odchodzą to ja już nei mam pytań co do dzisiejszej mlodzieży... Poza tym mam wrażenie, że zawyżyłaś swój wiek o jakieś 12 lat, zeby było poważniej, ale niestety wypowiedz i skladnia Cię zdradziły. Chyba że Ty tak masz co byloby jeszcze bardziej przerażające niż wasza historia... oO

8

Teo napisał/a:
lisa26 napisał/a:

ja 27, on rok starszy.

ha... haha... błahahahahahahahahahaha big_smile Noo to jak Wy macie prawie po 30 lat i takie akcje odchodzą to ja już nei mam pytań co do dzisiejszej mlodzieży... Poza tym mam wrażenie, że zawyżyłaś swój wiek o jakieś 12 lat, zeby było poważniej, ale niestety wypowiedz i skladnia Cię zdradziły. Chyba że Ty tak masz co byloby jeszcze bardziej przerażające niż wasza historia... oO

Szczerze się przyznam, ze sposób pisania postu przez autorkę jest dość dziwny. Sam myślałem, że autorka ma co najmniej 10 lat mniej niz ma w rzeczywistości... ale do rzeczy... To co gość zrobił pozostawię bez komentarza, niemniej jednak w jednym zdaniu piszesz, że go kochałaś

lisa26 napisał/a:

...za nim tak bardzo nie tęsknie w końcu go kochałam, ale teraz czuje do niego tylko obojętność.

i jednocześnie dzień po rozstaniu czujesz do niego obojętność i że wcale za nim nie tęsknisz. Nie uważasz, że jak sie kogoś kochało prawdziwie to po jednym dniu nie przechodzi nagle...?!

Może jednak faktycznie żyje na tym świecie jeszcze za krótko... smile
Życzę powodzenia!

9 Ostatnio edytowany przez pina_mc (2011-09-21 13:54:29)

lisa26 napisał/a:

ja 27, on rok starszy.

yikes To mnie zadziwiłaś. Wybacz - ja nie wierzę.

Tego, że nie był Ciebie wart to chyba już wiesz, prawda?

Teo nie wyśmiewaj się. Dziewczynie jest co najmniej przykro z tego co się stało.

K.82 napisał/a:

i jednocześnie dzień po rozstaniu czujesz do niego obojętność i że wcale za nim nie tęsknisz. Nie uważasz, że jak sie kogoś kochało prawdziwie to po jednym dniu nie przechodzi nagle...?!

Wiesz, czasami osoba którą się kocha potrafi wyrządzić tak niewybaczalną krzywdę, której się nie spodziewa, że wszystkie dobre uczucia pękają jak bańka mydlana, a zastępuje je obojętność czy nawet nienawiść w jednej sekundzie. Tak uważam ja smile Dla każdego ta "niewybaczalna krzywda" jest czymś innym, być może dla autorki właśnie tym co zrobił jej już były chłopak.

Niewykluczone, że autorką szargają teraz uczucia jak - złość, oburzenie, rozczarowanie itd, dlatego uważa, że jest jej obojętny. Gdy emocje opadną, może wtedy zatęsknić i stwierdzić, że jednak coś do niego czuje.

Nie płacz za nim - nie ma za kim.

10

Nie wyśmiewam się z sytuacji tylko z wieku jaki podała Autorka smile

11

Tak czuję do niego złość, rozczarowanie, ale raczej nie nienawiść.Możliwe, że po jakimś czasie zacznę za nim tęsknić.Ale właśnie nie wiem czy jakby znów chciał wrócić, to czy bym mu wybaczyła.

12

Ja bym nie wybaczyła. Z szacunku do siebie.

13 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-05-31 13:15:03)

ja bym się zemściła, zazwyczaj tak nie robie, ale widać, że to bydle sad
Przykro mi, ale wiesz ja bym zrobiła niewinny żart jemu np cos ze stronki spam, akurat takie niewinne. a i Tobie poprawi humorek

14

Sadze, ze po 5 miesiacach od ostatniego wpisu humor juz dawno jest ok...

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał ze mną okazał się kretynem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024